הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי פלטות

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
היי קניתי פלטות לפני כמה ימים מחכה שהן יגיעו
השאלה שלי האם הן בסדר לדדליפט מכיוון שאלה פלטות גומי סטנדרטיות מצופות גומי לא באמפרים כאלה שאתם רואים בחדר כושר יחיסת מסכן
20kg_weight_plates_1.jpg

השאלה שלי האם הן נמוכות מדי? או שצריך להוסיף לו איזה הגבעה בקטנה...
כששאלתי את המוכר הוא אמר פלטות אולימפיות בגודל רגיל סטנדרטי מפה לשם הבנתי שהוא משחק שש בש עם קוביות של רמי

מה אומרים בקיצור?

באמפרים זה מיותר. יקר ואחרי 200-220 קילו כבר אין מקום על המוט. עדיף כבר לקנות פלטות ברזל נורמליות וזהו
אכן יקר אבל בשביל דדליפט זה טוב שיהיה זוג אחד לפחות.
פלטות שבאיזשהו שלב תראה מהם רק ברזל כי הם מתפוררות אחרי שימוש יתר
בשביל דדליפט הם נמוכות כמו שאמרו
יש לי איזה שנתיים וחצי ועדיין לא התחילו להתפורר.

אכן יקר אבל בשביל דדליפט זה טוב שיהיה זוג אחד לפחות.

יש לי איזה שנתיים וחצי ועדיין לא התחילו להתפורר.
זה עניין של מזל, אחת הפלטות של ה15 שהיו לי (שאפילו לא נוגעות ברצפה בדדליפט) התחילה להתקלף אחרי 3 חודשים

זה עניין של מזל, אחת הפלטות של ה15 שהיו לי (שאפילו לא נוגעות ברצפה בדדליפט) התחילה להתקלף אחרי 3 חודשים
לגבי הפלטות כנראה, לגבי הבאמפרים התכוונתי בשביל לשמור על הרצפה לא על הפלטות האחרות

לגבי הפלטות כנראה, לגבי הבאמפרים התכוונתי בשביל לשמור על הרצפה לא על הפלטות האחרות
התייחסתי לפלטות גומי כשאמרתי שהן התקלפו. מצד אחד מסכים איתך שבאמפר ישמור על הרצפה יותר אבל בתאכלס אם יש לך רצפת גומי טובה זה לא אמור לשנות יותר מדי.

התייחסתי לפלטות גומי כשאמרתי שהן התקלפו. מצד אחד מסכים איתך שבאמפר ישמור על הרצפה יותר אבל בתאכלס אם יש לך רצפת גומי טובה זה לא אמור לשנות יותר מדי.
סתם שאלה אתה עושה דדליפט בבית?

אם בדלליפט עסקינן,
איך והאם הגיוני שמישהו עשה 492.5 קילו כשיא העולם(הרשמי) בדדליפט הוא 500?
Login • Instagram
א' זה לא דדליפט.
ב' שיא העולם בדדליפט הוא 501 בסטרונגמן ו460 בפווארליפטינג
ג. מה לא הגיוני במישהו שמרים פחות משיא העולם?

א' זה לא דדליפט.
ב' שיא העולם בדדליפט הוא 501 בסטרונגמן ו460 בפווארליפטינג
ג. מה לא הגיוני במישהו שמרים פחות משיא העולם?
א. לא אמרתי שזה דדליפט.
ב. 501 לא רשמי, 500 רשמי, לא?
ג. לא הגיוני לי שמישהו מרים בסקוואט יחסית קרוב לדדליפט.

פלטות שבאיזשהו שלב תראה מהם רק ברזל כי הם מתפוררות אחרי שימוש יתר
בשביל דדליפט הם נמוכות כמו שאמרו
יש לי את הפלטות כבר למעלה מלפחות בנתיים לא נוצר שוב נזק או התפוררות , הדבר היחיד שכן מציק זה בחלט הגובה בדלליפט, אבל בשביל קניתי פלטה קצת יותר גבוהה להשלים את זה גם , אז ככה ברוב התרגלים שאני עושה מהרצפה זה יותר משני פלטות.
בסופו של דבר זה אין אתה שומר עליהם.

