הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע מתי חדרי הכושר יחזרו?

אין לי מקור לזה אבל זה היה בטלוויזיה, דיווחו שהסגר יפסק מתי שיגיעו ל200 חולים חדשים ביום. וזה לא עניין של כמה חודשים.

קיצר ממליץ לכולם ללכת לפנצ'ריה לקחת צמיג טרקטור, כמה אבנים או לקנות ציוד כי זה יקח זמן. אפשר לבנות לבד axle bar בכלום כסף גם כן.

סביר להניח שלא ישארו חדרי כושר לחזור אליהם... זה הולך להיות סגר ארוך וגם היציאה ממנו תהיה איטית הרבה יותר. סיוט!!!
המכונים הגדולים יפשטו רגל 🤦‍♂️

אין לי מקור לזה אבל זה היה בטלוויזיה, דיווחו שהסגר יפסק מתי שיגיעו ל200 חולים חדשים ביום. וזה לא עניין של כמה חודשים.

קיצר ממליץ לכולם ללכת לפנצ'ריה לקחת צמיג טרקטור, כמה אבנים או לקנות ציוד כי זה יקח זמן. אפשר לבנות לבד axle bar בכלום כסף גם כן.
אני לא אעשה עכשיו חצי שנה שכיבות שמיכה ומקבילים, אני צריך את הבנץ'

לא יודע אם לקנות ספה עם משלוח ב690 או לנסות לבנות אחת

יש נגריות שפתוחות עכשיו? כמה אמור לעלות לי באיזור ה6 עצים וריפוד טוב שלא שוקע?(אם יש נגריות ומישהו שמרפד עכשיו בסגר)
סביר להניח שלא ישארו חדרי כושר לחזור אליהם... זה הולך להיות סגר ארוך וגם היציאה ממנו תהיה איטית הרבה יותר. סיוט!!!
המכונים הגדולים יפשטו רגל 🤦‍♂️
הגדולים?
הולמס פלייס(אייקון) סוויפט לזוז כל אלה לא ישארו?
בכל זאת רשתות ענקיות

אני לא אעשה עכשיו חצי שנה שכיבות שמיכה ומקבילים, אני צריך את הבנץ'

לא יודע אם לקנות ספה עם משלוח ב690 או לנסות לבנות אחת

יש נגריות שפתוחות עכשיו? כמה אמור לעלות לי באיזור ה6 עצים וריפוד טוב שלא שוקע?(אם יש נגריות ומישהו שמרפד עכשיו בסגר)

הגדולים?
הולמס פלייס(אייקון) סוויפט לזוז כל אלה לא ישארו?
בכל זאת רשתות ענקיות

מבחינת ריפוד אני נתתי לרפד פירוט של איך לבנות את ריפוד והוא בנה לי ריפוד לשני ספות, וזה הריפוד הכי טוב שיצא לי להשתמש בו בארץ. עלה לי 200-100 לספה.

נגרים ומסגרים אמורים להיות פתוחים עכשיו.

מה שכן ספה זה לא כזה חשוב. אפשר לעשות לחיצת חזה מהרצפה. אבל כל אחד ומה שבא לו (וגם יש עוד שרירים חוץ מחזה שצריכים עבודה רק אומר)

מבחינת ריפוד אני נתתי לרפד פירוט של איך לבנות את ריפוד והוא בנה לי ריפוד לשני ספות, וזה הריפוד הכי טוב שיצא לי להשתמש בו בארץ. עלה לי 200-100 לספה.

מה שכן ספה זה לא כזה חשוב. אפשר לעשות לחיצת חזה מהרצפה. אבל כל אחד ומה שבא לו (וגם יש עוד שרירים חוץ מחזה שצריכים עבודה רק אומר)
נו ברור אני לא מהאלה שמזניחים רגליים

אבל פלור פרס זה לא כיף כמו בנץ' פרס
לגב יש לי מתח ופנדלי רואו, לרגליים אני עושה סקוואט ודדליפט מסטנד שאלתרתי

איך אתה עושה שיהיה אפשר לשנות שיפוע?

@elchonon בזמנו הסביר לי על בנץ בשיפוע והקטע של ההקשתה שם, משער שהוא יידע לענות על זה יותר טוב ממני
מימה שאני יודע זה בסדר גמור שאין תמיכה בגב התחתון דווקא בגלל הקשתה.
רוב הלפיטרים ואפילו הבילדרים עושים בהקשתה גבוהה כי זה גם ככה תרגיל שמפעיל הרבה עומס על הכתפיים

מימה שאני יודע זה בסדר גמור שאין תמיכה בגב התחתון דווקא בגלל הקשתה.
רוב הלפיטרים ואפילו הבילדרים עושים בהקשתה גבוהה כי זה גם ככה תרגיל שמפעיל הרבה עומס על הכתפיים
הוא דווקא הסביר לי שבבנץ בשיפוע אין דרישה להקשתה, חכה לתגובתו בנושא.. ועם כל המחלוקות שיש לי איתו, הבחור עושה בנץ של 200 ק"ג, ישלו הבנה מסויימת בנושא

הוא דווקא הסביר לי שבבנץ בשיפוע אין דרישה להקשתה, חכה לתגובתו בנושא.. ועם כל המחלוקות שיש לי איתו, הבחור עושה בנץ של 200 ק"ג, ישלו הבנה מסויימת בנושא
מעניין, נוגד את כול מה שאני מכיר בנושא אבל אשמח לקבל חווית דעת חדשה

חוץ מה קורונה... איזה עוד סיבות יש? דבר אלי אח

הכל ספקולציות, בדרך כלל אני קורא את המפה נכון.

א. יש סיבה לאופטימיות, כבר יום רביעי ברציפות שהתחלואה יורדת
ב. יותר מחודש של סגר כבר יהיה הרס כלכלי מוחלט
ג. השפעה ולחץ של אנשים מבחוץ לעבור לסגר דפירנצאלי, לדוגמה בני ברק

שוב, הכל השערות ואין טעם להתווכח כי אף אחד לא יודע מה יהיה

הכל ספקולציות, בדרך כלל אני קורא את המפה נכון.

א. יש סיבה לאופטימיות, כבר יום רביעי ברציפות שהתחלואה יורדת
ב. יותר מחודש של סגר כבר יהיה הרס כלכלי מוחלט
ג. השפעה ולחץ של אנשים מבחוץ לעבור לסגר דפירנצאלי, לדוגמה בני ברק

שוב, הכל השערות ואין טעם להתווכח כי אף אחד לא יודע מה יהיה
קונור תמיד צודק <3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית