הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב פחמימות?

Hamberbar

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
2
10
2
מה קורה אם מתאמנים בתזונה דלת פחמימות השריר אוכל את עצמו כי אין גליקוגן?

ואם אני בחיטוב אז הגליקון בטח ריק אז איך אני יכול להתאמן בלי לפגוע בשריר?

בעיקרון לא חייב, השאלה למה שתתנזר מזה? פחמימות זה מעולה, נותן לך אנרגיה ובלי זה הרבה אנשים ירגישו גמורים, אין שום יתרון להיות על דל פחמימה, אלא אם כן אתה עושה ייבוש או משהו אבל זה לא רלוונטי לרוב האוכלוסייה אני מניח.

אני לא חושב שהשריר "אוכל את עצמו" אבל כן לדעתי למי שבקיטו יהיה פחות אנרגיה לאימונים כי יש לו פחות גליקוגן

אתה שומר על מספיק חלבון, מוודא שיש לך מספיק נפח באימון ושאתה לא יורד במשקלי עבודה(אבל לא מקריב את הטכניקה!) ורוב הסיכוים שלא תאבד שריר ככה.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בחיטוב וזה די נוח לי האמת אני אוכל בעיקר כנפיים וסלט ולא מרגיש רעב אבל קשה לי האימונים (אנאירובי כמובן) חשבתי אולי לאכול לפני האימונים מאה גרם פחמימה ככה לגליקוגן השאלה אם זה משנה משהו

מה קורה אם מתאמנים בתזונה דלת פחמימות השריר אוכל את עצמו כי אין גליקוגן?

ואם אני בחיטוב אז הגליקון בטח ריק אז איך אני יכול להתאמן בלי לפגוע בשריר?
פחות אוהב דל פחמימה.
תשאיר את הפחמימה גבוהה,מה יקרה שתעשה reverse diet?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להיות 75 קילו על 8 אחוז שומן ככה להתחלה משם נראה... אני התחלתי לעשות סוג של SS עם כמה אקסטרות של מבודדים אבל זה די קשה להתקדם במשקלים בחיטוב

אני רוצה להיות 75 קילו על 8 אחוז שומן ככה להתחלה משם נראה... אני התחלתי לעשות סוג של SS עם כמה אקסטרות של מבודדים אבל זה די קשה להתקדם במשקלים בחיטוב
עזוב אותך ממספרים.
מה התוכנית המלאה.
מה התפריט

160 חלבון
100 שומן
50 פחמימה (בתכלס לא נראה לי מגיע לזה)
1700 קלוריות ליום
תעלה תעלה פחמימה,למה לסבוללל???
תעלה ככה ל150 לפחות
תוריד את השומן ל70 ככה
חיטוב זה משחק,יש נשקים,לא שולפים את הנשק שזה הדל פחמימה בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
חחחחח כן זה התכנון למה קשה להתאמן ככה אבל רציתי להבין את המדע מאחורי זה והאם שרפתי שריר עד עכשיו כי התאמנתי בלי גליקוגן

חחחחח כן זה התכנון למה קשה להתאמן ככה אבל רציתי להבין את המדע מאחורי זה והאם שרפתי שריר עד עכשיו כי התאמנתי בלי גליקוגן
לא שרפת שריר,תחטב ל10 אחוז ככה ומשם ניטרלי וקצת!
תהנה מהתהליך והשינוי גוף

רע מאוד קיטו
למה רע מאוד? מאיזו סיבה?

בכל מקרה הגוף יודע לייצר פחמימה לבד, אתה לא חייב פחמימות מבחוץ, אבל לא בהכרח בכמות אידאלית לאימונים, ככה שאתה עלול לסבול ממחסור באנרגיה, בעיקר באימונים

למה רע מאוד? מאיזו סיבה?

בכל מקרה הגוף יודע לייצר פחמימה לבד, אתה לא חייב פחמימות מבחוץ, אבל לא בהכרח בכמות אידאלית לאימונים, ככה שאתה עלול לסבול ממחסור באנרגיה, בעיקר באימונים
מעניין אותי, איך הגוף מייצר פחמימה לבד?

למה רע מאוד? מאיזו סיבה?

עשיתה חיטובים לאחוזים מאוד נמוכים?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית