הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
אני כרגע בסייקל כבר חודש של סוסטנון סולו, והבדיקות דם שלי מראות פרולוקטין גבוה מאוד מעל המקסימום, בבדיקות דם נמצא טסטוסטרון מאוד גבוה מעל המקסימום גם, יש לציין כי הץאני לא מרגיש בכלל שאני על סייקל למרות שאני מתאמן ואוכל כמו שצריך ,מה הסיבה? יכול להיות בגלל הפרולוקטין הגבוה אני בכלל לא מרגיש בסייקל?

סוסטנון מזריקים 3 פעמים בשבוע
גם בפעמיים בשבוע אחרי חודש פלוס אתה חייב להרגיש תהבדל במידה והזרקת כמו שצריך. פיור פלטנום זה לא שם ודבר בעולם האנדרגראונד זה בטוח ולא יפתיע אותי אם יש שם אולי חצי מהמינון המובטח

חצי מהמינון המובטח
אם זה המצב, אז יכול להיות שהוא לא כל כך מרגיש את זה, כי גם לוקח זמן לאסטרים ארוכים לעלות ו הפרופ שיש שם בטח בכלל לא מזיז לו בגלל כמות מזערית

סוסטנון מזריקים 3 פעמים בשבוע
גם בפעמיים בשבוע אחרי חודש פלוס אתה חייב להרגיש תהבדל במידה והזרקת כמו שצריך. פיור פלטנום זה לא שם ודבר בעולם האנדרגראונד זה בטוח ולא יפתיע אותי אם יש שם אולי חצי מהמינון המובטח
לא מכיר אנשים שמזריקים סוסטנון 3 פעמים בשבוע.

אם זה המצב, אז יכול להיות שהוא לא כל כך מרגיש את זה, כי גם לוקח זמן לאסטרים ארוכים לעלות ו הפרופ שיש שם בטח בכלל לא מזיז לו בגלל כמות מזערית
אין ספק שאת הקצרים הוא לא ניצל כלל.
החומרים בארץ רובם ברמה לא גבוה גם ככה ובדיקות מאד יקרות שלא שווה לעשות .המדינה שלנו חלשה מאד ב ug מקומי

• פותח/ת השרשור
כן זה ויאל השני שלי, רק התחלתי אותו
אצה בטוח שם 2 מל בשבוע?
כי היית צריך לסיים כבר וויל בחמש שבועות של שימוש.
במידה ואתה מזריק כמות נכונה, כנראה החומר מדולל. בבדיקות דם שעשית מה הטווח העליון של הרמת טסט שהם בודקים וכמה יצא לך?

זה מה שיצא לי בבדיקות דם עכשיו Screenshot_20201008_201418.jpg Screenshot_20201008_201418.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201008_201359.jpg
    Screenshot_20201008_201359.jpg
    KB 35.9 · צפיות: 87
טוב fsh אפסי, אז משהו שם פועל. הנה לא מודדים מעל טסט 50, אז אי אפשר לשעת באמת באיזה רמה אתה.
אני מהמר על חומר מדולל, במידה וזה לא סייקל ראשון ויודע למה לצפות

מסכים עם פרמסיסט...
זה מריח לא טוב
אם זה סייקל 4 שלך אתה אמור לדעת איך מרגישים בסייקל באימונים...וזה רחוק מהמצב שאתה מתאר פה.
אבל הפרולקטין הגבוהה עדיין מעורר שאלות אצלי

לא ברור מה יש שם..אני מאוד הייתי שמח אם היה באפשרותך לבדוק מה יש לך בויאל במעבדה ולשתף אותנו...אני נוטה להאמין שהתוצאות יהיו מפתיעות
מוזר אני באמת מרגיש כאילו אני טבעי ולא על חומר בכלל
גם @Serg מרגיש ממש ממש ככה..חחח
תתנחם בזה שאתה בחברה טובה.

נערך לאחרונה:
מסכים עם פרמסיסט...
זה מריח לא טוב
אם זה סייקל 4 שלך אתה אמור לדעת איך מרגישים בסייקל באימונים...וזה רחוק מהמצב שאתה מתאר פה.
אבל הפרולקטין הגבוהה עדיין מעורר שאלות אצלי

גם סרג' מרגיש ממש ממש ככה..חחח
תתנחם בזה שאתה בחברה טובה.
איך סרג מרגיש?

• פותח/ת השרשור
אולי תמצאו את הבעיה החבויה אצלי שגורמת לגוף שלי בעצם לא להרגיש את החומר? בעיה במה יכול להיות לי שינטרל לי את קליטת החומר בגוף?
מי שימצא את הבעיה שלי הוא גאון...

אולי תמצאו את הבעיה החבויה אצלי שגורמת לגוף שלי בעצם לא להרגיש את החומר? בעיה במה יכול להיות לי שינטרל לי את קליטת החומר בגוף?
לא נראלי שתקבל תשובה פה,אם החומר לא עובד פשוט תפסיק,גם להכניס משהו חיצוני לגוף והוא גם לא עובד? מה ההיגיון,ממליץ להפסיק אחי.

אולי תפסיק לעסוק בהלקאה עצמית ותתקדם...
אתה לא הראשון ולא האחרון שנופל בחומר של ug...
זה קרה..קורה ויקרה גם לטובים ממך

את הבעיה שלי
אין אצלך שום בעיה כנראה. החומר אכן פועל, פשוט לא באמה שציפית שהוא יפעל. סוסטנון מתחיל להגיע לשיא אחרי חודש זריקות. אתה כנראה כבר בשיא, פשוט השיא שלך נמוך בגלל ריכוז קטן של טסט בשמן.
תחליף דילר ותבקש החזר אולי

כן בדקתי ויצא אותנטי
תמיד אפשר לשאוב בזהירות קצת מהשמן ולהחזיר ״שמן זית כבישה קרה באיכות מעולה 0.5%״ ואז הדילר שלך מארגן את עצמו לסייקל הבא ואתה מקבל זריקות של שמן כמעט ריק

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר לשאוב בזהירות קצת מהשמן ולהחזיר ״שמן זית כבישה קרה באיכות מעולה 0.5%״ ואז הדילר שלך מארגן את עצמו לסייקל הבא ואתה מקבל זריקות של שמן כמעט ריק

הכל היה סגור ארמטית בצורה מקצועית ונראה שלא נפתח מעולם

הכל היה סגור ארמטית בצורה מקצועית ונראה שלא נפתח מעולם
אין מה לעשות...החברה הזו דווקא רצה חזק בארץ עד לפני חצי שנה בערך..לאחרונה נראים פחות (אולי המקרה שלך מסביר למה)
היה לי סייקל ששילבתי בולד ודקה שלהם והייתי מאוד מרוצה...(וזה קרה לא לפני שראיתי חברים בילדרים על חומרים שלהם)אבל זה היה שנה שעברה כשרצו דיי חזק פה בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית