עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח אתה טוביצא לך לגמגם מולי פעם אחת לבקש פלטה, אני לא בא להתאמן שם כל הזמן..פעמים נדירות עם מישמיש.
חחחחח אתה טוב
האמת שאתה לא מתאמן איתי כי אני לא מגמגם מול אף אחד אחי.
ניסיון טוב,מה גם מישמיש מתאמן לבד ואין לנו 1.96
בכל מקרה סביר להניח שאם הייתה איתי במכון היינו סופר חברים.
לכן אתה לא איתי במכון,כל מי שמתאמן איתי לרוב בדיבור טוב איתי,יא ילד שקרן
עזוב עזוב לא גברי אתה
צפה בקובץ המצורף 59807
רחוק באר שבע אבל תודה.
דרך אגב אח זכור לי שיש לך קעקועים או שאני מתבלבל?
הולך לעשות אחרי סגר על היד חצי שרוול של אריה,לדעתך זה נמתח ונהרס עם האימונים? שינויים של הגוף שגדלים וכדומה?
מעניין איך יראהאם אתה מכפיל את היקף היד שלך אז כן, הוא יהרס. בכל סיטואציה אחרת אין לך מה לדאוג
מעניין איך יראה
חחחחלא כלכך
אימון איתי זה מסוכן אני פתאום מוסיף לך משקל למוט בלי שאתה שם לב או שנייה לפני שאתה כבר בראש של לעשות סט ואז אתה כבר חייב לעשות את הסט ואני מתאמן כמו פסיכופת, חחחחח זה בהחלט חוויה, הייתי בחדר כושר של זקנים וואלה דיכאו אותי שם תמיד אמרו לי לא לרוץ ומצד שני הייתי מוגבל בזמןאני חייב אימון איתו נראה לי חוויה בלתי נשכחת
תבוא איתי לאימוןאימון איתי זה מסוכן אני פתאום מוסיף לך משקל למוט בלי שאתה שם לב או שנייה לפני שאתה כבר בראש של לעשות סט ואז אתה כבר חייב לעשות את הסט ואני מתאמן כמו פסיכופת, חחחחח זה בהחלט חוויה, הייתי בחדר כושר של זקנים וואלה דיכאו אותי שם תמיד אמרו לי לא לרוץ ומצד שני הייתי מוגבל בזמן
העיפו אותי כי הם פחדו שאני אהרוג מישהו בטעות בגלל המשקלים שעבדתי איתם
אני מקבל באנים בכל מקום לא יודע למהלא רק פה הוא מקבל באנים
מה אתה מזמין את כולם לאימון..תבוא איתי לאימון
נראה אתכם מה יש בזה טפימה אתה מזמין את כולם לאימון..
פלרטטן מניאק..חח
תודה על תרומתך לאשכולזה האשכול עם הכי הרבה תגובות בפורום, חוץ משני לוגים (של yujinius ו-yanivgoft).
אלה החדשות הטובות.
החדשות הרעות הן שהזרוע עוד נטויה 🤦♂️
תודה עם תרומתך לאשכול
תבוא לאימון איתו הוא מחלק לכולם בכניסה..חח בחתונה שלך שיהיו כאלה.
תביא אמיתיים.
הכל עניין של טיימינג חמוד83 עמודים.. ועדיין לא ראיתי תמונה מ Serg...