הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה - תרגילים

• פותח/ת השרשור RNT
  • פורסם בתאריך

RNT

משתמש מתחיל
61
11
נק' מוניטין:
11
61
11
חתירה:

יש שיפור?

סקוואט:

מה אני יכול לשפר?

בנץ':

הטכניקה שלי הייתה לא טובה בכלל בחודשיים האחרונים, אז יצא שכל החודש שעבר והחודש ניסיתי לעבוד על הטכניקה בלי לעלות במשקלים, ואז לפני אימון אחד בתחילת החודש ישבתי וראיתי מלא סרטונים וניסיתי ללמוד הכל מחדש ובאותו אימון הלך לי טוב, אז כבר העלתי מתחילת החודש 10-12 קילו במשקלי העבודה ואני אמשיך לעלות ולנסות לשפר את הטכניקה, כאבים כבר אין לי בכלל. הדברים שהיו קשים לי זה להשאיר את הגוף נעול ושהוא לא יזוז וגם לעשות לג דרייב נכון ואני מרגיש ששיפרתי את זה.

פרס:

איך אני יכול לשפר את הטכניקה?

לגבי סקוואט: תנסה לשמור אגן בחוץ, הוא נכנס לך מאוד מוקדם ויותר תשלוט בירידה במקום ליפול
לגבי החתירה: תביא כתפיים יותר לאחור ותוציא יותר חזה לבחוץ

חתירה: תשחרר את הברכיים, הן לא צריכות להיות נעולות וזה סתם מקשה עליך מאוד.
סקוואט: לפני שאתה מתחיל אתה יוצר לחץ טוב בבטן, אבל אז זורק את האגן אחורה לבד כדי להתחיל וזה הורס את כל הלחץ שיצרת. תתרכז בלהשאיר את הלחץ בבטן לכל אורך התנועה.
הלחיצות שלך נראות בסדר גמור ולא חושב שהייתי נוגע בהן בשלב הזה

אחרי שתתקן את עניין הברכיים בחתירה (זה נראה ממש לא יעיל) תשקול להוליך את המוט יותר אחורה ולמעלה מאשר למעלה, לכיוון הישבן (מוט לקו חגורה? משהו כזה), מרפקים מובילים תנועה. על פניו יערב לך יותר רחב גבי.
אלא אם כן המטרה שלך באמת להתמקד בגב עליון, טרפזים ומקרבי שכמות (מה גם שנדמה שבצורה הנוכחית יש הרבה התערבות של יד קדמית על חשבון הגב, אבל אני לא בטוחה במה שאומרת. תכלס לא מבינה בזה הרבה, יתקנו אותי אם אני טועה)

ה-ohp נראה טוב 😃 לרגע היה נדמה שקצת מתקרב להיפר אקסטנשן בגב כשנהיה קשה (חזרה אחרונה) אבל סה"כ באמת שנראה טוב (לעיניי הבלתי מקצועיות בעליל, חייב להיאמר). אולי לשים עוד קצת דגש על ברייסינג וליבה חזקה בעיקר ככל שתתקדם.

בהצלחה אלוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית