עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה היה סוג של שאלה רטורית כהכנה לסיפא של התגובה אלא אם כן באמת משלמים ואז זה כבר הופך לשאלה אם באמת יש לזה תשובה שכזאת אבל בתכלס אתה משלם בעצמך כי אתה המוצר... להרבה אנשים החשיפה זה לא בהכרח דבר חיוביאתה באמת שואל??? חח
A.l
הכל קומפלט וגם משכורת פר יום צילוםזה היה סוג של שאלה רטורית כהכנה לסיפא של התגובה אלא אם כן באמת משלמים ואז זה כבר הופך לשאלה אם באמת יש לזה תשובה שכזאת אבל בתכלס אתה משלם בעצמך כי אתה המוצר... להרבה אנשים החשיפה זה לא בהכרח דבר חיובי
איש חכם והרבה מכשירי העולם שאתם לא יודעים בכלל שהם מעשירי העולם אומרים
צריך ללמוד להינות מהתהילה הרחק מאור הזרקורים
זה היה סוג של שאלה רטורית כהכנה לסיפא של התגובה אלא אם כן באמת משלמים ואז זה כבר הופך לשאלה אם באמת יש לזה תשובה שכזאת אבל בתכלס אתה משלם בעצמך כי אתה המוצר... להרבה אנשים החשיפה זה לא בהכרח דבר חיובי
איש חכם והרבה מכשירי העולם שאתם לא יודעים בכלל שהם מעשירי העולם אומרים
צריך ללמוד להינות מהתהילה הרחק מאור הזרקורים
רגע, הם מקבלים ערימות של כסף על ההשתתפות? חוץ מהפרס של המיליון?הם עושים מאות אלפים
הסתומה הזו מה שמה, שבאה להישרדות עם תחתוני תחרה ליום אחד, מדברים על זה שקיבלה מעל מאה אלף על ההשתתפות...
לא מקבלים שמה לפי היקף הידייםרגע, הם מקבלים ערימות של כסף על ההשתתפות? חוץ מהפרס של המיליון?
פאק ואני הייתי בטוח כל הילדות שאנשים מתנדבים להשתתף בפורמטים שלהם, פאק אחי, אף פעם לא חשבתי שזה ככה
איפה נרשמים? זה כסף על הרצפה! מי מכיר פה את המלהקת, עכשיו עשיתם לי חשק ללכת לאח הגדול או איזה משהו שם חחחחח
ישלי את כל זה.. לא יהיה להם משעמם תהיה בטוח אפילו לרגע אפשר אפילו יהיה לספר להם סיפור מרגש, אפילו דאגתי לשיער צהוב על הראש כבר חחחחחחח, רק שידאגו לי שם לאוכל כשר ואני בפנים תכלסלא מקבלים שמה לפי היקף הידיים
אתה צריך אישות...כריזמה...יכולת מוכחת לייצר עניין באינטראקציה עם אנשים
אתה עובר סינונים מקפידים
פרוטקציותישלי את כל זה.. לא יהיה להם משעמם תהיה בטוח אפילו לרגע אפשר אפילו יהיה לספר להם סיפור מרגש, אפילו דאגתי לשיער צהוב על הראש כבר חחחחחחח, רק שידאגו לי שם לאוכל כשר ואני בפנים תכלס
מה לעשות ככה זה עובד במדינה הזאת.. אבל אוכל כשר זה בייסיק, אם אין את זה אז אני לא יכול להשתתף שם..פרוטקציות
אם אתה חושב...ישלי את כל זה.. לא יהיה להם משעמם תהיה בטוח אפילו לרגע אפשר אפילו יהיה לספר להם סיפור מרגש, רק שידאגו לי שם לאוכל כשר ואני בפנים תכלס
אם הייתי מהמרכז הכל היה כ"כ הרבה יותר קל בפן הזה.. כי מינונים אומר לשרוף ימים שלמים של נסיעות וכל זה, זה כן חתיכת תאקל בתוכניתאם אתה חושב...
את זה תצטרך להוכיח במיונים...לא לנו.
אמרתי לךnlr666
נראת לך טבעית כמונו
לא הבנתי אם אתה טבעי מה אני ואתה עושים בפורום הזה?אמרתי לך
אללה לא מרשה עינסטה
אה זה פשוט,אני מטריללא הבנתי אם אתה טבעי מה אני ואתה עושים בפורום הזה?
הוא נפתח פה תת פורום של life time natural aesthetic
אה יפה יפהאה זה פשוט,אני מטריל
תשאל את מה ששאלת אותי בפרטי פה, אנשים פה יותר מבינים ממני בזהאה יפה יפה
טבעי הכי טוב כמוני תשאר ככה
כמוך יש רק אחד במילניוםאה יפה יפה
טבעי הכי טוב כמוני תשאר ככה
לא הבנתי אם אתה טבעי מה אני ואתה עושים בפורום הזה?
הוא נפתח פה תת פורום של life time natural aesthetic
אני יודע שצחקת.כמוך יש רק אחד במילניום
כן תומר!.גם אני טבעי אפשר להצטרף?
אתה רוצה לומר לנו שיש עוד 8000 סרגים ברחבי העולם? חלקם מסתובבים בינינו?שאני באמת אחד למיליון
לא צחקתי..אני יודע שצחקת.
חשבתי על זה ואני חושב שאני באמת אחד למיליון
כן תומר!.
תצטרף לניר זהוא בעצם יצחק