הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
את לא יכולה לכתוב בונבון ולצפות שאבין את כוונתך, הרי זה לכאורה מסרים מנוגדים, תהיי החלטית גברת, אני מסוגל להתמודד עם דחייה, את לא האחרונה תהיי בטוחה

אם את הראשונה? אתן לך להינות מהספק..
תשאל את זה שנייה בשאלה של כן ולא, כדי שיהיה חד משמעי.

נראלי הוא סוכן שבכ בכלל ✋🛑✋
@Serg סרג', עזוב לא תצליח להוציא ממנו מידע, חחחחחחחחח הוא בונקר יותר מההגנה של יוון בכדורגל זה

תנסה דרך אחשלו נלר לדלות מידע נראלי יהיה לך יותר סיכוי

נראלי הוא סוכן שבכ בכלל ✋🛑✋
@Serg סרג', עזוב לא תצליח להוציא ממנו מידע, חחחחחחחחח הוא בונקר יותר מההגנה של יוון בכדורגל זה

תנסה דרך אחשלו נלר לדלות מידע נראלי יהיה לך יותר סיכוי
שמע יש לי תחושה חזקה שהוא בכלל לא מתאמן איתי במכון,הוא יודע הכל עליי,מה הבעיה שלו לכתוב לי בפרטי מי הוא?

יש לו כבר מספיק בעיות אחרות להתעסק בהם חחחחח, נראלך שיש לו זמן להגיד לך מי הוא
שמע אני מת לדעת מי זה מתתת
תיודע כמה ילדים שחיפים חזקים יש לנו במכון בני 16 ששואלים אותי על סארמים וסטרואידים

סארמים וסטרואידים
תגיד להם שלא כל הנוצץ הוא זהב ושזה יעשה להם בעיות בביצים ועוד מלא דברים אחרים ויפסיקו לשאול אותך, אם שתשים אוזניות ותגיד לו לשאול את המאמן ושאתה לא מבין בזה

תגיד אני מבורך גנטית לדעתך?
ובהכחשה ואהבה עצמית..
לפעמים אפילו נדמה לי שאתה חושב על עצמך כשאתה מאונן
שמע סרג'י
לא יודע מתי חברה שלך חוגגת יום הולדת(אני יברר עם מישמיש בפרטי:79nb:)
אבל יש לי רעיון לא רע לשיר שתוכל להקדיש לה..אם טרם חשבת על זה

לך על זה..זה מזה רומנטי אחי

נערך לאחרונה:
תעקוב אחרי Login • Instagram

היא השתתפה שם השנה והיא ממש פתוחה לגבי שיתוף סודות מקצוע משם, תעקוב אחריה בסטורי תעשה ש.ב אם אתה רציני לגבי זה
גם היא מתאמנת אצלי בחדכ...
לא רואה טלוויזיה יותר מידי, איך הלך לה בנינג׳ה?

@nlr666
נראת לך טבעית כמונו?

לא רואה טלוויזיה יותר מידי
האמת גם אני לא רואה כ"כ טלוויזיה אז לא יודע יותר מדי, לא יודע אם זה בכלל שודר עדיין או לא

מה שבטוח שעכשיו היא בברנז'ה, הפרסום הזה עשה לה רק טוב..

מצאתי אותה בפיד שלי באינסטגרם ואז במקרה היא גם מירושלים וכאלה, מה יש אצלכם הרבה סלב שם בפרופיט? חחחח

לגבי טבעית או לא... היא פרזנטורית של חברה של אבקות חלבון בארץ, יש לה פיזיקס יפה אבל צריך לזכור שהיא עושה סלטות וכאלה מסביב לשעון מאז שהיא בת 6 בערך והיא לא איזה מפלצת, ב סה"כ חטובה יפה, אני באמת לא יודע אח
Login • Instagram

היא לצורך העניין זכתה בתחרויות של טבעיות והיא נראית די דומה לה אז נראה שאפשר להגיע לרמות שלה כטבעית...

