הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
מדברים על זה שיהיה בשבועות/חודשים הקרובים, גם שנה וחצי זה לא מספיק לחיסון, ולהזכיר שעדיין לא עברה שנה מאז שהקורונה התחילה.

אחינו, דיבורים הם בגדר דיבורים וספקולציות, וקיימים מאז פרוץ הקורונה.
על סמך מה אתה אומר ששנה וחצי זה לא מספיק לחיסון?

אחינו, דיבורים הם בגדר דיבורים וספקולציות, וקיימים מאז פרוץ הקורונה.
על סמך מה אתה אומר ששנה וחצי זה לא מספיק לחיסון?
על סמך זה שחיסון לא מכינים בשנה וחצי
Vaccine Development, Testing, and Regulation | History of Vaccines
יש פשוט יותר מידי שלבים בשביל להבטיח שהחיסון יהיה בטוח ואי אפשר להכניס את כולם לחלון של שנה וחצי.
כאילו אתה קולט שאנחנו לא מכירים את הוירוס הזה, שהוא היה בעולם עשרה חודשים וכבר מכינים לו חיסון, איפה השלב שלומדים אותו?

מי שחושב שסגרים נועדו מתוך מחשבה על ״בריאות הציבור״ וחי באשליה שממשלה יכולה לעצור וירוס הוא תמים, נאיבי ועל גבול הטיפש.

יש וירוס, אין מגיפה. מדיניות הממשלה מחפירה, לא נורמלית וחסרת כל היגיון.
סגר זה שגעון וההשלכותיו נוראיות.
אני חושב על הילדים. הם לא לומדים ממרץ. חוסר חינוך ופגיעה בהתפחות הילדים תהווה פגיעה לדורות.
שלא לדבר על גירושין בבתים, אלימות ומקרי התאבדויות מדיכאון וחנק כלכלי.
ככה זה כשמנהל את המדינה נאשם בפלילים שבמקום לשבת מאחורי סוגר ובריח שם מדינה שלמה בכלא.

ולדמגוגיה הזולה הבאה של ״שמאלני״ וכל הסופרלטיבים המקסימים..תתבגרו ותחשבו מחוץ מקופסא.
זה כבר לא עניין של ימין ושמאל. נטו לפתוח את העיניים ולהבין שפוגעים לכם בחופש, בתנועה ובפרנסה במסווה של ״מגפה״ / ״דאגה לבריאות הציבור״.
חוק שאוסר להפגין..🤦‍♂️
המדינה הזו בדרך לאבדון בראשותו של החולה נפש מבלפור שכה התגאה רק בעצמו ״בהישגים״ ב״גל הראשון״.
חד משמעית, ואני אומר את זה בתור "ימני", אם רק היו מקשיבים לבנט...
נ.ב. בכל אופן בבחירות הבאות אנחנו נראה את ביבי כראש ממשלה, @elchonon איך הפילוסופים קוראים לזה, נאצל?
ביבי קיים=ראש ממשלה:sarcastic:😆😆

• פותח/ת השרשור
חד משמעית, ואני אומר את זה בתור "ימני", אם רק היו מקשיבים לבנט...
נ.ב. בכל אופן בבחירות הבאות אנחנו נראה את ביבי כראש ממשלה, @elchonon איך הפילוסופים קוראים לזה, נאצל?
ביבי קיים=ראש ממשלה:sarcastic:😆😆
הציבור מתחיל לאבד בו אמון, עם ישראל לא עד כדי כך טיפש בשביל שהוא ישתין עלינו בקשת שוב... (נכון?):

על סמך זה שחיסון לא מכינים בשנה וחצי
Vaccine Development, Testing, and Regulation | History of Vaccines
יש פשוט יותר מידי שלבים בשביל להבטיח שהחיסון יהיה בטוח ואי אפשר להכניס את כולם לחלון של שנה וחצי.
כאילו אתה קולט שאנחנו לא מכירים את הוירוס הזה, שהוא היה בעולם עשרה חודשים וכבר מכינים לו חיסון, איפה השלב שלומדים אותו?

לינק סתמי בגדול, רק שורה אחת שם מתייחסת למונח הזמן וגם זה באופן כללי מאוד.
לא מחייב שכל חיסון יאושר תוך X זמן מפני שכל שלב בחיסון לוקח זמן אחר ביחס למחקר שלו, הסביבה, התנאים ושאר המשתנים.
כל כל מקרה לגופו ושנה וחצי זה לא מילה גסה, כן יש מקום לאופטימיות.

הציבור מתחיל לאבד בו אמון, עם ישראל לא עד כדי כך טיפש בשביל שהוא ישתין עלינו בקשת שוב... (נכון?):
זו התחושה לפני כל מערכת בחירות.
למרות שהפעם יותר ויותר אנשים מתחילים להבין ומאבדים בו אמון.

בכל אופן, הבעיה העיקרית היא שיטת הממשל כאן.
אי אפשר לנהל מדינה כשיש ככ הרבה מפלגות מיותרות שגורפות המון קולות.
הרכבת קואלציה היא סיוט ומועד לסחטנות מצד המפלגות הקטנות.

שלא לדבר על גירושין בבתים, אלימות ומקרי התאבדויות מדיכאון וחנק כלכלי.
חחחחח אם אנשים מתגרשים כי הם יותר מידי זמן בבית ביחד כנראה הנישואים שלהם לא משהו

גם עם תכפיל פי 10 את מקרי ההתאבדות בארץ לא תגיע למספרים של הרוגים מקורונה באירופה
מי שחושב שסגרים נועדו מתוך מחשבה על ״בריאות הציבור״ וחי באשליה שממשלה יכולה לעצור וירוס הוא תמים, נאיבי ועל גבול הטיפש.

אבל אתה מודע לזה שככה בדיוק הסינים עצרו את הווירוס והאיטלקים?

לינק סתמי בגדול, רק שורה אחת שם מתייחסת למונח הזמן וגם זה באופן כללי מאוד.
לא מחייב שכל חיסון יאושר תוך X זמן מפני שכל שלב בחיסון לוקח זמן אחר ביחס למחקר שלו, הסביבה, התנאים ושאר המשתנים.
כל כל מקרה לגופו ושנה וחצי זה לא מילה גסה, כן יש מקום לאופטימיות.
ברור שכל מקרה לגופו, אבל שנה וחצי זה פשוט לא מספיק זמן, אני רוצה להיות אופטימי ואני רוצה שהקורונה תגמר כמה שיותר מהר, אבל אני באמת דואג לתהליך הייצור של החיסון.
חוץ מזה, תן לי חיסון אחד שייצרו בשנה וחצי - שנתיים, שלא היו לו תופעות לוואי ניכרות/מסוכנות.
לכל תהליך ייצור חיסון יש שלבים מסוימים, שבדרך כלל באים אחד אחרי השני(סיימת שלב 1, עובר לשלב 2, או לפחות לקראת סוף שלב 1 אתה מתחיל את שלב 2), אבל במקרה של הקורונה שמים על זה ז*ן, באמצע שלב 1 מתחילים את שלב 2, מחפפים, מבחינתי הם פזיזים בקטע הזה.
אבל תראה, אני מניח שפשוט נחכה ונראה כי אין לנו באמת מה לעשות בנוגע לזה, אולי החיסון יצא עוד חצי שנה-שנה ככה והוא יהיה בטוח ואפקטיבי, והכל טוב ובאמת שזה מה שאני מקווה שיקרה, אבל יש גם את האפשרות שהם יפשלו באחד השלבים, משהו לא הסתדר להם או לא יודע מה, ואז לקיחת החיסון תהיה מסכנת.

ברור שכל מקרה לגופו, אבל שנה וחצי זה פשוט לא מספיק זמן, אני רוצה להיות אופטימי ואני רוצה שהקורונה תגמר כמה שיותר מהר, אבל אני באמת דואג לתהליך הייצור של החיסון.
חוץ מזה, תן לי חיסון אחד שייצרו בשנה וחצי - שנתיים, שלא היו לו תופעות לוואי ניכרות/מסוכנות.
לכל תהליך ייצור חיסון יש שלבים מסוימים, שבדרך כלל באים אחד אחרי השני(סיימת שלב 1, עובר לשלב 2, או לפחות לקראת סוף שלב 1 אתה מתחיל את שלב 2), אבל במקרה של הקורונה שמים על זה ז*ן, באמצע שלב 1 מתחילים את שלב 2, מחפפים, מבחינתי הם פזיזים בקטע הזה.
אבל תראה, אני מניח שפשוט נחכה ונראה כי אין לנו באמת מה לעשות בנוגע לזה, אולי החיסון יצא עוד חצי שנה-שנה ככה והוא יהיה בטוח ואפקטיבי, והכל טוב ובאמת שזה מה שאני מקווה שיקרה, אבל יש גם את האפשרות שהם יפשלו באחד השלבים, משהו לא הסתדר להם או לא יודע מה, ואז לקיחת החיסון תהיה מסכנת.
שמע אני לא בא להעליב או משהו ואני בעצמי לא מומחה הגדול, אבל באמת ניכר שאין לך מושג איך כל הפרוצדורה המפרכת והאף מוגזמת לעיתים של אישור תרופה לשימוש לקהל הרחב, בין אם זה fda או מנהל התרופות האירופאי עובד. אני אתמול שיחקתי קצת עם מה שיש לי במקרר והחלטתי שזה חיסון לקורונה, רק חסר לי עכשיו החלק הזה שיאשרו את זה לשימוש אצל הקהל הרחב.

באופן אישי אני לא רואה את החיסון באופק הקרוב.
אבל כל הצהרה שהיא מבלי להיות מקורב במשרד הבריאות ו/או החברה/גוף שעובד על חיסון או תרופה,
תהיה לגמרי יומרנית ומבוססת נטו על שמועות ודיבורים מפה לאוזן.
עם כל הכבוד, אתה לא יודע מה קורה בשטח ברמת הניסוי והמחקר, הממצאים, תהליך ההתקדמות וכדומה.
יכול להגיד לך שקורים הרבה דברים כבר ברמת הניסוי ובאמת עושה רושם שיש סיבות להיות מעודדים.

נערך לאחרונה:
נכון לעכשיו, החיסון הכי טוב ויעיל ל״מגפה״ הוא חיסון טבעי של הגוף. וכרגע הסגר מונע את חסינות העדר.

כל חיסון נגד הקורונה כרגע הוא לא יותר מניסוי בבני אדם.

נכון לעכשיו, החיסון הכי טוב ויעיל ל״מגפה״ הוא חיסון טבעי של הגוף. וכרגע הסגר מונע את חסינות העדר.
זה אותו "חיסון" שגם הורג חלק מהאוכלוסיה

מדובר בחיסון לבני אדם, מטבע הדברים שהניסוי יהיה עליהם

🙄🙄🙄

כל חיסון מתחיל מניסוי

ההערכות אומרות שחיסון עדר יהיה ריאלי ויעיל כשידבקו באזור השבעים אחוז מהאוכלוסייה. רוצה לנחש אם עד אז מספרי המתים יהיו בטווח הארבע ספרות או כבר יעלו לחמש?

כשאני מתכוון לניסוי זה שהוא זורז ולא עבר בקרה מלאה כמו כל חיסון אחר.
אתם מוכנים להתחסן בחיסון שסין ורוסיה הוציאו?

ולגבי מספר המתים..עצוב מאוד אבל כולנו יודעים שרובם לא נפטרו בגלל הקורונה.
אבל זה כבר דיון אבוד מראש.

חח ממי נדבקים מהקירות?
שים על הקיר מסיכה שלא יעשה עלייך אפצ'י לא תדבק בבית
שמתי טפטים על הקירות שלא ידביקו אותי מאז שאמרו שרוב ההדבקות הן בבית ואני מרבה להיות מחוץ לבית בשביל לא להידבק.
אבל באמת איזה הזוי זה לחשוב ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית