עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לו יותר מ1603. עדות של 2 "אנשים בעלי מוניטין" על זה שאתה נותן דד ליפט עם מעל 160 קילו.
אין לך הוכחות שאני משקרהמשפט הזה לא הגיוני
או שאני מקנא או שאני יודע איך אתה נראה תחליט
לפחות שמח שהחלטת שאני לא משקר
תהנה
תודה רק מבקש מהם לא להגיד כמה אני עושה רק שזה היה מעל 160 או הרבה מעל
עכשיו תורכם לענות לי על השאלה מה אתם רוצים ממני אני לא ציינתי שום משקל מרשים (ויש אם אני רוצה) לא אמרתי שאני חזק לא שאני חטוב לא כלום
רק ציינתי את העבודה שפותח האשכול משקר והבאתי הוכחות לזה שאני איתו במכון איך הגענו לזה שאני צריך להוכיח את המשקלים שלי????????????????????????????
סבבה אני משקר אני סתם נתפסתי עלייךאין לך הוכחות שאני משקר
לא הבנתי מתי הפכתי להיות צלם קשה לשים את הטלפון מול הבנצ' ולצלם?טני אומר בוא למכון אחרי הסגר ואני אצלם לכם סרטון שאתה מסריט.
הדפוק הזה חושב שהוא עובד על מישהו אחרי שנתתי את השם שלו את המשקלים שלו איפה הוא מתאמן תמונות מוכן גם להביא סרטונים@מישמיש לך תסריט אותו. שירות לציבור, יהיה צחוקים.
לא מכחיש ולא מאשר?(@nlr666 או שפספסתי משהו?)
חשבתי שאתה איתו במכון.. מה הסיפור לצלם? ייקח לך בדיוק דקה ותקבל את מה שאתה רוצה.. או שאתה לא איתו במכון ואתה מחרטט..לא הבנתי מתי הפכתי להיות צלם
מה לקבל את מה שאני רוצה אני יודע שהוא לא עושה את זהחשבתי שאתה איתו במכון.. מה הסיפור לצלם? ייקח לך בדיוק דקה ותקבל את מה שאתה רוצה.. או שאתה לא איתו במכון ואתה מחרטט..
אמרת שאתה איתו במכון אז צלם אותו פעם אחת שהוא מרים ותגיד לו היי זה אני מישמיש הטרול באתי לצלם אותך מרים 120 ואז או שיסלקו את שניכם מהמכון כי הוא ייתן לך מכות או שתצלם אותומה לקבל את מה שאני רוצה אני יודע שהוא לא עושה את זה
תקשיב אם אני מביא לך סרטון מהמכון זה מספק אותך או גם זה יש בגוגל? דביל
אוקיי, דבילאמרת שאתה איתו במכון אז צלם אותו פעם אחת שהוא מרים ותגיד לו היי זה אני מישמיש הטרול באתי לצלם אותך מרים 120 ואז או שיסלקו את שניכם מהמכון כי הוא ייתן לך מכות או שתצלם אותו
ודביל תקרא לאחותך, חתיכת יצור.
כן אולי אפילו אתחיל להזריק בשביל להגיע לרמה בדיחה כמו שלךמוזמן לדבר אלי מסריח עד מחר, לעולם תישאר גמד גוץ שמקנא באנשים מפותחים ממנו, ולכן אוכל להם את הראש לגבי המשקלים..
כנראה השפה המסריחה נובעת מקנאה לגבי מה שלעולם לא תוכל להיות..
הוא מפחדאמרת שאתה איתו במכון אז צלם אותו פעם אחת שהוא מרים ותגיד לו היי זה אני מישמיש הטרול באתי לצלם אותך מרים 120 ואז או שיסלקו את שניכם מהמכון כי הוא ייתן לך מכות או שתצלם אותו
ודביל תקרא לאחותך, חתיכת יצור.
אתה יכול להזריק עד מחר, אולי גם תגשים חלום בדרך, אבל תהיה בטוח שלרמה שלי אתה לא תגיע, לא שאני רמה כ"כ גבוהה, עדיין יש לי המון לאן להתקדם, אבל אוהב את איפה שהגעתי וכמובן מתכננן להגיע יותר רחוק, להזריק לא יעזור לך לגבוה, וכנראה עדיין תישאר גמד, ובדיחה אתה תמיד תישאר, לפחות עד שתכבד את עצמך במה שיוצא לך מהפהכן אולי אפילו אתחיל להזריק בשביל להגיע לרמה בדיחה כמו שלך
רק מקווה לא להקריח
רוני קולמן,זה אתה?אבל תהיה בטוח שלרמה שלי אתה לא תגיע
מה אתה תומך בו? תסתכל איך הוא מתנהגרוני קולמן,זה אתה?
תן לבחור מוטיבציה..אל תוריד אותו
אתה רואה? הוא איתו במכון והוא מפחד להזדהותאתה יכול להזריק עד מחר, אולי גם תגשים חלום בדרך, אבל תהיה בטוח שלרמה שלי אתה לא תגיע, לא שאני רמה כ"כ גבוהה, עדיין יש לי המון לאן להתקדם, אבל אוהב את איפה שהגעתי וכמובן מתכננן להגיע יותר רחוק, להזריק לא יעזור לך לגבוה, וכנראה עדיין תישאר גמד, ובדיחה אתה תמיד תישאר, לפחות עד שתכבד את עצמך במה שיוצא לך מהפה
שהוא מדבר מסריח הוא כבר מוריד את עצמו, זה כבר לא תלוי בי ולא באשמתי, הוא רוצה מוטיבציה? שיתרכז בעצמו ואיך הוא משתפר במקום לחפש תאקלים אצל אחרים כל היום, בזמנו היינו קוראים לו ולשכמותו עברייני מקלדת..אל תוריד אותו
לפרוטוקול לגמדים הרבה יותר קל לפתח גוף יפה או פיזיק כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, אז הבדיחה כאן על חשבונך 😛אתה יכול להזריק עד מחר, אולי גם תגשים חלום בדרך, אבל תהיה בטוח שלרמה שלי אתה לא תגיע, לא שאני רמה כ"כ גבוהה, עדיין יש לי המון לאן להתקדם, אבל אוהב את איפה שהגעתי וכמובן מתכננן להגיע יותר רחוק, להזריק לא יעזור לך לגבוה, וכנראה עדיין תישאר גמד, ובדיחה אתה תמיד תישאר, לפחות עד שתכבד את עצמך במה שיוצא לך מהפה
לא תומך באף אחדמה אתה תומך בו? תסתכל איך הוא מתנהג
גם היום המונח תופסעברייני מקלדת
לא מכחיש ולא מאשר?
השקעתי.
אני איתך. אבל למה לא תלך לצלם אותו ביום שמסתדר לך על הדרך? (אמרת שמתאמן באותו מקום)אני חוזר ואומר אני מוכן לחתוך ביצה אם הוא בכלל מוציא 120 מהבנצ' החיובי שלא נדבר על לעלות על זה אחרי שזה נופל נפילה חופשית על החזה שלו
להיות גמד זה מכוער מצטערלפרוטוקול לגמדים הרבה יותר קל לפתח גוף יפה או פיזיק כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, אז הבדיחה כאן על חשבונך 😛
בידיוק!!השקעתי.
אני איתך. אבל למה לא תלך לצלם אותו ביום שמסתדר לך על הדרך? (אמרת שמתאמן באותו מקום)
לכאורה לא תפסיד כלום חוץ מקצת סתלבט, ול- @Serg מיודענו תהיה ההזדמנות להגן על עצמו. פייר אינאף סהכ