מגניב.
מה שיא העולם בסקוואט?
עם ציוד מלא 580
עם מגני ברכיים 525
בלי כלום 490 לבנאדם טבעי שתבין!! ריי וויליאמס
של אישה 387
אגב, לפי @elchonon אלחנן בהיסטוריה הלא מתועדת אנשים הרימו סקוואטים ומשקלים יותר כבדים מזה בבגדי עבודה

פעם הוא סיפר סיפור מעניין פה על איזה פאוורליפטר

אגב, לפי @elchonon אלחנן בהיסטוריה הלא מתועדת אנשים הרימו סקוואטים ומשקלים יותר כבדים מזה בבגדי עבודה
אאמין אם יש תיעוד, ולא אם כתוב בספר דתי כלשהו(;
ואז אתה חושב,
ספרי ההיסטוריה הם גם תיעוד!
אההההההה

עם ציוד מלא 580
עם מגני ברכיים 525
בלי כלום 490 לבנאדם טבעי שתבין!! ריי וויליאמס
של אישה 387

פעם הוא סיפר סיפור מעניין פה על איזה פאוורליפטר

תגיד אתה יודע במקרה מה השיא של משקל בדד ביחס למשקל גוף?
זאת אומרת מי הרים את משקל גופו פי הכי הרבה פעמים, לא משנה אם או בלי ציוד...
אותי הרבה יותר מרשים אדם בהיקפים נורמליים מרים המון, מאשר לראות משאית שמרימה משאית גדולה יותר..

א. לא אמרתי שזה דדליפט.
ב. 501 לא רשמי, 500 רשמי, לא?
ג. לא הגיוני לי שמישהו מרים בסקוואט יחסית קרוב לדדליפט.
א. אמרת "אם בדדליפט עסקינו" וציינת ששיא העולם בדדליפט הוא 500. זה דיי מרמז שאתה מדבר על דדליפט ולא על סקוואט.
ב. ה501 של תור היה רשמי לחלוטין. האירוע אורגן על ידי WUS, נשפט על ידי מגנוס ור מגנוסון שנחשב לשופט מספר 1 בסטרונגמן, והגדירו לתור את היום ואת זמני המנוחה שהוא יקח בין הכניסות. מה יותר מזה צריך כדי שזה יהיה רשמי?
ג. למה זה לא הגיוני בדיוק?
מה שפאול אנדרסון עשה בשנות החמישים, זה רחוק מלהיחשב ספר דתי.
ממש חבל שקפצת למסקנה הזאת.
תשמע אין שום תיעוד מדוייק למה שפול היה עושה. הוא היה חזק מאד אבל כנראה שעשה טווח תנועה חלקי ביחס למה שאנחנו היום מחשיבים סקוואט וגם שהמשקלים שהיה מרים היו יותר נמוכים ממה שאומרים. התייחסו לזה בstrongest men in history ואני זוכר שהם אמרו שזה היה בתאכלס איזה 320 או משהו כזה באירוע מסויים

א. אמרת "אם בדדליפט עסקינו" וציינת ששיא העולם בדדליפט הוא 500. זה דיי מרמז שאתה מדבר על דדליפט ולא על סקוואט.
ב. ה501 של תור היה רשמי לחלוטין. האירוע אורגן על ידי WUS, נשפט על ידי מגנוס ור מגנוסון שנחשב לשופט מספר 1 בסטרונגמן, והגדירו לתור את היום ואת זמני המנוחה שהוא יקח בין הכניסות. מה יותר מזה צריך כדי שזה יהיה רשמי?
ג. למה זה לא הגיוני בדיוק?

תשמע אין שום תיעוד מדוייק למה שפול היה עושה. הוא היה חזק מאד אבל כנראה שעשה טווח תנועה חלקי ביחס למה שאנחנו היום מחשיבים סקוואט וגם שהמשקלים שהיה מרים היו יותר נמוכים ממה שאומרים. התייחסו לזה בstrongest men in history ואני זוכר שהם אמרו שזה היה בתאכלס איזה 320 או משהו כזה באירוע מסויים

יש הגבלה לזמני המנוחה בין הכניסות??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית