עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה משנה מי אני?אני מנסה להבין מי אתה,אני חושב אבל לא בטוח אז למה אתה לא אומר לי בפרטי מי אתה? ממה אתה מפחד.
מאמנים אפשר למצוא בגוגל,פרטים ושמות לא אומרים כלום,אתה טוען שאתה מכיר אותי תגיד מי אתה
יש כניסה חינם אימון ניסיוןתארגן כניסה
לא עיניין של לשקר,כל מה שאמרת כל בן אדם יכול להגיד,פשוט קלעת ובחלק לא.מה זה משנה מי אני?
שקרתי במשהו תגיד כן או לא
יש כניסה חינם אימון ניסיון
מה זה משנה מי אני?לא עיניין של לשקר,כל מה שאמרת כל בן אדם יכול להגיד,פשוט קלעת ובחלק לא.
אם כבר אנחנו בשאלןת.
בן כמה אתה? אני מכיר 3 גיא מהמכון ואף אחד מהם לא בפורום הזה
משנה לי מי אתה כי אתה מזייין תמוח תיהיה גבר ותגיד מי אתה.מה זה משנה מי אני?
איפה לא קלעתי
(הבנתי שאתה בחור טוב)אני אומר פתח אשכול תגיד שהגזמת במשקלים תכתוב את המשקלים האמיתיים שלך תפסיק לכתוב טבעי בכל מקום וזהו אנשים ישכחו לך את זה ורק יפרגנו (או שלא כי הרוב יודעים מה זה תמונות בזווית) אבל בטוח לאתקבל מילה רעה
מה אומר?
המינימום זה להגיד מה אמרתי לא נכוןמשנה לי מי אתה כי אתה מזייין תמוח תיהיה גבר ותגיד מי אתה.
מה הקשר בחור טוב עכשיו?
לא חייב לאף אחד דין וחשבון,פשןט אתה באת באישי,אמרת שאתה מכיר אותי ואתה מדבר עליי דברים לא נכונים,המינימום זה שתגיד מי אתה.
לא הבנתי למה התכוונת ל״הבנתי שאתה בחור טוב״?לא עיניין של נכון או לא,מה שאמרת כל בן אדם שמכיר אותי טיפה יכול להגיד.המינימום זה להגיד מה אמרתי לא נכון
דברתי עם מישהו שמכיר אותך אמר שאתה בחור טוב אז הבנתי שאתה בחור טובלא הבנתי למה התכוונת ל״הבנתי שאתה בחור טוב״?לא עיניין של נכון או לא,מה שאמרת כל בן אדם שמכיר אותי טיפה יכול להגיד.
בין אם בתמונות ובין אם חברים של חברים.
המשקלים לא האישיו באשכול.דברתי עם מישהו שמכיר אותך אמר שאתה בחור טוב אז הבנתי שאתה בחור טוב
אז אתה מודה שהגזמת מאוד עם המשקלים כן?
המשקלים זה האישו שלי (ושל רוב חברים הפורום) שאתה משקר ואני לא אוהב שקרנים לא יודע אם אפשר להגיד בתור תמונה עם זווית שקר (למרות שאם מישהי שמה תמונות בטינדר ואני רואה שהיא נראית כאילו היא אכלה את מי שהיית בטינדר אני אחשיב אותך בתור שקרנית)המשקלים לא האישיו באשכול.
אני לא מכיר אותך אני יודע מי אתה ראיתי אותך בחדר כושר אני מכיר מישהו שמכיר אותךמי מכיר אותי? אתה טרול רציני אה חחח
כןבחור טוב הכוונה לבן אדם טוב?
טוב אתה טרול רציניהמשקלים זה האישו שלי (ושל רוב חברים הפורום) שאתה משקר ואני לא אוהב שקרנים לא יודע אם אפשר להגיד בתור תמונה עם זווית שקר (למרות שאם מישהי שמה תמונות בטינדר ואני רואה שהיא נראית כאילו היא אכלה את מי שהיית בטינדר אני אחשיב אותך בתור שקרנית)
אני לא מכיר אותך אני יודע מי אתה ראיתי אותך בחדר כושר אני מכיר מישהו שמכיר אותך
כן
אוקיי תמשיך לשקר בפורום שאף אחד לא מאמין לך בוטוב אתה טרול רציני
בנץ 100 ל10אוקיי תמשיך לשקר בפורום שאף אחד לא מאמין לך בו
אתה יותר קרוב ל60 בנצ' ל10 מאשר ל120 בנצ' ל10
עזוב שאין לך אז לא גם לא בבנצ' רגיל
ובחיובי גם אין לך 100 לחזרה
בביי
אני לא שוקל 70 הלוואיבנץ 100 ל10
אתה לא מתאמן איתי במכון,אתה ילד גמד ששוקל 70
טרול
נו אחרי הסגר אתה מוזמן לבןא,יותר מזה?אני לא שוקל 70 הלוואי
בכל מקרה אני עושה עוד ברית מילה אם יש לך 100 ל10 בבנצ' רגיל לא חיובי די לשקר
הוא בכלל לא מתאמן איתי
מה קשה לך לצלם?נו אחרי הסגר אתה מוזמן לבןא,יותר מזה?
בגלל זה אני אומר מי אתה שתגיד שתבוא לאימון,אתה לא אומר אז זה אומר שאתה שקרן,עובדה שלשום שאלה ששאלתי לא עניתה
אתה אמרת שאתה רוצה לצלם אותי,אז אני אומר בואתגיד מי אתה.מה קשה לך לצלם?
רוצה שאני אגיד לך איפה נמצאת כל מכונה במכון כמה שיפוצים עשו (אפילו שיפצו אחרי הסגר הראשון) איך שינו את המכוןנו אחרי הסגר אתה מוזמן לבןא,יותר מזה?
בגלל זה אני אומר מי אתה שתגיד שתבוא לאימון,אתה לא אומר אז זה אומר שאתה שקרן,עובדה שלשום שאלה ששאלתי לא עניתה
הוא בכלל לא מתאמן איתי
לא הולך לקבל שם משפחה כי?רוצה שאני אגיד לך איפה נמצאת כל מכונה במכון כמה שיפוצים עשו (אפילו שיפצו אחרי הסגר הראשון) איך שינו את המכון
תגיד מה אין לי בעיה להוכיח?
להגיד לך מי מאמן מי המנהל שמה איפה הקבלה (רק תגיד מה ישכנע אותך שם מפשחה אתה לא עומד לקבל)
לא אמרתי את זהאתה אמרת שאתה רוצה לצלם אותי,
לא בא לילא הולך לקבל שם משפחה כי?