הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני לא מצליח לרדת במשקל

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
אחרי תקופה ארוכה שאני מנסה לרדת במשקל אני לא מבין מה אני עושה לא נכון ...
הורדתי עוד ועוד קלוריות/ חילקתי את הארוחות כדי לשמור על שובע ועדיין אני באותו המשקל ....
אני לא מבין מה לעשות ..
לצערי עדיין יש לי נפילות למתוק לא משנה מה אני עושה.... למעט שאני צם לסירוגין ואז החשק שלי למתוק יורד .
עריכה: יש לי בעיה נוספת, אני לא מצליח לשמור על ערכי חלבון מינימליים ביום יום לאור החיטוב(אני לא מגיב טוב לדגים )
אני בן 18
משקל 84
גובה 178
תפריט 1500 קל
דוגמה לתפריט :
צהריים : 2 חתיכות שניצל עוף וסלט ושתי כפות קטשופ
ערב : שתי פרוסות לחם קל עם 3 חתיכות פסטרמה וחומוס.
אשמח לעזרה

נערך לאחרונה:
ייתכן מאוד שאתה לא בגירעון קלורי.
איזה שניצל אתה אוכל? שניצל ביתי או שתעשייתי מהמקפיא?
הייתי ממליצה לך באופן כללי להמיר את השניצל בחזה עוף, כי בפירורים יש הרבה קלוריות תשלא תורמות לך לשובע.
יכול להיות שיש עוד קטנות כאלה שאתה נופל עליהן.
כמו המתוקים, למשל.
תנסה להתנזר מהם לגמרי למשך שבוע אחד, ואז יהיה לך יותר קל לאכול אותם במתינות. איזון זה שם המשחק.
באופן כללי, הייתי ממליצה לך גם לפנות לדיאטן קליני / איש מקצוע, שיעזור לך להרכיב תפריט שיותאם לצרכים שלך 😃

אתה יכול לנסות להעלות קצת קלוריות ל1800, לגוון את האוכל, ליצור משהו הרבה יותר מאוזן ובר קיימא לאורך זמן. תוסיף ירקות, פירות וסיבים. מה שאתה אוכל מאוד דל מבחינה תזונתית. נסה בטטה ותפוחי אדמה במקום לחם קל. אם אתה עושה שניצל עם פירורי לחם, אפשר להוריד את הפירורים ולהחליף באורז לבן. התפריט הנוכחי כנראה עושה אותך רעב ולא מסופק מה שמוביל לפיצוי יתר. נראה גם שאין לך מספיק חלבון. חוץ מדגים יש גם בשר בקר, כבד עוף, ביצים, טופו ומוצרי חלב מועשרים. תאכל שומן טוב: שוקולד מריר 85%, שמן זית, חמאת/שמן קוקוס, אבוקדו, אגוזים וזרעים. תכניס את המתוק לתפריט ואז לא תהיה יותר תשוקה לזה.

• פותח/ת השרשור
ייתכן מאוד שאתה לא בגירעון קלורי.
איזה שניצל אתה אוכל? שניצל ביתי או שתעשייתי מהמקפיא?
הייתי ממליצה לך באופן כללי להמיר את השניצל בחזה עוף, כי בפירורים יש הרבה קלוריות תשלא תורמות לך לשובע.
יכול להיות שיש עוד קטנות כאלה שאתה נופל עליהן.
כמו המתוקים, למשל.
תנסה להתנזר מהם לגמרי למשך שבוע אחד, ואז יהיה לך יותר קל לאכול אותם במתינות. איזון זה שם המשחק.
באופן כללי, הייתי ממליצה לך גם לפנות לדיאטן קליני / איש מקצוע, שיעזור לך להרכיב תפריט שיותאם לצרכים שלך 😃
כול האוכל שאני אוכל הוא בייתי... קצת קשה לאמוד את כמות הקלוריות...
כרגע אני מנסה לטפל בבעיית המתוקים למשך השבוע הזה ובתקווה ששבוע הבא אני יראה שינוי במשקל.

מצאנו את הבעיה.
תעבור לחזה עוף.
אם אתה רוצה תוסיף בטטה / תפוא ליד.

כרגע אני מנסה לטפל בבעיית המתוקים למשך השבוע הזה ובתקווה ששבוע הבא אני יראה שינוי במשקל.
לא יזיק 😃

בנוסף לזה גם מנשנש משהו מתוק פה ושם? כי גם זה קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית