הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דפוק במותן שלי?

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אני מרגיש שמשהו מוזר באזור המותניים שלי, הן ממש רחבות. בקטע לא שלא ראיתי דבר כזה בחיים שלי אצל מישהו אחר, ובנוסף על כך אני צובר שם המון שומן.. ככה שאני נראה ממש עם גוף v taper, אבל הפוך:suicide:😣

יש משהו שאתם חושבים שאפשר לעשות עם זה?
לאמן את אזור המותן? להעלות שם מסת שריר? לבדוק אולי חס ושלום יש שם גידול או משהו? זה נראה לי לא הגיוני.

00F87A76-F81D-4AB5-BF50-E49B6B4179E0.png

נראה כמו עצם רחבה מאוד
גם לי יש כזה,אתה לא לבד חביבי

להעלות שם מסת שריר?
לצבור מסה ורוחב בגב
יוצר טשטוש למותן

אל תאכל סרטים

תן דגש על גב-כתפיים
תתמיד בעבודה על הבטן (בטן חזקה לא הזיקה לאף אחד)
ובוא לBJJ,זה עוזר שם מאוד

• פותח/ת השרשור
אין שריר במותן, תדאג לעלות במסה בכללי ואחרי חיטוב זה יראה יותר נורמלי

אני לא בידיוק יכול לעשות מסה, כי אני די יכול לפגוע לי בהתפתחות אם אני אחטב.. אני כבר עוד מעט בן 18, בלי שערה על אזור הטורסו/הפנים. יכול להיות בגלל כמה חיטובים שעשיתי בגיל 15-17

נערך לאחרונה:
אני לא בידיוק יכול לעשות מסה, כי אני די יכול לפגוע לי בהתפתחות אם אני אחטב.. אני כבר עוד מעט בן 1, בלי שערה על אזור הטורסו/הפנים. יכול להיות בגלל כמה חיטובים שעשיתי בגיל 15-17
לא בהכרח קשור, אבל כמו שאמרו תדאג בעיקר לעלות במסה בעיקר באזור הגב / כתפיים, חוץ מזה אין ממש מה לעשות עם זה חוץ מלחטב.

גידול? איזה סרטים אתה מכניס את עצמך עליהם?

לא בורכת במבנה שלך, זה הכל. אני הייתי משתפר על ניטרלי במצבך ומתמקד בלבנות כתפיים רחבות יותר וגב גדול יותר (בעיקר באיזור של הלאטס)

מה הנתונים שלך

17 וכמה חודשים
74 קילו
1.84

פרס 45 קילו - 5
בנץ׳ 85 קילו - 5
דד 110 קילו -5
כן צדקתי פה
תשתפר על ניטרלי- פלוס של 100-200 משהו באיזור ותתקדם.

אני אישית אימנתי כתפיים וגב ביחד וזה נתן לי אפשרות להתמקד בהם יותר וזה עזר לX frame שלי
גם קוואדס גדולים זה קריטי לזה

אבל יש.
Illu_trunk_muscles_heb.jpg

אז רגע כדי לי מסה? או ניטרלי? שמעתי על משהו שנקרא recompesition לבנות מסה ולהוריד שומן בו זמנית.. אפשר לדעתך?
אין לך שומן להוריד, אתה תיראה כמו ניצול שואה אם תעשה חיטוב כי זה מה שראית באינסטגרם, זה לא נכון בשבילך

תתרכז בלצבור שריר, זה כבר יסתדר לך משם

אז רגע כדי לי מסה? או ניטרלי? שמעתי על משהו שנקרא recompesition לבנות מסה ולהוריד שומן בו זמנית.. אפשר לדעתך?
אפשרי? כמובן. זאת עובדה שאפשר לעשות את שניהם בו זמנית
לא חושב שהייתי עושה את זה במקומך כי בשבילך זה נשמע לי פחות אידיאלי

• פותח/ת השרשור
כי זה מה שראית באינסטגרם

אין לי אינסטגרם
ובכל אופן, לצבור מסת שריר במותן , חיובי לדעתך או שדווקא יפגע?

עוד כמה חודשים אלך למישהו שילמד אותי מסודר... נעלתי כמה סרטונים ואלחנן אמר שאני כנראה לא אצליח ללמוד בלי מאמן.

אין לי אינסטגרם
ובכל אופן, לצבור מסת שריר במותן , חיובי לדעתך או שדווקא יפגע?
תצבור מסת שריר איפה שאתה רק יכול חבר..

תעבוד חזק על בטן על גב תחתון על הlats על הכתפיים על הרגליים זה כבר יסתדר לך אתה עדיין בגיל ההתבגרות אתה עדיין מתפתח הגוף שלך עדיין מתעצב

תתאמן חזק על גב עליון, סקוואט כבד עושה גב עליון גדול, זה לא אני אמרתי, אלא אנשים שמרימים באמת כבד וההסבר די פשוט, הגוף מגדל לעצמו פריים כדי לסחוב את כל המשקל הזה עליו..

אל תאכל תסביך על איך שאתה נראה, תשקיע, תאכל טוב, הרבה חלבון, תעלה במשקל, הגוף שלך כבר יסתדר

רוצה ללמוד תשקיע תתמיד הסוף בטוח תשתפר

אבל יש.
צפה בקובץ המצורף 59371

אין לך שומן להוריד, אתה תיראה כמו ניצול שואה אם תעשה חיטוב כי זה מה שראית באינסטגרם, זה לא נכון בשבילך

תתרכז בלצבור שריר, זה כבר יסתדר לך משם
זה עדיין חלק מהבטן, לא חושב שיש שריר במותן עצמה שאפשר לעבוד עליו באופו ישיר.

זה עדיין חלק מהבטן, לא חושב שיש שריר במותן עצמה שאפשר לעבוד עליו באופו ישיר.
אבל יש שריר הבטן הרוחבי זה בדיוק זה, מסביב לזה יש שומנים שאוהבים לקרוא להם love handles אבל יש שם שריר, זה אנטומיה בסיסית
הרוב טועים לקרוא לזה אובליקס למרות שאובליקס זה רק מה שצמוד לקוביות אבל אני זורם עם הטעות הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית