עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גנים יא חביבי..גניםתגיד מצאת כבר קשר בין קצב התקרחות למינון מסטרון?
תלוי בנקודת פתיחה, אני עליתי מ70 ל100 בכמה חודשים ועכשיו לאט לאט מקשיח הכל ונפתר משומניםבמקרה הטוב לעלות עשר קילו מים
תגיד אני מבורך גנטית לדעתך?תלוי בנקודת פתיחה, אני עליתי מ70 ל100 בכמה חודשים ועכשיו לאט לאט מקשיח הכל ונפתר משומנים
אבל הייתי פסיכופת והיה המון וויד במשוואה בשביל זה
אתה יכול להיות באותו משקל ולהיראות שונה לחלוטין אבל בסייקלים ראשוןים אפשר לעלות די הרבה, שוב.. תלוי בנקודת פתיחה
כמה התחזקת במשקלים?
מרשים מאודדדליפט בערך 20 קילו, לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות מ30 קילו ל38 קילו (10-12 חזרות), סקוואט 10 קילו ושיפור של חזרות/סטים - פה ספציפית חוויתי פציעה קטנה אז השיפור היה מינורי.
איך הפיזיק נראה?
מרשים מאוד
רק בריאות
פציעות זה דרעק
אם אתה מרוצה זה הכי חשובהאמת שאני מאוד מרוצה.
אנשים חושבים שאתה צריך לעלות 10 קילו שריר בסייקל עדין + לשבור pr על ימין ועל שמאל (אהמ אהמ סייקלטלפון), כשלמעשה זה ממש לא העניין. בטח לא במינון עדין של אוסטרין ו2.5 מג לגד
אתה לא צריך, אתה יכול, וזה תלוי כמה קרוב אתה לסף גנטי בהתאם לפרופורציות גובה משקל נקודת פתיחה ועודשאתה צריך
אתה לא צריך, אתה יכול, וזה תלוי כמה קרוב אתה לסף גנטי בהתאם לפרופורציות גובה משקל נקודת פתיחה ועוד
אבל בא רגע תכלס, נשים הכל בצד , הכי חשוב שאתה מרוצה, איזהו עשיר השמח בחלקו , יש אנשים שלא מרוצים וזה מכה..
מה הסיבה שבחרת לקפוץ לחומרים?תסכים איתי שאם עלית 15 ק״ג מסייקל סארמס כנראה שמלכתיחה היית יכול להתקדם טוב מאוד באופן טבעי (לא מדבר עליך באופן ספציפי)
מעטים אלה שמתחילים במצב הזה..תלוי כמה קרוב אתה לסף גנטי
תגיד אני מבורך גנטית לדעתך?
מה הסיבה שבחרת לקפוץ לחומרים?
הכל פקטור של כמה אוכל אני מכניס לגוף ו כטבעי תקופה הייתי אוכל והגוף שלי היה נפטר מהכל לא משנה כמה אני אוכל אם זה קקי פיפי או לעשות אותי היפר אחושלוקי ככה שאני אשרוף הכל, בסטרואידים לא אשקר כן אכלתי קצת יותר, היה ימים שהייתי שותה בשייקים 500 גרם שיבולת שועל כמו כלום, חוזר בערב מבילוי ויורד על כיכר לחם עם שוקולד השחר כי זה מה שמצאתי במעונות של התיכונית בתקופה שהייתי סטודנט, פותח גוינטים עם האלה שמכינים בורקסים בשוק ואוכל בורקסים על חשבונםאם עלית 15 ק״ג מסייקל סארמס כנראה שמלכתיחה היית יכול להתקדם טוב מאוד באופן טבעי
הפוסט נוטף מכנות..כנות
בידיוק מה שחשבתי.רציתי תוצאות מהירות יותר. אני מעבר לגיל 30 והרגשתי שההתקדמות שלי לא מספיק מהירה.
בום, כנות.
הפוסט נוטף מכנות..
מה אתה רומז שאני אידיוט?תלוי למה אתה מתכוון שאתה אומר גנטית...
חיצונית, יש מצב
בידיוק מה שחשבתי.
פיזיק טוב זה בראש ובראשונה גנטיקה
אחר כך התמדה באימונים ובתזונה
ורק אז חומרים