אמרת הכל!והמשטרה חזקה רק על החלשים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרת הכל!והמשטרה חזקה רק על החלשים
כנראה שיאפשרו לבתי הקפה להפעיל שולחנות רק בחוץ ותוך הקפדה על מרחק בין כל שולחןהמכון כושר שלך צריך להיסגר עם או בלי סגר, כמו כל עסק שמפר את ההנחיות. אפילו בתי כנסת שאף אחד נוגע בהם נסגרו רק בגלל שהפרו הנחיות.
עובדתית אין הדבקות בחדרי כושר אבל למען הסגר הכללי אני מקבל את זה שצריך לסגור הכול (למרות שלא סגרו הכול ובתי כנסת שהם מוקד ההדבקות נשארו פתוחים אבל מילא), ברגע שאתה מחזיר בתי עסק חסרי חשיבות ומשאיר מתקני ספורט לבריאות הגוף והנפש סגורים זה עוול ובורות שלא תיאמן.
במכון שלי בודקים חום בכניסה, לא מכניסים אנשים שלא מילאו הצהרת בריאות, שני מאמנים מסתובבים עם מסיכות ומוודאים שיש מרחק בין מתאמנים, מייצרים הפרדה באמצעות סרטים בין מכשירים, מפזרים מגבונים ואלכוג'ל בכל מטר במכון, פותחים את כל דלתות החירום לסירקולציה של אוויר, איזה סיבה יש להשאיר מקום כזה סגור ובית קפה לפתוח?
אתה מדבר על השבריריות של העסקים, מה עם השבריריות של בני אדם? זאת פעם שניה שאנחנו נאלצים להסתגר בבתים, מעבר למחיר הנפשי גם גופנית זה אסון. ואני אומר שוב, המטרה מקדשת את האמצעים ואם זה מה שיוריד את התחלואה נצטרך לספוג הכול אבל איך יכול להיות שלשבת בבית קפה (ששם אגב לפי הנתונים היו יותר הדבקות מבחדרי כושר) יהיה אפשרי לפני שלהתאמן בחדר כושר יהיה אפשרי? עסק שבאופן פרטני לא נשמע להנחיות התו הסגול צריך להיסגר במיידי ולא משנה אם זה מכון כושר בית כנסת או בית קפה, אבל זה לא הגיוני להחזיר בתי קפה ומסעדות באופן גורף לפני שמחזירים מכוני כושר, זאת פשוט חלמאות שאי אפשר לתאר.
כשביבי יתחיל להתאמן בחדר כושר