הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
רגע רגע,

למה הפוסט נמצא בפורום 'סטרואידים ותרופות'?

תוהה1
זה תת קטגוריה של סטרואידים טבעיים ובלבולי מוח
עדיין (כנראה) שייך לנושא..חח

אגב בלי קשר לדיון שמתנהל פה
בילדר בניגוד לפאוור ליפטר לא נמדד במשקלים..
אפשר להגיע לתוצאות מרשימות בהרבה בטכניקה נכונה ושיטת אימונים סדורה בשילוב אנבוליים כמובן..אין גודל הגוף והשייפ שווים בהכרח למשקלי העבודה.
ממש לא.

נערך לאחרונה:
מעניין לי את הבי3ה איזה משקלים הוא מרים כרגע, שיגיד שהוא מרים גם 800, יש לו את ה פיזיקס והוא לא מתחבא מאחורי מקלדת, עלק אני מכיר מישהו שמכיר מישהו, במקרה.. במקרה אתה איתו במכון... טוב עחי

אם הוא עשה את המשקלים שלו או לא זה סיפור אחד, אתה עדיין וכנראה לעולם תהיה טרול... ואתה יכול לפתוח את הג'ורה שלך עד מחר ילד, זה לא מוסיף לך..
לגמרי אחי,סתם בזבוז זמן להתווכח איתם,
יפה שעלית גם שהמידמיש הזה לא איתי במכון והוא חתיכת טרול רציני חחחחחח

מזכיר לי את 'אם לא תאכל יבוא שוטר'..
אז יאללה,קח
היי רגע רגע,קבענו אימון ביחד אחרי הסגר אני אתה ומישמיש? הילד אישר הגעה? הוא הרי מתאמן איתי במכון מה אכפת לו להגיע?

אחי אני בחלת מה ישלי עוד לעשות
בוא נהיה חברים תומרוש
(אם זה השם האמיתי שלך כמובן)

היי רגע רגע,קבענו אימון ביחד אחרי הסגר אני אתה ומישמיש? הילד אישר הגעה? הוא הרי מתאמן איתי במכון מה אכפת לו להגיע?
הוא יגיע,אל תדאג

בנתיים מכונים סגורים אבל :(

בוא נהיה חברים תומרוש
(אם זה השם האמיתי שלך כמובן)

הוא יגיע,אל תדאג

בנתיים מכונים סגורים אבל 😭

אני למדתי אין דבר כזה חברים - יש קולגות, פרטנרים לאימון, אנשים לנצל לנהג תורן וכו
אשמח אם ניהיה מכרים
תכלס סטרואידים חוסך לך כסף בלגדול או לא? בהנחה ותגיע לאותו תוצאות כטבעי לאחר מספר שנים, בחישובי שקלול האוכל והכל.. תמיד תהיתי
בתאכלס בפן הכלכלי אתה צודק

אני למדתי אין דבר כזה חברים
יש כזה דבר חברים
אבל לכל בנאדם יש דברים לעשות וזמנים משלו ולכן כל חבר/ים זה בקונטקסט של מתי יוצא לך להתראות איתם..

לכן היום אנשים בתפיסה שחברים אחרי התיכון, זהו, אין דבר כזה... אבל זה לא בהכרח ככה, עניין שלו מיינדסט אם תרצה יענו עד התיכון אתם תקועים ביחד באותם מסגרות אז 'יוצא' לכם להיות חברים noh0m0
Uber? @nlr666
וויז ניסו לעשות משהו דומה בשם carpool לא יודע אם זה תפס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית