הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל SS ברצינות

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
עד כה הסתייגתי מהתוכניות הללו
אני אסיים חיטוב עוד 3 שבועות ואני חושב ברצינות להתחיל SS

אין ספק שיש לי מקום להוסיף משקל על המוט וסביר להניח שאני באמת יתחזק בתוכנית, העדיפות שלי היא מאסה ובשורה התחתונה האם כדאי לי להשקיע זמן בתוכנית לבניית מאסה מאשר בתוכנית אחרת שבה אולי אצבור יותר שריר.

תכבדו את העובדה שכוח לא מהווה פאקטור בשבילי, לפחות לא קריטי כמו לרוב פה.

עוד דבר חשוב, אני משתדל לא לעלות אחוזי שומן גבוהיים (אני לא עובר את 500 קלוריות בגרעון חיובי.)

אתה מודע לכך שבלי פאקטור הכוח אתה לא גודל במאסת שריר?
אתה חייב להיתחזק בשביל ליגדול

• פותח/ת השרשור
מה הקשר אנורקס? 500 קלוריות + חיובי
יש באמת צורך ביותר מזה?
אתה מסוגל להתמודד עם השומן והנוזלים במאסה, לי קשה להראות לא אסתתטי זה מציק לי.
אני אוכל מספיק עד היום לא הייתה לי בעיה מיוחדת.

אני מבין שאם אתה מתחזק אתה גודל בגלל זה אני רוצה ללכת על זה, אבל עוד לא ראיתי משהו שממש עבר נקודה מסויימת מבחינת מאסת שריר חוץ מMOO

על איזה יחס חיובי של קלוריות אתם ממליצים?
יש קובץ אקסל למשקלים בתוכנית? מצאתי רק עם LBS ואני מחפש KG

בהתחלה 500+ חיובי זה נחמד אבל עם הזמן זה יהפוך ל 1500+ חיובי כי אתה תתקע במשקלים ותצטרך יותר אוכל.
אתה רוצה תנסה אבל אל תבכה שאתה נתקע במשקלים חודש לאחר התחלת התוכנית ואז תעשה 500 ריסטים ותתייאש ותגיד שזה חרא של תוכנית.

בנסיון להוציא קצת אינפורמציה שימושית מהדיון: משה, כשאתה אומר שעם הזמן הוא יצטרך 1500+ קלוריות מעל התחזוקה על מנת להתקדם זה אומר שזה לא קלוריות שנכנסות סתם אלא כי באמת יש דרישה.

כלומר, במצב כזה דווקא הסיכוי (תיאורטית) שלו לצבירת שומן עודף (מעבר לגדר הסביר, שהרי ברור שבמאזן חיובי תהיה צבירה של שומן בין היתר) לא גדול, נכון ?

יש באמת צורך ביותר מזה?

אני מבין שאם אתה מתחזק אתה גודל בגלל זה אני רוצה ללכת על זה, אבל עוד לא ראיתי משהו שממש עבר נקודה מסויימת מבחינת מאסת שריר חוץ מMOO

רן אכל את כל הקלוריות שאתה אוכל ביום, בשייק אחד.
אני מציע לך להתחיל לאכול כמה שבא לך, כל עוד אתה עולה סביב חצי קילו בשבוע אתה בסדר, אחרת תכניס עוד קלוריות.

• פותח/ת השרשור
מצטרף ל MM31
הגוף דורש את זה ?
1500 נשמע לי קיצוני וחצי קיקלו בשבוע מיותר
הגוף עולה במצב אופטימלי 300 גרם שריר נקי ביום (תקנו אותי אם אני טועה), אז לעלות 4 קילו בחודש?

אם אני אוכל כל כך הרבה בתוכנית פיצולים גם אז אפשר להגיד תראה כמה עליתי במשקל בתוכנית.

אז תעשה מה שבא לך.
אם אתה בתת משקל (נגיד 70 קילו ) אז הייתי ממליץ לך אפילו קילו בשבוע.
SS אמורה לקחת סביב 4 חודשים אם עושים אותה כמו שצריך, אבל בוא נגיד חצי שנה.
אם אתה בתת משקל עליה של מעל 20 קילו היא הגיונית ורצויה, אחרת 10 קילו יספיקו .

אם המטרה שלך היא לשמור על הקוביות, תמצא תוכנית אחרת.

מצטרף ל MM31
הגוף דורש את זה ?
1500 נשמע לי קיצוני וחצי קיקלו בשבוע מיותר
הגוף עולה במצב אופטימלי 300 גרם שריר נקי ביום (תקנו אותי אם אני טועה), אז לעלות 4 קילו בחודש?

אם אני אוכל כל כך הרבה בתוכנית פיצולים גם אז אפשר להגיד תראה כמה עליתי במשקל בתוכנית.

אין שום ידע חד משמעי על כמה קילו\גרם שריר אתה עולה ביחידת זמן.

אבל כן אפשר לעלות 3-4 קילו בחודש די נקי.

יש באמת צורך ביותר מזה?

:nono::nono:🤡🤡

אין שום ידע חד משמעי על כמה קילו\גרם שריר אתה עולה ביחידת זמן.

אבל כן אפשר לעלות 3-4 קילו בחודש די נקי.

נראה לי קצת נסחפנו, לא?
3-4 קילו בחודש די נקי זה נראה לי מאוד קיצוני

בנסיון להוציא קצת אינפורמציה שימושית מהדיון: משה, כשאתה אומר שעם הזמן הוא יצטרך 1500+ קלוריות מעל התחזוקה על מנת להתקדם זה אומר שזה לא קלוריות שנכנסות סתם אלא כי באמת יש דרישה.

כלומר, במצב כזה דווקא הסיכוי (תיאורטית) שלו לצבירת שומן עודף (מעבר לגדר הסביר, שהרי ברור שבמאזן חיובי תהיה צבירה של שומן בין היתר) לא גדול, נכון ?
הגוף דורש את זה אבל אתה לא יודע בדיוק כמה הוא דורש לכן האיתות שלך זה תקיעה במשקלים = עוד אוכל, קופצים ב 300-500 קלוריות אם הגוף היה צריך רק 150 אז סבבה לו הוא יקבל 350 אקסטרה שילכו לשומן, החיים בזבל...

הגוף דורש את זה אבל אתה לא יודע בדיוק כמה הוא דורש לכן האיתות שלך זה תקיעה במשקלים = עוד אוכל, קופצים ב 300-500 קלוריות אם הגוף היה צריך רק 150 אז סבבה לו הוא יקבל 350 אקסטרה שילכו לשומן, החיים בזבל...

150 קלוריות ?
ההפרשים לא כאלה קטנים, אם מתחיל נתקע כי זה חסרות לו 1000 קלוריות.

150 קלוריות ?
ההפרשים לא כאלה קטנים, אם מתחיל נתקע כי זה חסרות לו 1000 קלוריות.
ופה נכנסת ההטרלה המפורסמת: תגדיר נתקע?

לא הצליח לסגור אפילו סט אחד ל5? או שהיה חזרות לו רק 1-2 חזרות לסיים את הסט?
😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית