הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים לאחר שבוע דילואוד

Alina187

משתמש מתחיל
48
10
נק' מוניטין:
10
48
10
היי 😃
עשיתי השבוע דילואוד של 70% ממשקלי העבודה ל 70% מכמות החזרות של האימונים שעשיתי בתחילת הסגר .
רציתי לשאול איך לחזור נכון לאימונים סדירים לאחר שבוע של דילואוד?לעשות בשבוע הקרוב שלאחר דילואוד 80% ממשקלי העבודה ל 80% מכמות החזרות או שאולי ל 85%?כיצד לחזור בהדרגה ומה יהיה הכי נכון לעשות?

תלוי באיזה מצב היית לפני הדילואוד וכמה הוא היה נחוץ. אם היית בשיא שלך אבל כבר גמורה את לא יכולה לחזור מיד לאותם משקלים, אבל אם זה היה משהו מתוכנן אבל להתקרב יותר למה שעבדת לפני, אבל משהו בין 85%-ל-100% זו הדרך הנכונה

• פותח/ת השרשור
אני לא בן אדם שנח כלכך וגם לקבל את ההחלטה לבצע דילואוד הייתה לי קשה ולקחה לי זמן חח .עשיתי דילואוד משום שהייתי בשיא שלי ואז התחילו לי סימפטומים של אימון יתר -ירידה בביצועים,בעיות שיינה רציניות,התאוששות שנפגעה ,שרירים/ מפרקים שמתוחים יתר על המידה( עד ששמעתי לפעמים רעשים מאזורים בגוף בזמן ביצוע האימון )וכו.
הדילואוד בהחלט עזר -השעות שיינה הסתדרו ,ההתאוששות ולא היו כאבים .עכשיו ,אני מרגישה מאוד נחושה לחזור לעצמי למרות שעדיין לא בטוחה אם הגוף זקוק להתאוששות הדרגתית -אם לא אני ישר אחזור ל 100% .
במקרה כזה בין 85%-100% זו דרך רלוונטית?ואם כן בהדרגה או שישר לחזור ל 100% שיא שלי?

במקרה שלך כן כדאי בהדרגה, את גם ככה לא תצליחי ישר לחזור ל-100%, זה יהיה קשה מדי, עדיף 85%, אולי אפילו טיפה פחות אם יש צורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית