הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
מה שאני רוצה הוא לא מציאותי: שינוי בגישה ובתפיסה של האנשים.
הסגר הוא בדיחה מוצלחת
מודעות והסברה, זה המפתח, מה תכלס, זה תלוי אם התקשורת תתגייס למטרה או תמשיך בטמטום שלה של ה-רק לא ביבי..

מי שחושב שסגרים נועדו מתוך מחשבה על ״בריאות הציבור״ וחי באשליה שממשלה יכולה לעצור וירוס הוא תמים, נאיבי ועל גבול הטיפש.

יש וירוס, אין מגיפה. מדיניות הממשלה מחפירה, לא נורמלית וחסרת כל היגיון.
סגר זה שגעון וההשלכותיו נוראיות.
אני חושב על הילדים. הם לא לומדים ממרץ. חוסר חינוך ופגיעה בהתפחות הילדים תהווה פגיעה לדורות.
שלא לדבר על גירושין בבתים, אלימות ומקרי התאבדויות מדיכאון וחנק כלכלי.
ככה זה כשמנהל את המדינה נאשם בפלילים שבמקום לשבת מאחורי סוגר ובריח שם מדינה שלמה בכלא.

ולדמגוגיה הזולה הבאה של ״שמאלני״ וכל הסופרלטיבים המקסימים..תתבגרו ותחשבו מחוץ מקופסא.
זה כבר לא עניין של ימין ושמאל. נטו לפתוח את העיניים ולהבין שפוגעים לכם בחופש, בתנועה ובפרנסה במסווה של ״מגפה״ / ״דאגה לבריאות הציבור״.
חוק שאוסר להפגין..🤦‍♂️
המדינה הזו בדרך לאבדון בראשותו של החולה נפש מבלפור שכה התגאה רק בעצמו ״בהישגים״ ב״גל הראשון״.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי שחושב שסגרים נועדו מתוך מחשבה על ״בריאות הציבור״ וחי באשליה שממשלה יכולה לעצור וירוס הוא תמים, נאיבי ועל גבול הטיפש.

יש וירוס, אין מגיפה. מדיניות הממשלה היא מחפירה, לא נורמלית וחסרת כל היגיון.
סגר זה שגעון וההשלכותיו נוראיות.
אני חושב על הילדים. הם לא לומדים ממרץ. חוסר חינוך ופגיעה בהתפחות הילדים תהווה פגיעה לדורות.
שלא לדבר על גירושין בבתים, אלימות ומקרי התאבדויות מדיכאון וחנק כלכלי.
ככה זה כשמנהל את המדינה נאשם בפלילים שבמקום לשבת מאחורי סוגר ובריח שם מדינה שלמה בכלא.

ולדמגוגיה הזולה הבאה של ״שמאלני״ וכל הסופרלטיבים המקסימים..תתבגרו ותחשבו מחוץ מקופסא.
זה כבר לא עניין של ימין ושמאל. נטו לפתוח את העיניים ולהבין שפוגעים לכם בחופש, בתנועה ובפרנסה במסווה של ״מגפה״ / ״דאגה לבריאות הציבור״.
חוק שאוסר להפגין..🤦‍♂️
המדינה הזו בדרך לאבדון בראשותו של החולה נפש מבלפור שכה התגאה רק בעצמו ״בהישגים״ ב״גל הראשון״.
אם רק היה אפשר לתת 20 לייקים בבת אחת..

בכל מקרה - אני מכיר גם אנשים בצד הימני של המפה הפוליטית שהצביעו לביבי שמבינים כמו כל אזרח שפוי שההתנהלות פה בזיונית. שמח שאנשים מתעוררים.

לגבי הלימודים - האמת שאפשר לגמרי ללמוד ככה , שנה שעברה זה לא היה משהו אבל כבר התחילו לעבוד סבבה (מדבר מחוויה אישית, לא יודע איך זה ביסודי גנים וזה)

שמע סגר והכל טוב ויפה אבל אני לא מתחסן, כמה פעמים קיבלתי חיסון לשפעת וכל פעם אכלתי סיידס רציניים שאני לא מקבל מסטרואידים אפילו...

התוכנית היא סגר יציאה איטית מאוד חיסון

שיהיה חיסון אני לא מתחסן, יש גבול

סגר? מה לעשות, כולם פה עושים מה ב#ין שלהם, אז זה מה שצריך לעשות, מכחישי הקורונה וההפגנות בסיפור נתנו לאנשים פתחון פה אבל למה הם יכולים ולי אסור ואז כולם עשו אללה בבלה ושכחו שיש קורונה, והנה עכשיו אוכלים את מה שבישלנו

אם אנשים היו מקפידים והיה ערבות הדדית לא היינו מגיעים לשם אבל כולם עשו הכל רק למראית עין, בשוק בפאבים באיפה לא כולם אחד על השני בלי מסיכול ובלי נעליים, מה ציפיתם שיקרה...

וכן בשביל אנשים בני 30 40 50 60 שמתו מאמצע שום מקום בלי שום סיבה הגיונית סוגרים מדינה, מה לעשות..

אם היו משקיעים בהסברה מההתחלה בכיוון של באמת הסברה ולא הפחדה אז היינו במצב יותר טוב אבל התקשורת חיפשה להפחיד במקום להסביר שאם יהיה ערבות הדדית המצב יהיה יותר טוב

ואז אחרי כל ההפחדות נתנו גב להפגנות בבלפור שעשו בדיוק את האפקט ההפוך של אין קורונה תעשו מה ב#ין..

ומה לעשות שחצי מהמדינה מה שהם רואים בטלוויזיה זה אבא ואמא שלהם כי אנשים כבר לא קוראים היום ספרים, דור מ#ויין של אנשים שדואגים רק ל#חת של עצמם וזה התוצאה..

וכן, גם ההנהגה לא מושלמת, אף אחד לא היה פה צדיק

בהתחלה זה תפס ונסגר הראשון עבד ואז כולם עשו חור בספינה והנה הספינה טובעת

ופותח האשכול, wake The fuck up, כן יש כמה קטעים מסריחים עם איך שההתנהלות נראית אבל הכל מתחיל ונגמר בי ובך, אנחנו האזרחים הקטנים שעושים את ההבדל
בתור בן לאמא רופאה, עושה לי עצוב לשמוע אנשים עם דעות כאלה

בתור בן לאמא רופאה, עושה לי עצוב לשמוע אנשים עם דעות כאלה
אני מעריך רופאים, אפילו מאוד, חלקם עזרו לי המון וחלקם כמעט שמו אותי בקבר, אבל זה סיפור ליום אחר..

חיסונים לשפעת השביתו אותי יותר מאשר להידבק בשפעת עצמה, אני לא הולך לקחת את הסיכון הזה עם חיסון &חדש& ל קורונה, עם כל הכבוד.

אני מעריך רופאים, אפילו מאוד, חלקם עזרו לי המון וחלקם כמעט שמו אותי בקבר, אבל זה סיפור ליום אחר..

חיסונים לשפעת השביתו אותי יותר מאשר להידבק בשפעת עצמה, אני לא הולך לקחת את הסיכון הזה עם חיסון &חדש& ל קורונה, עם כל הכבוד.

איזה זה ערבות הדדית. אולי שכל אחד יגיד כמוך במקום שתבנה על שאר האוכלוסייה שתתחסן. ואז החיסון גם יהיה יעיל במיוחד

איזה זה ערבות הדדית. אולי שכל אחד יגיד כמוך במקום שתבנה על שאר האוכלוסייה שתתחסן. ואז החיסון גם יהיה יעיל במיוחד
איך אתה מצפה שאנשים ירצו להתחסן בחיסון שמיהרו לייצר אותו? דילגו על השלבים המקובלים בייצור שלו.
Opinion | How Long Will a Vaccine Really Take?
זה תהליך שלוקח יותר משנה.

יש חיסון פורמלי שעושים עליו ניסויים כבר בבני אדם ברחבי העולם וכנראה זה אותו חיסון שיוצע לנו ואם אני לא טועה המדינה רכשה זיכיונות אליו כבר, וכן גם מדינות אחרות

אחרי שהוא יקבל את ה אוקיי יותר מדי כסף יש בעניין

אבל תופעות לוואי שיופיעו כמו התפרצות קורונה בצורה קשה חודשיים אחרי החיסון או שנה אחרי למי שהתחסן, או תופעות לוואי אחרות כמו שיתוק וכדומה זה תופעות לוואי מאוד אפשריות, אני מעדיף לדלג על זה

ערבות הדדית, לא להידבק לא להדביק, לעמוד בהנחיות סבבה, אבל לא מכניס שום חיסון חדש לגוף שלי, יש גבול.

איך אתה מצפה שאנשים ירצו להתחסן בחיסון שמיהרו לייצר אותו? דילגו על השלבים המקובלים בייצור שלו.
Opinion | How Long Will a Vaccine Really Take?
זה תהליך שלוקח יותר משנה.
על איזה חיסון בדיוק אתה מדבר? תהיה בטוח שמה שיגיע לארץ יעבור את כל האישורים, כנל ארהב. עך החיסון של רוסיה וסין אני לא מדבר וזה גם ככה לא רלוונטי

על איזה חיסון בדיוק אתה מדבר? תהיה בטוח שמה שיגיע לארץ יעבור את כל האישורים, כנל ארהב. עך החיסון של רוסיה וסין אני לא מדבר וזה גם ככה לא רלוונטי
אני מדבר על חיסון בכללי, לא אכפת לי מהאישורים שהוא עובר ולא אכפת לי מי מעביר את האישורים, חיסון לא אמור להיות בתהליכי סוף ההכנה אחרי פחות משנה.
אני אודה שאני לא מומחה לחיסונים אבל קשה לי להאמין שלוקח פחות משנה להכין אותו, איך יודעים מה התופעות לוואי?

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על חיסון בכללי, לא אכפת לי מהאישורים שהוא עובר ולא אכפת לי מי מעביר את האישורים, חיסון לא אמור להיות בתהליכי סוף ההכנה אחרי פחות משנה.
אני אודה שאני לא מומחה לחיסונים אבל קשה לי להאמין שלוקח פחות משנה להכין אותו, איך יודעים מה התופעות לוואי?
האמת? לפני ההודעה הזאת חשבתי שאתה פרופסור מומחה לחיסונים ואתה תהיה המושיע שלנו. אכזבת אותי עילי. (או איליי, או אילי, לא יודע זה בעברית אין לדעת אם לא תגיד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית