עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תכתוב מה אתה רוצה לא הבנתיאין לי בעיה אבל יכול לדבר איתך שמה רק ממחר
אם בא לך לשמוע היום אז אפשר בפרטי או פה
אמרת שאתה רוצה לשמוע מה ה"חברים" אמרו אני חשבתי שדברתי רק עם מישהו אחד לא בא לך לדעת מי הוא? ומה הוא אמר?תכתוב מה אתה רוצה לא הבנתי
נו מה הוא אמר?אמרת שאתה רוצה לשמוע מה ה"חברים" אמרו אני חשבתי שדברתי רק עם מישהו אחד לא בא לך לדעת מי הוא? ומה הוא אמר?
או שדברתי עם יותר ואני משקר?
בא לך להגיד מה השם שלו? אולי אתה עלית עלי בלי שאף אחד אמר לךנו מה הוא אמר?
וידאו של חזה שלילי ואתה מקבל הכל גם בפרינטנו מה הוא אמר?
61 עמודים, על מה?
על המצב בסגר61 עמודים, על מה?
ואתה גאון הדוראידיוט
לפי ההתנהלות..ואתה גאון הדור
אחי כבר סיכמנו שאתה פותח את הג'ורה שלך כדי לפצות על משהו
אולי אתה חזק ביחס למשקל הגוף שלך וכאלה אבל מנטלית אתה לא כ"כ חזק אם לפתוח את הג'ורה זה כבר שגרתי אצלך
קח כביקורת בונה חבר
אתה בא עם טענה ואז מפיל עליי? שוב?בא לך להגיד מה השם שלו? אולי אתה עלית עלי בלי שאף אחד אמר לך
אני לא בעד אף אחד אני בסך הכל בנאדם בדיוק כמוך רק עם נתונים שוניםבעדך
יש מצב יש יוזר משנה אבל אני ממש לא משתמש בו במטרה כזאתיוזר משנה
נגיד ככה לא אמר שום דבר מחמיא על המראה שלך אפילו לא קרוב לזה היה שמה משהו יותר קרוב ל20% שומן מאשר 10% נשמע לך הגיוני?אתה בא עם טענה ואז מפיל עליי? שוב?
תגיד מה הוא אמר וזהו
האמת שלא.נגיד ככה לא אמר שום דבר מחמיא על המראה שלך אפילו לא קרוב לזה היה שמה משהו יותר קרוב ל20% שומן מאשר 10% נשמע לך הגיוני?
האמת שלא.
קיצר אל תגיב לי יותר אתה לא מעניין אותי
שיהיה ברור לפ שבמציאות הוא חנוןאני לא בעד אף אחד אני בסך הכל בנאדם בדיוק כמוך רק עם נתונים שונים
זה אתה שהופך את זה לצדדים ולמלחמה בין אנשים תתבגר אחי תהיה איש ותקבל יחס של איש בחזרה תהיה מצדי גם ילד אבל אחד עם קצת ערכים ולא נער אשפתות שכל היום מנבל את הפה, מה שבא לך אחי
גם אני לפעמים חנון, אין רע בללמוד דברים חדשים או בכלל ללמודחנון