עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא גם יודע מה המידה שלך בבוקסר, שאתה במקלחות הוא מציץ לך בתיק כדי ללקט עוד שבבי מידע עליך שיהיה לו חומר לפורוםשתדע שהמישמיש הזה יודע איזה כובע אני שם
אבל החשיבה שלך דיי דומהאחי,אני סהכ שמן
הקשר ביני לפאוורליפטינג מקרי בהחלט
חס וחלילה שלא נדעהוא גם יודע מה המידה שלך בבוקסר, שאתה במקלחות הוא מציץ לך בתיק כדי ללקט עוד שבבי מידע עליך שיהיה לו חומר לפורום
ואני לא כ"כ אתפלא אם מה שהנפצתי עכשיו נכון
אתה כהניסט?אתה ערבי?
לא יודעאבל החשיבה שלך דיי דומה
בילדרים עוסקים יותר במראה.... באסתטיקה ובטכניקה
יש בכל הרש''פאין kfc פה בארץ
וואלה יש kfc ברש"פ?אתה כהניסט?
לא יודע
אני מתמקד בביצועים..פחות בשאר (כרגע)
יש בכל הרש''פ
ואצלנו יש בדליית אל כרמל ובצרת עילית
אני קצת בדילאי אבל -אתה יודע שזה לא אמין ....
אפרופו אמינות... מה אתה מנסה להוכיח ???
לאן יכול להוביל ויכוח וירטואלי עם דמויות שלא פגשת ולא תפגוש בחיים.??
@Serg
אגב אתה רוצה להראות לכולם מאיפה משתין הדג ולהוכיח שאתה לא מחרטת ???
תוכיח - תעלה סרטון מה הבעיה ?
אפילו 100×10 בנץ' שיפוע
תעלה תמונות נורמליות שרואים את כל הגוף ולא תמונות סלפי שמגדילה את היד , הרי אתה לא מעלה תמונות באינסטגרם - זה פורום .
קח,פוזינג של הילד על רקע הסניף הגדול ברמאללה (3 קומות עם ג'ימבורי)וואלה יש kfc ברש"פ?
וואלה אני מכיר אותם , אבל התאמנתי איתם באזור אחר :/@Tomer0194 תגיד אתה מכיר אותו? נראלי הוא מהמכון שלך
https://instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/40444468_861036514105465_7091867584346313192_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InZ0c192b2RfdXJsZ2VuLjY0MC5jYXJvdXNlbF9pdGVtLiJ9&_nc_ht=instagram.fsdv3-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=101&_nc_ohc=y_uSOHF9C3YAX-uzePF&vs=17975728624071845_2171868461&_nc_vs=HBksFQAYJEdEUWlhUUo1Mklfdkd3OERBT2pSRVYtX1gydGlia1lMQUFBRhUAAsgBABUAGCRHTnBGYkFMWnpPWXdnN2dHQUVsVFpicmlDUWdmYmtZTEFBQUYVAgLIAQAoABgAGwGIB3VzZV9vaWwBMBUAABgAFur6xuyOv6ABFQIoAkMzLBdAQk4UeuFHrhgUZGFzaF9iYXNlbGluZV82NDBfdjERAHXuBwA=&_nc_rid=0f5dce7696&oe=5F7C57AB&oh=397f84b8043a394ee693dd084caf649a
זה ילד זה...קח,פוזינג של הילד על רקע הסניף הגדול ברמאללה (3 קומות עם ג'ימבורי)
![]()
הוא ערבי באמת?זה ילד זה...
קוראים לך ניר אחיאתה כהניסט?
לא יודע
אני מתמקד בביצועים..פחות בשאר (כרגע)
יש בכל הרש''פ
ואצלנו יש בדליית אל כרמל ובצרת עילית
ואם הוא כן..אז??הוא ערבי באמת?
קוראים לו ניר
קוראים לך ניר אחי
איך ערבי
מוזמן בכיףאולי תיקח גם אותנו לאיזה ביקור שם בסניף
זה נורקוראים לך ניר אחי
איך ערבי
זה שם של בת אצלם
רק מראה שאין לך מושג..זה שם של בת אצלם
תירגע בנטהוא ערבי באמת?
אז כלוםואם הוא כן..אז??
יש מצב שבגלל שאתה דובר ערבית ישלך יותר ביטחון לעשות את זה..אני לא פחדן אבל לא הייתי ממהר להגיע לשם במצב העניינים כרגעת
קק
יש מצביש מצב שבגלל שאתה דובר ערבית ישלך יותר ביטחון לעשות את זה..אני לא פחדן אבל לא הייתי ממהר להגיע לשם במצב העניינים כרגע
אני איטלקי,אילטיאנו אסטטיקיאנויש מצב שבגלל שאתה דובר ערבית ישלך יותר ביטחון לעשות את זה..אני לא פחדן אבל לא הייתי ממהר להגיע לשם במצב העניינים כרגע
אני בטוח שהם ידלקו עליךאני איטלקי,אילטיאנו אסטטיקיאנו
נולדת באיטליה?אני איטלקי