נראלי הדרך לבחון אם בחורה טבעית או לא זה לפי הקוואדס, שבחורה לא טבעית הקוואדס נהיים מפלצות..

@שים מומחה בנושא אבל הוא נעלם מהרדאר לתקופה

האמת גם אני לא רואה כ"כ טלוויזיה אז לא יודע יותר מדי, לא יודע אם זה בכלל שודר כבר או לא

מה שבטוח שעכשיו היא בברנז'ה, הפרסום הזה עשה לה רק טוב..

מצאתי אותה בפיד שלי באינסטגרם ואז במקרה היא גם מירושלים וכאלה, מה יש אצלכם הרבה סלב שם בפרופיט?

לגבי טבעית או לא... היא פרזנטורית של חברה של אבקות חלבון בארץ, יש לה פיזיקס יפה אבל צריך לזכור שהיא עושה סלטות וכאלה מסביב לשעון מאז שהיא בת 6 בערך והיא לא איזה מפלצת, ב סה"כ חטובה יפה, אני באמת לא יודע אח

האמת לא ידעתי שהיא כזו סלב
בפועל 99 אחוז מהתמונות שלה באינסטה מוגזמות ולא תואמות למציאות.
היא איזה מטר 45 צנומה כמו מחט שאיבה והתחת הבולט הזה שמופיע אצלה בפרסומים?! איפה הוא היה בחדכ?
מה שכן יש לה פיזיק מטורף מבחינת חיטוב קוביות סיבי שריר. ברוך בורא הפוטושופ

ובפועל אסכם, מרחוק לפעמים הייתי חושב שהיא ילד בן עשר ומקרוב היא אולי הייתה נראת יותר טוב ... אבל זה לא חוכמה הננדרולון והטסט היו בשמיים

היא איזה מטר 45 צנומה
ואני כבר עפתי עליה אח וככה ציננת אותי חחחחחח

ככה זה אצל נמוכים, עד שלא מורידים חולצה אי אפשר באמת לדעת מה מצב הפיזיקס או אצל 'טבעיים' חטובים,
אם הבנאדם עם חולצה והולך ברחוב לא תחשוב שהוא מתאמן, היא יודעת להצטלם טוב אחי ובאימון אתה אמור להיות מרוכז באימון מה לעשות ככה זה,
גם אני הייתי חושב שזה ילד בן 10 עד שאני קרוב, לא שופט אותך.. ,
אצלי נגיד זה הפוך, בתמונות אנשים חושבים שאני נמוך או אפילו מרחוק אבל שהם עומדים לידי או רואים במציאות הלסתות נשמטות כתפיים רחבות ומשחק של פרופורציה גובה וכל זה,
ככה זה בחיים... תמונות לא משקרות זה בולשיט...
איינשטיין ידע את זה לפני כולנו וכתב את תורת היחסות כדי להסביר לנו על התופעה..

נערך לאחרונה:
אני כבר מצלצל למלהקת
תגיד, שאנשים נמצאים בריאלטי הם צריכים לשלם על השהות שם אוכל לינה וכדומה או שהכל מכוסה להם מלבוש ועד אוכל ושינה והם בעצם יכולים רק להרוויח? תמיד תהיתי..

אז בעצם זה חופשה במימון כספי המסים וכל מה שאתה צריך לעשות זה להיות מספיק יצור כדי לגרום להם לחשוב שתביא להם רייטינג ובכך להיבחר על ידם לחופשה חינם שחושבים על זה

תגיד, שאנשים נמצאים בריאלטי הם צריכים לשלם על השהות שם אוכל לינה וכדומה או שהכל מכוסה להם מלבוש ועד אוכל ושינה והם בעצם יכולים רק להרוויח? תמיד תהיתי..
אתה באמת שואל??? חח
A.l

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית