עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דרך אגב כן דיברנו במכוןהזוי שאתה ממשיך לשקר על זה רק בריאות
דדליפט וחתיך לא בא ביחד
לא מכיר אחד עם ניתוח גביש לי פטיש לניתוחי גב
אוקיי אז אני שקרתי שלא דיברנו במכון ועל השם שלידרך אגב כן דיברנו במכון
למרות שטענת שלא,מונקי מתאמן איתנו?
נו...יש לי פטיש לניתוחי גב
אתה מוזמן לצטט מהמחקר וגם את דבריי ולהסביר איך המחקר בדיוק אומר הפוך ואז נדון בזה עד אז אתה נוקט בדמוגגיה ועולה מדבריך כי אינך קורא את המחקרים חברי האינטלקטואלהמחקר במקרה אומר ההיפך ממה שאתה מבין
נו...
בטח אצלכם במכון כולם נטורל אסתטיקו שדוחקים 150kg שלילי במוט ומרימים 300kg דד ליפט
אתה מוזמן לצטט מהמחקר וגם את דבריי ולהסביר איך המחקר בדיוק אומר הפוך ואז נדון בזה עד אז אתה נוקט בדמוגגיה ועולה מדבריך כי אינך קורא את המחקרים חברי האינטלקטואל
אני לא היחידי שהעיר לך על זה אבל מה זה חשוב..,זה כבר לא ישנה.אתה מוזמן לצטט מהמחקר וגם את דבריי ולהסביר איך המחקר בדיוק אומר הפוך ואז נדון בזה עד אז אתה נוקט בדמוגגיה ועולה מדבריך כי אינך קורא את המחקרים חברי האינטלקטואל
אני לא היחידי שהעיר לך על זה אבל מה זה חשוב..,זה כבר לא ישנה.
הכי חשוב שאתה דוחף את הפרגניל למיקרו לפני שאתה מערבב..
נ.ב
הקרוקס שלך מזעזעות..לא מצאת תמונה נורמלית יותר?
יד פה רק אחד בפורום הזה שאני מרשה לעצמי להודות שמקנא בו ..וזה לא האישחרטא. אתה מקנא ברגל העוצמתית שלו
יד פה רק אחד בפורום הזה שאני מרשה לעצמי להודות שמקנא בו ..וזה לא האיש
מייד פה רק אחד בפורום הזה שאני מרשה לעצמי להודות שמקנא בו ..וזה לא האיש
דבר ברור חבראני לא היחידי שהעיר לך
המבין הבין..אבל משחק אותה תמים
אני לא מרביץ לאנשים, רק כמוצא אחרון וגם אז, אם אתה מגיע למצבים של מוצא אחרון משהו לא בסדר היית אמור לחסל את האיום עוד לפני שזה הגיע לשםדמיין לחטוף בעיטה מהרגל שלו...
אתה אוהב להסתלבט עליי אתה יאחהמבין הבין..אבל משחק אותה תמים
מה אתה ילדה? זה מה שראית בתמונה חחחחחחהקרוקס שלך מזעזעות
אני לא מרביץ לאנשים, רק כמוצא אחרון וגם אז, אם אתה מגיע למצבים של מוצא אחרון משהו לא בסדר היית אמור לחסל את האיום עוד לפני שזה הגיע לשם
להשיג דברים עם חיוך עובד יותר טוב, תנסהלאיים
להשיג דברים עם חיוך עובד יותר טוב, תנסה