מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
אתה באמת שואל??? חח
A.l
זה היה סוג של שאלה רטורית כהכנה לסיפא של התגובה אלא אם כן באמת משלמים ואז זה כבר הופך לשאלה אם באמת יש לזה תשובה שכזאת אבל בתכלס אתה משלם בעצמך כי אתה המוצר... להרבה אנשים החשיפה זה לא בהכרח דבר חיובי

איש חכם והרבה מכשירי העולם שאתם לא יודעים בכלל שהם מעשירי העולם אומרים

צריך ללמוד להינות מהתהילה הרחק מאור הזרקורים

זה היה סוג של שאלה רטורית כהכנה לסיפא של התגובה אלא אם כן באמת משלמים ואז זה כבר הופך לשאלה אם באמת יש לזה תשובה שכזאת אבל בתכלס אתה משלם בעצמך כי אתה המוצר... להרבה אנשים החשיפה זה לא בהכרח דבר חיובי

הכל קומפלט וגם משכורת פר יום צילום
הפרס זה הבונוס

הם עושים מאות אלפים
הסתומה הזו מה שמה, שבאה להישרדות עם תחתוני תחרה ליום אחד, מדברים על זה שקיבלה מעל מאה אלף על ההשתתפות...

הם עושים מאות אלפים
הסתומה הזו מה שמה, שבאה להישרדות עם תחתוני תחרה ליום אחד, מדברים על זה שקיבלה מעל מאה אלף על ההשתתפות...
רגע, הם מקבלים ערימות של כסף על ההשתתפות? חוץ מהפרס של המיליון?
פאק ואני הייתי בטוח כל הילדות שאנשים מתנדבים להשתתף בפורמטים שלהם, פאק אחי, אף פעם לא חשבתי שזה ככה
איפה נרשמים? זה כסף על הרצפה! מי מכיר פה את המלהקת, עכשיו עשיתם לי חשק ללכת לאח הגדול או איזה משהו שם חחחחח

רגע.. מי מממן את כל זה? מאיפה הכסף? הרי ביטלו את האגרה על הטלוויזיה, פרסומות?

רגע, הם מקבלים ערימות של כסף על ההשתתפות? חוץ מהפרס של המיליון?
פאק ואני הייתי בטוח כל הילדות שאנשים מתנדבים להשתתף בפורמטים שלהם, פאק אחי, אף פעם לא חשבתי שזה ככה
איפה נרשמים? זה כסף על הרצפה! מי מכיר פה את המלהקת, עכשיו עשיתם לי חשק ללכת לאח הגדול או איזה משהו שם חחחחח
לא מקבלים שמה לפי היקף הידיים
אתה צריך אישות...כריזמה...יכולת מוכחת לייצר עניין באינטראקציה עם אנשים
אתה עובר סינונים מקפידים

לא מקבלים שמה לפי היקף הידיים
אתה צריך אישות...כריזמה...יכולת מוכחת לייצר עניין באינטראקציה עם אנשים
אתה עובר סינונים מקפידים
ישלי את כל זה.. לא יהיה להם משעמם תהיה בטוח אפילו לרגע אפשר אפילו יהיה לספר להם סיפור מרגש, אפילו דאגתי לשיער צהוב על הראש כבר חחחחחחח, רק שידאגו לי שם לאוכל כשר ואני בפנים תכלס

ישלי את כל זה.. לא יהיה להם משעמם תהיה בטוח אפילו לרגע אפשר אפילו יהיה לספר להם סיפור מרגש, אפילו דאגתי לשיער צהוב על הראש כבר חחחחחחח, רק שידאגו לי שם לאוכל כשר ואני בפנים תכלס
פרוטקציות

פרוטקציות
מה לעשות ככה זה עובד במדינה הזאת.. אבל אוכל כשר זה בייסיק, אם אין את זה אז אני לא יכול להשתתף שם..
אבל לך אין מה לחפש שם, כסף לא חסר לך, אתה מהאצולה.. , אלא אם כן אתה מחפש תהילה ופרסום יאח

ישלי את כל זה.. לא יהיה להם משעמם תהיה בטוח אפילו לרגע אפשר אפילו יהיה לספר להם סיפור מרגש, רק שידאגו לי שם לאוכל כשר ואני בפנים תכלס
אם אתה חושב...
את זה תצטרך להוכיח במיונים...לא לנו.

אם אתה חושב...
את זה תצטרך להוכיח במיונים...לא לנו.
אם הייתי מהמרכז הכל היה כ"כ הרבה יותר קל בפן הזה.. כי מינונים אומר לשרוף ימים שלמים של נסיעות וכל זה, זה כן חתיכת תאקל בתוכנית

ברגע שאתה עובר את המיונים אתה מקבל חוזה וכסף?

רגע גם מי שמתארח בתוכנית אירוח בטלוויזיה מקבל על זה כסף?? תמיד הייתי בטוח שאנשים הולכים לדברים האלה בחינם רק כדי להיות מפורסמים, שאנשים הולכים להתארח באולפן טלוויזיה בפאנל וכאלה הם מקבלים על זה בוכטות?

אני יודע שצחקת.
חשבתי על זה ואני חושב שאני באמת אחד למיליון

כן תומר!.
תצטרף לניר זהוא בעצם יצחק
לא צחקתי..
שילוב של גנטיקה אסתטיקה..כריזמה ..ממון ומודעות עצמית כמו שלך זה לא אחת למליון..הרבה מעבר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית