עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לה.... הכל ברוח של צחוקים.או שניישב את זה כמו גברים,במכות?
😵💫🥊
לא מסתדר העניין הזהאבל חשוב לדעת מול מי אתה מדבר במדיה חברתית
כדי שלא תספיק לאונן עליו מספיק פעמיםאבל כמו תמיד זה נמחק אחרי פרק זמן קצר..
אגב מכות... זהו, הסוכה שלי מוכנה, מוזמנים לבא להתאשפזאו שניישב את זה כמו גברים,במכות?
😵💫🥊
במציאות הוא גם לא היה משקר לגבי המשקלים שלו....וכמו שחשוב במציאות לדבר בצורה מכובדת כך צריך לנהל דיון פה...
אני ביישןאו שאתה מתבייש ?
לא ידעתי שאני מתעסק פה עם עברייןתן תמונה נראה מי אתה , לא מדבר על פנים זה בטוח אתה מפחד (שלא תאכל כאף מserg)
פחחח אסור למשטרה להיכנס לשם בכלל זו סוכה לטבעיים בלבד
במציאות אנשים גם משקרים.במציאות הוא גם לא היה משקר לגבי המשקלים שלו....
אני ביישן
לא ידעתי שאני מתעסק פה עם עבריין
הם יבואו בטענת 'ריח חזק של סכך'פחחח אסור למשטרה להיכנס לשם בכלל זו סוכה לטבעיים בלבד
נראלך הוא שם ויאלים ריקים בתור קישוטים?הם יבואו בטענת 'ריח חזק של סכך'
לא ידעתי שאתה מחששהם יבואו בטענת 'ריח חזק של סכך'
עמפולותנראלך הוא שם ויאלים ריקים בתור קישוטים?
אני לאלא ידעתי שאתה מחשש
היה שנה אחת שתליתי מהתקרה של הסוכה מקלדות עכברים בובות של חיות קיצור כל מה שראיתי שאפשר לתלותנראלך הוא שם ויאלים ריקים בתור קישוטים?
סוכות או ליל כל הקדושים?הילדים שנכנסו לסוכה לבקש ממתקים היו איזה כמה שניות של בהייה בתקרה בפרצוף של wtf לפני שהם ביקשו ממתקים חחחחחח
@nlr666היה שנה אחת שתליתי מהתקרה של הסוכה מקלדות עכברים בובות של חיות קיצור כל מה שראיתי שאפשר לתלות
הילדים שנכנסו לסוכה לבקש ממתקים היו איזה כמה שניות של בהייה בתקרה בפרצוף של wtf לפני שהם ביקשו ממתקים חחחחחח
במציאות הוא יגיד לי אני עושה 120 בנצ' ל10 אני אבקש לראותבמציאות אנשים גם משקרים.
מאוד ביישןביישן - יש סיבה כנראה.
חוסר נעימות שהוצאתי אותו שקרןאתה כל כך מפחד להגיד לו מי אתה - סביר להניח שיש לך סיבה למה
יש את החיים שלפני ואת של אחרי..
במציאות אתה בטח נראה ככהבמציאות הוא יגיד לי אני עושה 120 בנצ' ל10 אני אבקש לראות
מאוד ביישן
חוסר נעימות שהוצאתי אותו שקרן
בטרן הייתי כמו ילדה עם קוקיות, רק בחדר כושר אמרתי יאללה PR כל שני וחמישי חחחחחחחחח
במציאות אתה בטח נראה ככה
https://instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/120575008_647248976155515_7423710796143137315_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkLmRlZmF1bHQifQ&_nc_ht=instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=103&_nc_ohc=Wd9L6uBONJgAX-Smmnf&vs=17855327579219659_473964421&_nc_vs=HBksFQAYJEdDRFVMd2Q3RTA1bHEwd0NBQ01TV1BlaVVRWm5ia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHTlN5TUFmc0tKVjAzMVlCQUtENlpaQ0JqTW9iYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9vaWwBMBUAABgAFpbJsNzs1Lc/FQIoAkMzLBdAK8zMzMzMzRgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB16gcA&_nc_rid=c7139521bf&oe=5F7933C2&oh=9dcdffd2d28f5ed1ed1da1d41285a111
בטרן הייתי כמו ילדה עם קוקיות, רק בחדר כושר אמרתי יאללה PR כל שני וחמישי חחחחחחחחח