עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דומה לו (בפטמות)עלית עלי תשאל את @nlr666
ומה שיר קשור/ה ?
מחוק לגמרי הבחורלא יודע תייגתי אותה ורציתי לאלתר משהו ולא רציתי לכתוב מה קורה ואז הגבתי לך ושכחתע להוריד את התיוג מפה לשם לגבי שיר או שזה בכלל אני/אנה לא מבדיל ביניהם
אני בכלל לא מדווש
וכולם פה מרימים 300 קילו דדליפט אז אני
אז בוא נעשה דיל,בוא ניפגש במכון ותצלם אותי עושה את המשקליםכי?
אני יורד עליו?
אני סך הכל מציין את זה שהוא משקר
כי מה?
כי כתבתי שאני עושה 150 קילו בנצ'? שאני צריך להוכיח את זה?
כי כתבתי שאני דוגמן פיטנס? ואני צריך להוכיח את זה?
כתבתי שאני איתו במכון ואין לי בעיה להוכיח את זה עם סרטון של המכון או פרטים מזהים אחרים
לא הייתי בבית יצאתי לרוץ,מה אחי אני איתך דבר אליי@Serg לא אמרת פה שהוא שאל אותך?
וחבר שים לב...
אתה מדבר כמו אקבר גבר וברגע האמת אתה מתחמק... פחחחחחחח
מה הלך פה לא הייתי חחHere we go again 😵💫🥊😵
מתתתתת בדוק הוא ככהבמציאות אתה בטח נראה ככה
https://instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/120575008_647248976155515_7423710796143137315_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjcyMC5mZWVkLmRlZmF1bHQifQ&_nc_ht=instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=103&_nc_ohc=Wd9L6uBONJgAX-Smmnf&vs=17855327579219659_473964421&_nc_vs=HBksFQAYJEdDRFVMd2Q3RTA1bHEwd0NBQ01TV1BlaVVRWm5ia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHTlN5TUFmc0tKVjAzMVlCQUtENlpaQ0JqTW9iYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9vaWwBMBUAABgAFpbJsNzs1Lc/FQIoAkMzLBdAK8zMzMzMzRgSZGFzaF9iYXNlbGluZV8xX3YxEQB16gcA&_nc_rid=c7139521bf&oe=5F7933C2&oh=9dcdffd2d28f5ed1ed1da1d41285a111
בטרן הייתי כמו ילדה עם קוקיות, רק בחדר כושר אמרתי יאללה PR כל שני וחמישי חחחחחחחחח
קליללבמציאות אנשים גם משקרים.
ביישן - יש סיבה כנראה.
אתה כל כך מפחד להגיד לו מי אתה - סביר להניח שיש לך סיבה למה
בוא נעשה דיל אני עכשיו מעלה סרטון מהמכון שלך שאני צלמתיאז בוא נעשה דיל,בוא ניפגש במכון ותצלם אותי עושה את המשקלים
לא הסרטון הזה קיים באינטרנט,מה הבעיה שתבוא לצלם אותי? אה סליחה כי אתה לא קייםבוא נעשה דיל אני עכשיו מעלה סרטון מהמכון שלך שאני צלמתי
ואתה מעלה סרטון שלך עושה את המשקלים שציינת
איך?
אהבת?נתראה שבוע הבא בעוד פוסט של מה לשפר מאת sreg
אני חושב שאתה טרול וצומי מאודלא הסרטון הזה קיים באינטרנט,מה הבעיה שתבוא לצלם אותי? אה סליחה כי אתה לא קיים
אהבת?
בדוק אחי,הוא חרטטןכי אתה כותב , כן אני מציין כותב כמו גבר ופותח עליו את הפה ויוצא עליו...
לפחות תהיה גבר תעשה תמונה נראה עם מי הכבוד
או שמה אתה פוחד שאדון serg שלא מסוגל לדחוק 80 קילו פעם אחת, לטענתך כן, יבוא לפתוח עליך במכון פנים מול פנים עוד חודש במכון ואז אתה תהיה בבעיה
אני הטרול פה?אני חושב שאתה טרול וצומי מאוד
אבל כן האשכול הזה מצחיק יחסית
מי זה החבר המשותף שלנו ואיפה אתה גר?? אני גר על הים לוי אשכול מוזמן לבוא לקפה חחחיש לי חבר משותף איתו שנינו גרים באותו אזור בערך לא אמור להיות מפתיע
ואני רואה אותו במכון שלי מטורף אה?
חח הדביל הכי גדול בפורום הזה מסכים איתך לא משהו להיות גאה בו
אני מקווה שאתה מאמין לשטויות שאתה אומר לעצמך
אני אומר לך עכשיו שאין לי בעיה לצלם את המכון מבפנים סרטון מיוחד בשביל הפורום
כמובן שאני מוכן להגיד כבר עכשיו מי המאמנים שמה
אתה עדיין חושב שמישהו פה חוץ מהדביל הזה מאמין לך שאני לא איתך במכון?
לפי מה שזה נראה, אם היה לך 120 בנץ היית כבר שולח סרטון (או של סטים עם 100, זה היה גורם לנו להאמין לך גם) ומסיים את הסיפור, אבל זה רק איך שאני רואה את הדברים.בדוק אחי,הוא חרטטן
אני הטרול פה?
שיסתיים הסגר,למה הוא לא אומר לי מי הוא? העיקר לשקר שהוא מכיר אותי? הבאתי לו תכתובת מגורים שלי גםלפי מה שזה נראה, אם היה לך 120 בנץ היית כבר שולח סרטון (או של סטים עם 100, זה היה גורם לנו להאמין לך גם) ומסיים את הסיפור, אבל זה רק איך שאני רואה את הדברים.
צעד חכם ביותר לפרסם את כתובת המגורים שלך באינטרנט, חכם מאוד אחי.שיסתיים הסגר,למה הוא לא אומר לי מי הוא? העיקר לשקר שהוא מכיר אותי? הבאתי לו תכתובת מגורים שלי גם
אחי אני עובד בודי בילדינג מלא בידודים אחי.צעד חכם ביותר לפרסם את כתובת המגורים שלך באינטרנט, חכם מאוד אחי.
אם אתה מצטלם כל כך הרבה אני מניח שאתה מצלם את חלק מהסטים שלך.
הכל טוב אתה מוזמן לבוא לראות לצלם אותי אם אתה מתאמן איתיבמציאות הוא יגיד לי אני עושה 120 בנצ' ל10 אני אבקש לראות
מאוד ביישן
חוסר נעימות שהוצאתי אותו שקרן
חח אחי תסתכל על כל הפוסט ותראה שלא התרברתי פעם אחת במשקי עבודה.וואלה @Serg יש לך גוף פצצה, לא משנה לי בכלל אם זה טבעי או לא. אם אתה משקר לגביי זה או לגביי המשקלי עבודה כנראה שיש לך בעית ביטחון קשה מאוד. ככה או ככה מגיעה לך מילה טובה.
לא עניתה לשום שאלה ששאלתי
הוכחתי שאני איתך במכון זה הדבר היחיד שאמרתי על עצמי תהנה מההוכחה שלילא עניתה לשום שאלה ששאלתי