עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשאל את זה שנייה בשאלה של כן ולא, כדי שיהיה חד משמעי.את לא יכולה לכתוב בונבון ולצפות שאבין את כוונתך, הרי זה לכאורה מסרים מנוגדים, תהיי החלטית גברת, אני מסוגל להתמודד עם דחייה, את לא האחרונה תהיי בטוחה
אם את הראשונה? אתן לך להינות מהספק..
אחי אם באלך להשתתף בנינג'ה, תדבר איתה תשאל מי נגד מי, היא מבינה ענייןהיא מדהימה
אני לא צריך לשאול, את יכולה פשוט להגיד.חד משמעי
לא.אחי אם באלך להשתתף בנינג'ה, תדבר איתה תשאל מי נגד מי, היא מבינה עניין
אני לא צריך לשאול, את יכולה פשוט להגיד.
אם שנינו מתאמנים באותו מקום...תגיד אתה גר לידי??
אתה גר בחדשה או בירןקה?אם שנינו מתאמנים באותו מקום...
שמע יש לי תחושה חזקה שהוא בכלל לא מתאמן איתי במכון,הוא יודע הכל עליי,מה הבעיה שלו לכתוב לי בפרטי מי הוא?נראלי הוא סוכן שבכ בכלל ✋🛑✋
@Serg סרג', עזוב לא תצליח להוציא ממנו מידע, חחחחחחחחח הוא בונקר יותר מההגנה של יוון בכדורגל זה
תנסה דרך אחשלו נלר לדלות מידע נראלי יהיה לך יותר סיכוי
יש לו כבר מספיק בעיות אחרות להתעסק בהם חחחחח, נראלך שיש לו זמן להגיד לך מי הואהבעיה שלו
שמע אני מת לדעת מי זה מתתתיש לו כבר מספיק בעיות אחרות להתעסק בהם חחחחח, נראלך שיש לו זמן להגיד לך מי הוא
תגיד להם שלא כל הנוצץ הוא זהב ושזה יעשה להם בעיות בביצים ועוד מלא דברים אחרים ויפסיקו לשאול אותך, אם שתשים אוזניות ותגיד לו לשאול את המאמן ושאתה לא מבין בזהסארמים וסטרואידים
ובהכחשה ואהבה עצמית..תגיד אני מבורך גנטית לדעתך?
גם היא מתאמנת אצלי בחדכ...תעקוב אחרי Login • Instagram
היא השתתפה שם השנה והיא ממש פתוחה לגבי שיתוף סודות מקצוע משם, תעקוב אחריה בסטורי תעשה ש.ב אם אתה רציני לגבי זה
האמת גם אני לא רואה כ"כ טלוויזיה אז לא יודע יותר מדי, לא יודע אם זה בכלל שודר עדיין או לאלא רואה טלוויזיה יותר מידי
האמת גם אני לא רואה כ"כ טלוויזיה אז לא יודע יותר מדי, לא יודע אם זה בכלל שודר כבר או לא
מה שבטוח שעכשיו היא בברנז'ה, הפרסום הזה עשה לה רק טוב..
מצאתי אותה בפיד שלי באינסטגרם ואז במקרה היא גם מירושלים וכאלה, מה יש אצלכם הרבה סלב שם בפרופיט?
לגבי טבעית או לא... היא פרזנטורית של חברה של אבקות חלבון בארץ, יש לה פיזיקס יפה אבל צריך לזכור שהיא עושה סלטות וכאלה מסביב לשעון מאז שהיא בת 6 בערך והיא לא איזה מפלצת, ב סה"כ חטובה יפה, אני באמת לא יודע אח
ואני כבר עפתי עליה אח וככה ציננת אותי חחחחחחהיא איזה מטר 45 צנומה
אם עוברים את ה50 דפים?זה לא ה50 שאתה חושב..
אפשר לחסום אנשים. אבל בטח רק אתה לא רואהבאנה אני לא רואה את התגובות של המידמיש הזה יותר,אפשר לחסום פה תגובות?
בסוף שניהם עוד ירוצו כזוג במרוץ למליון...אם עוברים את ה50 דפים?
אפשר לחסום אנשים. אבל בטח רק אתה לא רואה
תגיד, שאנשים נמצאים בריאלטי הם צריכים לשלם על השהות שם אוכל לינה וכדומה או שהכל מכוסה להם מלבוש ועד אוכל ושינה והם בעצם יכולים רק להרוויח? תמיד תהיתי..אני כבר מצלצל למלהקת
אתה באמת שואל??? חחתגיד, שאנשים נמצאים בריאלטי הם צריכים לשלם על השהות שם אוכל לינה וכדומה או שהכל מכוסה להם מלבוש ועד אוכל ושינה והם בעצם יכולים רק להרוויח? תמיד תהיתי..
ירימו את הצלמים בדדליפטבסוף שניהם עוד ירוצו כזוג במרוץ למליון...
סרג'י ומישמיש..זה גם קליט
אני כבר מצלצל למלהקת