עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קח אותי איתך no hom0ללכת על זה
עכשיו חייב תמונההכל בפרופורציה,אף יפה לסת חדה ומחודדת
כמו הפיצוצייה ליד הבית שליב6 בבוקר עד 12 בלילה
לא נכון!!ולהזריק אני כבר יודע
לעשות לך רשימה של פפטידים שניסיתי, עדיף שלא, זה כבר נושא בפני עצמו או לפרטי..., subq זה המומחיות שלי אחלא נכון
Jawline mewingבעברית
דוקטור ראם למחלקה בבקשהמטעמים רפואיים
אה מיויניג חשבתי זה חתול בכלללעשות לך רשימה של פפטידים, subq זה המומחיות שלי אח
אגב בגיל 18 הייתי צריך כבר להזריק לעצמי subq לבטן מטעמים רפואיים פשוט ככה היית התרופה נצרכת
Jawline mewing
עברית אחי עברית
אפשר להיות אח שלך?דוקטור ראם למחלקה בבקשה
אני מתאמןהלכת לישון אחי
היה טיסה לחו"ל שלא רציתי לפספס והספירות הלבנות שלי היו בקנטים אז לא הסכימו לי לטוס אז אכלתי מלא דברים ירוקים, טיגנתי לי ק"ג חזה במחבת והזרקתי לבטן מינון כפול ולא הייתי מחובר לרצפה כי והגב תחתון וכל העצמות עבדו חזק, משהו ששונה מפאמפ לא יודע להסביר את ההרגשה אבל הרופאים הסכימו שקרה נס רפואי ולא הבינו איך הספירות היו פי 10 ממה שהם ציפו שיכול להיות, ואני טסתי כמו גדול ברוך ה אבל זה סיפור ליום אחר, זה רק טעימה על קצה המזלגדוקטור ראם למחלקה בבקשה
איפה איפה איפה??!?אני מתאמן
אח שלי הקטן מעל 2 מטר גובה כבר, תמיד אמרתי לו אל תפסיק לגבוה דירבאלק כנראה בתת מודע הוא הקשיב ליאפשר להיות אח שלך
אני ואתה אחים או לא לא הבנתי?אח שלי הקטן מעל 2 מטר גובה כבר, תמיד אמרתי לו את תפסיק לגבוה דירבאלק כנראה בתת מודע הוא הקשיב לי
תגיד אתה גר לידי??אני מתאמן
בואאפשר להיות אח שלך?
בוא לגור פה יש פה 2 חדרים ריקים
איזה קומה אתה ?בוא לגור פה יש פה 2 חדרים ריקים
אם יש לכם שם מספיק אוכל כדי לתחזק אותי וגם דרך לארגן לי ציוד לאימונים בלי שיתעצבנו עלי אני מוכן לבא לתקופת ניסיוןשאגיד לאבא שיש לי אח אבוד הוא יבוא יאסוף אותך לבית
9איזה קומה אתה ?
מקרר תמיד מלא ואני בניטרלי עכשיו בגלל האוכל,יש מספיק אוכל לכולם.אם יש לכם שם מספיק אוכל כדי לתחזק אותי וגם דרך לארגן לי ציוד לאימונים בלי שיתעצבנו עלי אני מוכן לבא לתקופת ניסיון
אם יש מלא כסף תגיד לו להזמין גם כמה פלטות ומוט ואני בא, מוכן לנסות לעשות 120 חיובי שם על הדרך בשביל הספורטאבא היום עשה הזמנה מרמי לוי
אם חלילה תתקע המעלית אתה עושה לי 'שק קמח' למעלה?
בני בני ילד רע (או ילד טוב?)אבא היום עשה הזמנה מרמי לוי
מיזה בני?אם חלילה תתקע המעלית אתה עושה לי 'שק קמח' למעלה?
כי אני כמו קונג פו פנדה,אני ומדרגות לא חברים טובים..
בני בני ילד רע (או ילד טוב?)
וואלה לא יודעמיזה בני?