הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו שמע על משהו בשם huperzine

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
שמתי על זה את היד, במינון של 200mcg

הייתי די סקפטי אבל השיט הזה עובד

זריקת מוטיבציה מעולם אחר, פתאום באלך לעשות מלא דברים, אין מצב לשבת רגל על רגל ולבהות בקיר או לחכות שיעבור הזמן, באלך לטרוף את הקלפים וללכת לעשות כל מה שאפשר לעשות, אמנם סגר והאפשרויות מוגבלות כרגע לבנות סוכה אבל מבחינת לימודים, וביצוע מטלות אני בהחלט מאשר

אתה זוכר חלומות והשינה הרבה יותר טובה, חחחחחח אני מחכה לפעם הבאה שאני אשן רק בשביל להינות מהחלומות איתו, הייתי די סקפטי ואני כמה שעות אחרי כדור ראשון של זה, זה מוצר די מדהים חייב לציין

חסרונות, לא נתקלתי עדיין אבל ליתר בטחון על סמך מה שקראתי דואג שיהיה לי מספיק choline בתפריט היומי, מאוד קל להשיג את זה מביצים אגב...

מרגיש בן אדם אחר עם הדבר הזה

מישהו שמע התנסה? מה אתם חושבים huperzine a

בנתיים לקחתי רק יום אחד, עוד לא סגור מתי ביום לקחת את זה, אבל זה בהחלט מוצר ששווה נסיון
הולך בימים הקרובים גם לנסות להתאמן ההשפעה של הדבר הזה, נראה מה יוליד יום, לבנתיים אני די מבסוט מזה, אמנם לקחתי רק כדור בודד של זה אבל זה מוצר ליגה, אנסה לעדכן בימים הקרובים איך אגיב לזה אחרי שימוש של יותר מיום בודד
Huperzine-A is a compound extracted from the herbs of the Huperziceae family. It is known as an acetylcholinesterase inhibitor, which means that it stops an enzyme from breaking down acetylcholine which results in increases in acetylcholine.

Acetylcholine is known as the learning neurotransmitter, and is involved in muscle contraction as well. Increasing levels of acetylcholine is routinely used as a technique amongst weight-lifters and scholars.

Huperzine-A appears to be a relatively safe compound from animal studies of toxicity and studies in humans showing no side-effects at dosages routinely supplemented with. Huperzine-A is in preliminary trials for usage in fighting Alzheimer's Disease as well.

קבצים מצורפים

• 16014308658728253967635436113456.jpg
    16014308658728253967635436113456.jpg
    KB 112.4 · צפיות: 117
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נשמע מעניין , לאיזה מטרה קנית אותו בתאכלס ? למה הוא משמש?
אני לוקח mk677 ועוד כמה דברים כמו סטרואידים

הוא משפר עמדות ומונע down regulation להפרשה של הורמון הגדילה, משהו מדעי כלשהו

בפועל מוציא אותך מדיכאון, משפר איכות שינה וריכוז וזיכרון, אני הופתעתי מאוד לטובה

זה התוסף לסקרנים:
Source Naturals, Huperzine A, 200 מק"ג, 120 טבליות

יש גם ערך קצרצר על החומר ב- Wikipedia:
Huperzine A - Wikipedia

בשורה התחתונה, ייתכן והתוסף משפר התפתחות קוגניטיבית, אבל אין מספיק מחקרים מעמיקים שיתמכו בזה. התוסף לא מומלץ לנשים בהריון או מניקות. תופעות הלוואי כוללות בחילה, הקאות ושלשול.

• פותח/ת השרשור
מה הרגשת שונה?
התאמנתי המון פעמים בהשפעת נוטרופיקס אחרים אש מכיר את הפרוצדורה פחות או יותר
קשר מוח שריר יותר טוב, יש יותר סיבולת ואתה יכול להרביץ אימון קליל ולהמשיך כרגיל כאילו לא עשית כלום

מצד שני אין לי חדר כושר כדי לתת אימון אמיתי עם משקלים כבדים וכל השיט אז אני לא באמת יכול להגיד כרגע

אבל הוא נותן בוסט נחמד

התאמנתי המון פעמים בהשפעת נוטרופיקס אחרים אש מכיר את הפרוצדורה פחות או יותר
קשר מוח שריר יותר טוב, יש יותר סיבולת ואתה יכול להרביץ אימון קליל ולהמשיך כרגיל כאילו לא עשית כלום

מצד שני אין לי חדר כושר כדי לתת אימון אמיתי עם משקלים כבדים וכל השיט אז אני לא באמת יכול להגיד כרגע

אבל הוא נותן בוסט נחמד
יש נוטרופיק מסויים שאתה ממליץ בשביל פוקוס באימון?

