עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה תת קטגוריה של סטרואידים טבעיים ובלבולי מוחרגע רגע,
למה הפוסט נמצא בפורום 'סטרואידים ותרופות'?
תוהה1
באיזה מכון אתה שכל ילד ממוצע עושה 220 סקוואט?
אתה ילד קטן אה? בן 15 ככהכל מי שטבעי לעשות לי לייק ומוניטין חיובי!
בואו נראה כמה טבעיים יש פה...
אתה אופרנטיסט אתהכל מי שטבעי לעשות לי לייק ומוניטין חיובי!
לגמרי אחי,סתם בזבוז זמן להתווכח איתם,מעניין לי את הבי3ה איזה משקלים הוא מרים כרגע, שיגיד שהוא מרים גם 800, יש לו את ה פיזיקס והוא לא מתחבא מאחורי מקלדת, עלק אני מכיר מישהו שמכיר מישהו, במקרה.. במקרה אתה איתו במכון... טוב עחי
אם הוא עשה את המשקלים שלו או לא זה סיפור אחד, אתה עדיין וכנראה לעולם תהיה טרול... ואתה יכול לפתוח את הג'ורה שלך עד מחר ילד, זה לא מוסיף לך..
אתה אופרנטיסט אתה
מזכיר לי את 'אם לא תאכל יבוא שוטר'..כל מי שטבעי לעשות לי לייק ומוניטין חיובי!
אם אתה טבעי מה אתה עושה פה??? זה פורום לאנשים לא טבעייםטבעי אבל
איזה אח יקר (וטבעי)מזכיר לי את 'אם לא תאכל יבוא שוטר'..
אז יאללה,קח
היי רגע רגע,קבענו אימון ביחד אחרי הסגר אני אתה ומישמיש? הילד אישר הגעה? הוא הרי מתאמן איתי במכון מה אכפת לו להגיע?מזכיר לי את 'אם לא תאכל יבוא שוטר'..
אז יאללה,קח
אחי אני בחלת מה ישלי עוד לעשותאם אתה טבעי מה אתה עושה פה??? זה פורום לאנשים לא טבעיים
בוא נהיה חברים תומרושאחי אני בחלת מה ישלי עוד לעשות
הוא יגיע,אל תדאגהיי רגע רגע,קבענו אימון ביחד אחרי הסגר אני אתה ומישמיש? הילד אישר הגעה? הוא הרי מתאמן איתי במכון מה אכפת לו להגיע?
אני גם אגיע אם אהיה באיזור למרות שאני ירושלמי מניאקהיי רגע רגע,קבענו אימון ביחד אחרי הסגר אני אתה ומישמיש? הילד אישר הגעה? הוא הרי מתאמן איתי במכון מה אכפת לו להגיע?
תכלס סטרואידים חוסך לך כסף בלגדול או לא? בהנחה ותגיע לאותו תוצאות כטבעי לאחר מספר שנים, בחישובי שקלול האוכל והכל.. תמיד תהיתיאיזה אח יקר (וטבעי)
בוא נהיה חברים תומרוש
(אם זה השם האמיתי שלך כמובן)
הוא יגיע,אל תדאג
בנתיים מכונים סגורים אבל 😭
בתאכלס בפן הכלכלי אתה צודקתכלס סטרואידים חוסך לך כסף בלגדול או לא? בהנחה ותגיע לאותו תוצאות כטבעי לאחר מספר שנים, בחישובי שקלול האוכל והכל.. תמיד תהיתי
איזה אח יקר (וטבעי)
אבל אתה לא מישמישאני גם אגיע אם אהיה באיזור למרות שאני ירושלמי מניאק
למרות שתמיד יהיה הוצאות נוספות על תוספים וכל מיני שפצורים? תכלס אי אפשר באמת לדעתבתאכלס בפן הכלכלי אתה צודק
האמת שחשבתי על 'מקצוע' צדדי כזה (יש לי את כל הרשיונות)אנשים לנצל לנהג תורן
טוב מאמימכרים
הוא הגוגו שבפנים המישמישאבל אתה לא מישמיש
יש כזה דבר חבריםאני למדתי אין דבר כזה חברים
לא אוברUber?
יש ,אני למדתי אין דבר כזה חברים