עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אשמח לסיכום קצר של מה הלך פה בכמה חודשים שברחתי.. תוהו ובוהודומה לו (בפטמות)
תודה רבה אחי!!21 עמודים ואוו.... או שאתה מפורסם או שסתם פה צרי עין תתעלם.אחלה עבודה ראיתי לפני כמה ימים תתמונה אבל לא הגבתי.איך סייקלפאטיפון דחף את שיר לפה מה הקשר איך הדילירים של זנקו התעוררו משעארף.תהיה זהיר חבר יש פה סמוים
מה הוכחת שהבאת תמונה מהמכןן שלי? אולי התאמנת שם פעם אחת? קיצר אתה ילד בן 15 ששוקל 65 קג,ביישן ללא ביטחון עצמי,אבל יש שנה חדשה בפתח וזה רק פורום,יש חיים מעבר לגוף ופיזיק,אני בן אדם בסהכ,מה שעשית פה זה מעשה ילדותי של להפיץ שקרים,עכשיו פה זה פורום ואין בעיה,אך ילד תדע שבחברה נורמלית/כל סיטואציה חברתית במציאות התנהגות כזאת לא מקובלת,איני כועס אתה עדיין בחור צעיר ויש לך זמן לתקן את זה.הוכחתי שאני איתך במכון זה הדבר היחיד שאמרתי על עצמי תהנה מההוכחה שלי
אתה טוען שאני דמות?אין אין ,רק בשביל דמויות כמו סרג׳, סייקלטלפון וההוא אייל1992 שווה להציץ בפורום.
שיחזוריש לי חבר משותף איתו שנינו גרים באותו אזור בערך לא אמור להיות מפתיע
ואני רואה אותו במכון שלי מטורף אה?
חח הדביל הכי גדול בפורום הזה מסכים איתך לא משהו להיות גאה בו
אני מקווה שאתה מאמין לשטויות שאתה אומר לעצמך
אני אומר לך עכשיו שאין לי בעיה לצלם את המכון מבפנים סרטון מיוחד בשביל הפורום
כמובן שאני מוכן להגיד כבר עכשיו מי המאמנים שמה
אתה עדיין חושב שמישהו פה חוץ מהדביל הזה מאמין לך שאני לא איתך במכון?
חחח על איזה חולצה מדובר?? אני שם רק גופיות יא חביבילא שאלתי אף אחד על שום דבר במכון יש לי את האימון שלי והוא לוקח לי מספיק זמן בלי לבזבז אותו על שיחות עם אנשים
(טעות שאלתי פעם מישהו על חולצה שהייתה לו)
תגיד לי מה כתבתי שאני צריך להוכיח אותו עם תמונה שלי
יותר מידי
בוא תראה אז במציאותבמציאות הוא יגיד לי אני עושה 120 בנצ' ל10 אני אבקש לראות
מאוד ביישן
חוסר נעימות שהוצאתי אותו שקרן
זה בדיוק מה שכתבתי ✌️אתה טוען שאני דמות?
חח למה?זה בדיוק מה שכתבתי ✌️
על איזה חולצה שאלת שלבשתי?הנה קח עוד תמונה
צפה בקובץ המצורף 59306
לא דברתי עלייךעל איזה חולצה שאלת שלבשתי?
כתבת פהלא שאלתי אף אחד על שום דבר במכון יש לי את האימון שלי והוא לוקח לי מספיק זמן בלי לבזבז אותו על שיחות עם אנשים
(טעות שאלתי פעם מישהו על חולצה שהייתה לו)
תגיד לי מה כתבתי שאני צריך להוכיח אותו עם תמונה שלי
יותר מידי
אתה לא המישהו הזה דבילכתבת פה
״שאלתי פעם מישהו על חולצה שהייתה לו״
אתה גם משקר
למה אתה מדבר בצורה הזו?אתה לא המישהו הזה דביל
כי אתה משקר?למה אתה מדבר בצורה הזו?
יש לי שאלה שברור לי שלא תענה עליה בכנות אבל אשאל,כל הדיבור הזה נובע מקנאה?
זה לא ההגדרה לשקראתה השקרן היחיד כי עוד לא אמרת מי אתה
ושוב התעלמת,מי החבר המשותף שלנו?זה לא ההגדרה לשקר
אוקיי אני משקר עלית עלי סתם אני מחזיק תמונות של המכון שלך בטלפון שלי (הוא לא בדיוק חבר שלי ולא יודע מה הוא בשביל אבל יודע שהוא מכיר אותך (אמר שאתה סך הכל בחור טוב))ושוב התעלמת,מי החבר המשותף שלנו?
אין לי חבר שמתאמן איתי שם,ככה שעוד שקר התגלה
טוב אין לי מושג מי טוען שאני אדם מיוחד,בכל מקרה זה התמונות של המכון שלי אתה מוזמן לבוא להתאמן איתי ביחד.אוקיי אני משקר עלית עלי סתם אני מחזיק תמונות של המכון שלך בטלפון שלי (הוא לא בדיוק חבר שלי ולא יודע מה הוא בשביל אבל יודע שהוא מכיר אותך (אמר שאתה סך הכל בחור טוב))
עכשיו יש מצב לראות סרטון שלך עושה חזרה אחת עם 100 קילו בנצ' חיובי?
סתם מעניין אותי,הלכת ושאלת אותו אם הוא מכיר את serg מlbs? אני בוכה מצחוק אם כןאוקיי אני משקר עלית עלי סתם אני מחזיק תמונות של המכון שלך בטלפון שלי (הוא לא בדיוק חבר שלי ולא יודע מה הוא בשביל אבל יודע שהוא מכיר אותך (אמר שאתה סך הכל בחור טוב))
עכשיו יש מצב לראות סרטון שלך עושה חזרה אחת עם 100 קילו בנצ' חיובי?
לא, זה תמונות מפעם...המכון שלך פתוח?
אני מקנא!!!
תודהבכל מקרה זה התמונות של המכון שלי
לא שאלתי אותו אתה מכיר את ** *****סתם מעניין אותי,הלכת ושאלת אותו אם הוא מכיר את serg מlbs? אני בוכה מצחוק אם כן
כל עלית עלי אני פווארליפטר שמקנא בךאתם ילדים בני 16 17 18 שעובדים כוח באופן גורף ואז מתפלאים שאין גוף.
תמשיך להסתכל עליי במכון ולא להגיד שלום,אני שמח שאני מודל לחיקוי שלך
חחחחחחחחחח,אני רואה שאתה יודע איך קוראים לי,שורה תחתונה אני שמח להיות סלבלא, זה תמונות מפעם...
תודה
לא שאלתי אותו אתה מכיר את ** *****
כל עלית עלי אני פווארליפטר שמקנא בך
עכשיו יש מצב אתה אומר תאמת לגבי זה ששיקרת או שאתה פשוט תביא סרטון של הבנצ' שלך?