• פותח/ת השרשור
יש נוטרופיק מסויים שאתה ממליץ בשביל פוקוס באימון?
כל נוטרופיקס יעשה את האפקט, הכי אהבתי ברומנטן, יש לך גם מודפיניל ועוד פירקטם ועוד שלל נוטרופיקס, תצטרך לנסות, כי כל בנאדם מגיב שונה כביכול

הגיע,הייתי מאד סקפטי,לקחתי אחד וזה באמת עוזר,מפוקס יותר,מבין טוב יותר את החומר,ממריץ,אחכ חיזקתי בעוד אחד.

זוהי לא תרופה, אלא תוסף ללא מחקרים תומכים מספיק על מנת להוכיח את היעילות שלו.

זוהי לא תרופה, אלא תוסף ללא מחקרים תומכים מספיק על מנת להוכיח את היעילות שלו.
זה מסוג תוספי התזונה שלא ההייתי לוקחת סתם ככה למען האמת..
זה בכלל נמכר בארץ בלי מרשם לצורך הענין? או שרק בהזמנה מחו"ל כמו מלטונין נניח?

מה הופך את התוסף הזה לכזה חריג עבורך לעומת אחרים?
בעייני יש הבדל בין תוסף שמשפיע על אצטילכולין לבין תוסף שלוקחים לשיפור מדדים כמו מולטי ויטמין למשל,במצבי חסר.
גם כמו שאמרת לגבי יעילות, ומקריאה גם נראה שאין מידע לגבי השפעה לטווח ארוך.
ולמה בעצם לקחת תוסף שמיועד לחולי אלצהיימר ודמנציה בגיל זה?

הייעוד נקבע על ידי אנשי שיווק, זה לא באמת אומר משהו.

אלכוהול את שותה במקרה? את יודעת שהוא גורם להתרחבות העורקים והוא הופך לחומצות שומן שמכסות את פני סיבי העצבים? חומצות השומן האלו גורמות לנזק בקליפת המוח ופוגעות בסינפסות הקשורות לזכרון ודיבור? שאני לא אתחיל לדבר על עישון...

בכל מקרה, אני חושב שאת עושה סתם מגזימה, אבל זה לא ממש משנה, סתם דיון יום ה 😃

• פותח/ת השרשור
מה מכיל המוצר?
Huperzine A
תרכובת כימית
נוסחה: C15H18N2O
מסה מולרית: 242.32 g/mol
מספר IUPAC‏: (1R,9S,13E)- 1-Amino- 13-ethylidene- 11-methyl- 6-azatricyclo[7.3.1.02,7] trideca- 2(7),3,10- trien- 5-one
זמן מחצית החיים של פינוי התרופה: 14h-10
שם נוסף: HupA
קוד ATC: ATC code N06
אחכ חיזקתי בעוד אחד
אם אתה עושה את זה, תחצה את הכדורים ל2, הם כבר במתכונת הנוכחית שלהם מאוד פוטנתית, 50mcg זה כבר מספיק
ומביאים את זה בקפסולות של 100 או 200 mcg

אני עברתי לקחת לפני השינה, זה משפר מאוד את איכות השינה ומשפיע בעקיפין גם על משך היום, זמני הצריכה משתנים מבנאדם לבנאדם כי יש אנשים שאם לוקחים לפני השינה הם לא מצליחים לישון כי הם מאוד מרוכזים, לי זה דווקא עוזר וכן משפר את איכות השינה והחלומות צלולים זה בכלל תענוג
לאלצהיימר
זה שזה יכול לעזור למניעה וטיפול באלצהיימר לא הופך את זה ל'תרופה' ללא מרשם
בהרבה מקומות נתקלתי בהמלצות לגבי זה, לגבי הפרשת gh, שילוב של זה עם mk677, שילוב שלו עם דברים אחרים. אפקטים כאלו ואחרים עד שיום אחד עשיתי על זה עוד אקסטרה מחקר ואמרתי, יאללה בוא ננסה נראה מה קורה, כלאחר מעשה אני מאוד מרוצה, קראתי איפה יכול להיות השפעות שליליות, חיזקתי בקלונין או פשוט לאכול יותר ביצים ונטרלטתי בעיות כאלו ואחרות מתכנן להריץ חודש ואז שבוע שבועיים בלי ואז שוב, בנתיים אין תלונות

בדברים כאלו חשוב לקרוא איך התגובה של הגוף בwirhdrawal בהפסקה פתאומית ו נסיון של אנשים אין השפעה שלילית כזאת או אחרת, יש על זה מספר מכובד של מחקרים, מפה לשם הרצתי לניסוי ואני מאוד מרוצה

מעדיף בכל יום להריץ דבר כזה מלקחת כדור אקמול אם תרצי כי זה מה שהרופא אמר לך ש'טוב'

ופה ושם אני לוקח מלטונין אבל זה ממש לא מלטונין זה משהו שונה זה עובד אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית