מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
המשפט הזה לא הגיוני
או שאני מקנא או שאני יודע איך אתה נראה תחליט
לפחות שמח שהחלטת שאני לא משקר

תהנה

תודה רק מבקש מהם לא להגיד כמה אני עושה רק שזה היה מעל 160 או הרבה מעל

עכשיו תורכם לענות לי על השאלה מה אתם רוצים ממני אני לא ציינתי שום משקל מרשים (ויש אם אני רוצה) לא אמרתי שאני חזק לא שאני חטוב לא כלום
רק ציינתי את העבודה שפותח האשכול משקר והבאתי הוכחות לזה שאני איתו במכון איך הגענו לזה שאני צריך להוכיח את המשקלים שלי????????????????????????????
אין לך הוכחות שאני משקר
טני אומר בוא למכון אחרי הסגר ואני אצלם לכם סרטון שאתה מסריט.
מה שאתה עושה פה זה מעליל עלילות

אין לך הוכחות שאני משקר
סבבה אני משקר אני סתם נתפסתי עלייך
טני אומר בוא למכון אחרי הסגר ואני אצלם לכם סרטון שאתה מסריט.
לא הבנתי מתי הפכתי להיות צלם קשה לשים את הטלפון מול הבנצ' ולצלם?
@מישמיש לך תסריט אותו. שירות לציבור, יהיה צחוקים.
הדפוק הזה חושב שהוא עובד על מישהו אחרי שנתתי את השם שלו את המשקלים שלו איפה הוא מתאמן תמונות מוכן גם להביא סרטונים

אני חוזר ואומר אני מוכן לחתוך ביצה אם הוא בכלל מוציא 120 מהבנצ' החיובי שלא נדבר על לעלות על זה אחרי שזה נופל נפילה חופשית על החזה שלו

לצוךר הדוגמה מחר את באה ואומרת לי שאת יכולה לעשות 100 קילו בנצ' לחזרה רק אני צריך לבוא לצלם מה אני אמור להגיד לך? נראה לך אני אתייחס לזה ברצינות? זה אותו דבר מה שהוא כותב

חשבתי שאתה איתו במכון.. מה הסיפור לצלם? ייקח לך בדיוק דקה ותקבל את מה שאתה רוצה.. או שאתה לא איתו במכון ואתה מחרטט..
מה לקבל את מה שאני רוצה אני יודע שהוא לא עושה את זה
תקשיב אם אני מביא לך סרטון מהמכון זה מספק אותך או גם זה יש בגוגל? דביל

מה לקבל את מה שאני רוצה אני יודע שהוא לא עושה את זה
תקשיב אם אני מביא לך סרטון מהמכון זה מספק אותך או גם זה יש בגוגל? דביל
אמרת שאתה איתו במכון אז צלם אותו פעם אחת שהוא מרים ותגיד לו היי זה אני מישמיש הטרול באתי לצלם אותך מרים 120 ואז או שיסלקו את שניכם מהמכון כי הוא ייתן לך מכות או שתצלם אותו
ודביל תקרא לאחותך, חתיכת יצור.

אמרת שאתה איתו במכון אז צלם אותו פעם אחת שהוא מרים ותגיד לו היי זה אני מישמיש הטרול באתי לצלם אותך מרים 120 ואז או שיסלקו את שניכם מהמכון כי הוא ייתן לך מכות או שתצלם אותו
אוקיי, דביל

מוזמן לדבר אלי מסריח עד מחר, לעולם תישאר גמד גוץ שמקנא באנשים מפותחים ממנו, ולכן אוכל להם את הראש לגבי המשקלים..

כנראה השפה המסריחה נובעת מקנאה לגבי מה שלעולם לא תוכל להיות..

מוזמן לדבר אלי מסריח עד מחר, לעולם תישאר גמד גוץ שמקנא באנשים מפותחים ממנו, ולכן אוכל להם את הראש לגבי המשקלים..

כנראה השפה המסריחה נובעת מקנאה לגבי מה שלעולם לא תוכל להיות..
כן אולי אפילו אתחיל להזריק בשביל להגיע לרמה בדיחה כמו שלך
רק מקווה לא להקריח

הוא מפחד

כן אולי אפילו אתחיל להזריק בשביל להגיע לרמה בדיחה כמו שלך
רק מקווה לא להקריח
אתה יכול להזריק עד מחר, אולי גם תגשים חלום בדרך, אבל תהיה בטוח שלרמה שלי אתה לא תגיע, לא שאני רמה כ"כ גבוהה, עדיין יש לי המון לאן להתקדם, אבל אוהב את איפה שהגעתי וכמובן מתכננן להגיע יותר רחוק, להזריק לא יעזור לך לגבוה, וכנראה עדיין תישאר גמד, ובדיחה אתה תמיד תישאר, לפחות עד שתכבד את עצמך במה שיוצא לך מהפה

רוני קולמן,זה אתה?

תן לבחור מוטיבציה..אל תוריד אותו
מה אתה תומך בו? תסתכל איך הוא מתנהג
אתה יכול להזריק עד מחר, אולי גם תגשים חלום בדרך, אבל תהיה בטוח שלרמה שלי אתה לא תגיע, לא שאני רמה כ"כ גבוהה, עדיין יש לי המון לאן להתקדם, אבל אוהב את איפה שהגעתי וכמובן מתכננן להגיע יותר רחוק, להזריק לא יעזור לך לגבוה, וכנראה עדיין תישאר גמד, ובדיחה אתה תמיד תישאר, לפחות עד שתכבד את עצמך במה שיוצא לך מהפה
אתה רואה? הוא איתו במכון והוא מפחד להזדהות

אל תוריד אותו
שהוא מדבר מסריח הוא כבר מוריד את עצמו, זה כבר לא תלוי בי ולא באשמתי, הוא רוצה מוטיבציה? שיתרכז בעצמו ואיך הוא משתפר במקום לחפש תאקלים אצל אחרים כל היום, בזמנו היינו קוראים לו ולשכמותו עברייני מקלדת..

לפרוטוקול לגמדים הרבה יותר קל לפתח גוף יפה או פיזיק כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, אז הבדיחה כאן על חשבונך 😛

לא מכחיש ולא מאשר?

יאללה
משותף
אני ,@מישמיש ו @Serg
מה אומרים יא ג'מעה?
השקעתי.

אני חוזר ואומר אני מוכן לחתוך ביצה אם הוא בכלל מוציא 120 מהבנצ' החיובי שלא נדבר על לעלות על זה אחרי שזה נופל נפילה חופשית על החזה שלו
אני איתך. אבל למה לא תלך לצלם אותו ביום שמסתדר לך על הדרך? (אמרת שמתאמן באותו מקום)
לכאורה לא תפסיד כלום חוץ מקצת סתלבט, ול- @Serg מיודענו תהיה ההזדמנות להגן על עצמו. פייר אינאף סהכ

לפרוטוקול לגמדים הרבה יותר קל לפתח גוף יפה או פיזיק כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, אז הבדיחה כאן על חשבונך 😛
להיות גמד זה מכוער מצטער
השקעתי.

אני איתך. אבל למה לא תלך לצלם אותו ביום שמסתדר לך על הדרך? (אמרת שמתאמן באותו מקום)
לכאורה לא תפסיד כלום חוץ מקצת סתלבט, ול- @Serg מיודענו תהיה ההזדמנות להגן על עצמו. פייר אינאף סהכ
בידיוק!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית