מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
במקרה הטוב לעלות עשר קילו מים
תלוי בנקודת פתיחה, אני עליתי מ70 ל100 בכמה חודשים ועכשיו לאט לאט מקשיח הכל ונפתר משומנים

אבל הייתי פסיכופת והיה המון וויד במשוואה בשביל זה, לאכול הרבה אוכל ולא להתפוצץ זה לא כזה פשוט

אגב אתה יכול להיות באותו משקל ולהיראות שונה לחלוטין
אבל בסייקל ים ראשוןים אפשר לעלות די הרבה, שוב.. תלוי בנקודת פתיחה

תלוי בנקודת פתיחה, אני עליתי מ70 ל100 בכמה חודשים ועכשיו לאט לאט מקשיח הכל ונפתר משומנים

אבל הייתי פסיכופת והיה המון וויד במשוואה בשביל זה

אתה יכול להיות באותו משקל ולהיראות שונה לחלוטין אבל בסייקלים ראשוןים אפשר לעלות די הרבה, שוב.. תלוי בנקודת פתיחה
תגיד אני מבורך גנטית לדעתך?

כמה התחזקת במשקלים?

דדליפט בערך 20 קילו, לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות מ30 קילו ל38 קילו (10-12 חזרות), סקוואט 10 קילו ושיפור של חזרות/סטים - פה ספציפית חוויתי פציעה קטנה אז השיפור היה מינורי.

דדליפט בערך 20 קילו, לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות מ30 קילו ל38 קילו (10-12 חזרות), סקוואט 10 קילו ושיפור של חזרות/סטים - פה ספציפית חוויתי פציעה קטנה אז השיפור היה מינורי.
מרשים מאוד

רק בריאות
פציעות זה דרעק

איך הפיזיק נראה?

נראה בסדר גמור, רחוק מאוד ממך אם להיות כנה. הנקודות החלשות שלי הן החזה והידיים טפי 🤬
מרשים מאוד

רק בריאות
פציעות זה דרעק

האמת שאני מאוד מרוצה.
אנשים חושבים שאתה צריך לעלות 10 קילו שריר בסייקל עדין + לשבור pr על ימין ועל שמאל (אהמ אהמ סייקלטלפון), כשלמעשה זה ממש לא העניין. בטח לא במינון עדין של אוסטרין ו2.5 מג לגד

האמת שאני מאוד מרוצה.
אנשים חושבים שאתה צריך לעלות 10 קילו שריר בסייקל עדין + לשבור pr על ימין ועל שמאל (אהמ אהמ סייקלטלפון), כשלמעשה זה ממש לא העניין. בטח לא במינון עדין של אוסטרין ו2.5 מג לגד
אם אתה מרוצה זה הכי חשוב
אל תשכח שכל אחד מתקדם לפי הקצב שלו
אבל מה שתיארת פה זה ממש התקדמות יפה,משקלים ומשקל גוף
כל הכבוד חביבי

אתה לא צריך, אתה יכול, וזה תלוי כמה קרוב אתה לסף גנטי בהתאם לפרופורציות גובה משקל נקודת פתיחה ועוד

אבל בא רגע תכלס, נשים הכל בצד , הכי חשוב שאתה מרוצה, איזהו עשיר השמח בחלקו , יש אנשים שלא מרוצים וזה מכה..

אתה לא צריך, אתה יכול, וזה תלוי כמה קרוב אתה לסף גנטי בהתאם לפרופורציות גובה משקל נקודת פתיחה ועוד

אבל בא רגע תכלס, נשים הכל בצד , הכי חשוב שאתה מרוצה, איזהו עשיר השמח בחלקו , יש אנשים שלא מרוצים וזה מכה..

תסכים איתי שאם עלית 15 ק״ג מסייקל סארמס כנראה שמלכתיחה היית יכול להתקדם טוב מאוד באופן טבעי (לא מדבר עליך באופן ספציפי)

אם עלית 15 ק״ג מסייקל סארמס כנראה שמלכתיחה היית יכול להתקדם טוב מאוד באופן טבעי
הכל פקטור של כמה אוכל אני מכניס לגוף ו כטבעי תקופה הייתי אוכל והגוף שלי היה נפטר מהכל לא משנה כמה אני אוכל אם זה קקי פיפי או לעשות אותי היפר אחושלוקי ככה שאני אשרוף הכל, בסטרואידים לא אשקר כן אכלתי קצת יותר, היה ימים שהייתי שותה בשייקים 500 גרם שיבולת שועל כמו כלום, חוזר בערב מבילוי ויורד על כיכר לחם עם שוקולד השחר כי זה מה שמצאתי במעונות של התיכונית בתקופה שהייתי סטודנט, פותח גוינטים עם האלה שמכינים בורקסים בשוק ואוכל בורקסים על חשבונם
באיזשהו שלב אמרתי כל פייסל שאני פותח חייב להיות מגובה בסקופ של חלבון אז לקחתי איתי שייקר ליציאות החבאתי אותו איפושהו עם איזה 3-4 שקיות של 2 סקופים חלבון בכל שקית, ביקשתי מהברים ומה לא שימלאו לי מים בזה כל פעם, קיצור לא ראיתי בעיניים בשביל ה גיינז ושזה לא הספיק כדי לעלות במשקל אז גם דחפתי צ'יטים של כמה חטיפים מהקיוסק הקרוב בשביל שיהיה מספיק קלוריות לעלות במשקל

לקחתי את זה כפרויקט

התאמנתי 3 פעמים בשבוע כל פעם בין שעה וחצי ל5 שעות עד שהגבילו אותי לשעה וחצי זמן אימון ובאימונים הייתי פסיכופט לא ראיתי בעיניים

לקחתי את זה רציני וזה עבד לי.. כדי לעלות 30 ק"ג בכמה חודשים אתה צריך להיות חזיר, אתה צריך לשים #ין על מה שחושבים עליך, ואתה צריך להינות מזה, ברגע שאתה שוכח להינות מזה, דברים מתחילים להיתקע...

נערך לאחרונה:
רציתי תוצאות מהירות יותר. אני מעבר לגיל 30 והרגשתי שההתקדמות שלי לא מספיק מהירה.

בום, כנות.
בידיוק מה שחשבתי.
פיזיק טוב זה בראש ובראשונה גנטיקה
אחר כך התמדה באימונים ובתזונה
ורק אז חומרים

בידיוק מה שחשבתי.
פיזיק טוב זה בראש ובראשונה גנטיקה
אחר כך התמדה באימונים ובתזונה
ורק אז חומרים

זה מכלול של הכל
גנטיקה טובה יכולה להביא אותך לטופ של הטופ
קוביות / 10% שומן / בלה בלה כולם יכולים להגיע לזה