עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי, התמונה יותר ברורה עכשיו.אני שוקל 99-101 כרגע, כדי לעלות במשקל שזה אגב המטרה שלי כי אני די חטוב(גבוה, כנראה בגלל זה) אני צריך 4-5 אלף קלוריות, שאני אוכל סוכר טהור או ג'אנק בכמויות יש אפ ואז נפילת סוכר, מעדיף להימנע מהפיקים האלה ולהתמיד בתהליך
משתמש בכלל של 80 20
תאכל בריא כמה שאפשר כדי להגיע לערכים ואם באלך מותר עד 20 אחוז מהתפריט ג'אנק ככה אתה לא מתפזר אם תרצה
וכן, סוכר עושה בלגנים אקנה וכדומה, מנסיון אז מעדיף להביא אוכל שיש בו גם מינרלים וכדומה ולא סוכר טהור כמובן מרשה לעצמי להתפנק פה ושם ואז אתה בסדר
זה עניין של תהליך ופה ושם סוכר לא יעשה כלום אבל אם אתה כבר.'מכור' לסוכר זה סיפור אחר
פעם הייתי צריך 2-3 כפיות סוכר כדי לשתות את הקפה, היום חצי כפית וזה כבר מתוק
אגב הבעיה עם 'סוכר' שהוא אף פעם לא בא לבד, מאכלים מפוצצים בסוכר יהיו גם עם e301 וכל מיני חומרים שאין לך מושג איזה דלק ל טילים מרכיבים מהם, מעדיף כמה שפחות להכניס כימיקלים שכאלה לגוף, ואת וזה אני כותב בתור אחד שמשתמש בסטרואידים..
אין כזה דבר התמכרות לסוכרזה עניין של תהליך ופה ושם סוכר לא יעשה כלום אבל אם אתה כבר.'מכור' לסוכר זה סיפור אחר
חוסר ידע לא אומר שזה מזיק, זה סתם פחד מהלא נודעאגב הבעיה עם 'סוכר' שהוא אף פעם לא בא לבד, מאכלים מפוצצים בסוכר יהיו גם עם e301 וכל מיני חומרים שאין לך מושג איזה דלק ל טילים מרכיבים מהם, מעדיף כמה שפחות להכניס כימיקלים שכאלה לגוף, ואת וזה אני כותב בתור אחד שמשתמש בסטרואידים..
באמת זה המקור שלך? זה שטויות.התמכרות לסוכר, יש דבר כזה? | על הספה
יש דבר כזה התמכרות לסוכר אחי.
מרכיבים שהוכחו כמסרטנים.., עדיף לצרוך אותם כמה שפחות אם אי אפשר להימנע מהם לחלוטין בלי להפוך לדלי לאמה שחי על ההרים ואוכל הכל מהטבע.. , זה לא פחד מהלא נודע, זה שמירה בסיסית על הבריאות.
זה לא התמכרות, זה עניין של טעם. אם אני רגיל לשלוש כפיות ויביאו לי חצי כפית אני לא אהיה חייב יותר, פשוט יהיה לי לא טעים וזהו. הם טוענים שזה עניין של הרגלים ולא התמכרותResults: We find little evidence to support sugar addiction in humans, and findings from the animal literature suggest that addiction-like behaviours, such as bingeing, occur only in the context of intermittent access to sugar. These behaviours likely arise from intermittent access to sweet tasting or highly palatable foods, not the neurochemical effects of sugar.
Conclusion: Given the lack of evidence supporting it, we argue against a premature incorporation of sugar addiction into the scientific literature and public policy recommendations.
במחקר שהבאת שם אומרים שהתמכרות לסוכר היא בעיקר הרגל שנובע כתוצאה מההגשה רבה של סוכר, זה עדיין התמכרות.. תן למישהו תה או קפה והוא לא יוכל לשתות את זה, לא יהיה לו טעים אלא אם הוא ישים 2-3 כפיות סוכר ולבנאדם אחר יספיק חצי כפית, למה זה לדעתך?
These behaviours likely arise from intermittent access to sweet tasting or highly palatable foods, not the neurochemical effects of sugar.
עובר קו עצום ומפלצתי. אף אחד לא לוקח הרואין מהרגל או לוקח 2 כפיות סוכר במקום אחת מהתמכרותבין הרגלים להתמכרות עובר קו דק
סוכר ממש לא שולי. גרם אחד של סוכר שווה הרבה קלוריות יחסית. 10 כפות סוכר לבן זה כמעט 700 קלוריות. תאורתית אתה יכול להרזות עם צריכה מוגברת של סוכר. מעשית? קצת יותר קשהאתה יכול לשתות 10 כפות סוכר ועדיין להרזות.
הבעיה מתחילה כשאתה צורך סוכר שיכול להוביל אותך לחריגה מהכמות קלוריות שאתה שואף. ואז אתה תגיע להשמנת יתר.
הכל זה עניין של קלוריות. בחיטוב אתה תהיה בגירעון. במסה אתה תהיה בפלוס.
אם תשקול כל מה שאתה אוכל ותהיה לך מודעות צריכת מזון בהתאם למטרה שלך תבין כמה הסוכר שולי/מיותר ביום יום שלך.
גרם של סוכר זה 4 קלוריות, כמו כל פחמימה, כמו חלבון, וכמעט חצי משומן, הוא לא מיוחדסוכר ממש לא שולי. גרם אחד של סוכר שווה הרבה קלוריות יחסית. 10 כפות סוכר לבן זה כמעט 700 קלוריות. תאורתית אתה יכול להרזות עם צריכה מוגברת של סוכר. מעשית? קצת יותר קשה
אתה יכול הכל, אבל קח בחשבון שזה נוגס לך במכסת הקלוריות. אתה יכול לטעון שסוכר בקפה בבוקר זה לא משהו שתוותר עליו וזה לגיטימי ומקובל. אבל אתה תתחיל את היום שלך במינוס 40-60 קלוריות כי שתית כוס קפה אחת.סוכר ממש לא שולי. גרם אחד של סוכר שווה הרבה קלוריות יחסית. 10 כפות סוכר לבן זה כמעט 700 קלוריות. תאורתית אתה יכול להרזות עם צריכה מוגברת של סוכר. מעשית? קצת יותר קשה
הוא אכן מיוחד כי הוא מתפרק הרבה יותר מהר לגלוקוז מחלבון או שומןגרם של סוכר זה 4 קלוריות, כמו כל פחמימה, כמו חלבון, וכמעט חצי משומן, הוא לא מיוחד
נראה שלא ממש הבנת איך עובד מטבוליזם בגוף ואיך הגוף משתמש באנרגיה, כי המשפט הזה אין לו שום קשר לחייםהוא אכן מיוחד כי הוא מתפרק הרבה יותר מהר לגלוקוז מחלבון או שומן
כנראה שאתה לא יודע מה זה אינדקס גליקמינראה שלא ממש הבנת איך עובד מטבוליזם בגוף ואיך הגוף משתמש באנרגיה, כי המשפט הזה אין לו שום קשר לחיים
אני יודע טוב מאוד מה זה, אבל זה לא רלוונטי לשום דבר שרשמת או לאדם בריאכנראה שאתה לא יודע מה זה אינדקס גליקמי