הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
אני כרגע בסייקל כבר חודש של סוסטנון סולו, והבדיקות דם שלי מראות פרולוקטין גבוה מאוד מעל המקסימום, בבדיקות דם נמצא טסטוסטרון מאוד גבוה מעל המקסימום גם, יש לציין כי הץאני לא מרגיש בכלל שאני על סייקל למרות שאני מתאמן ואוכל כמו שצריך ,מה הסיבה? יכול להיות בגלל הפרולוקטין הגבוה אני בכלל לא מרגיש בסייקל?

כן, החברה לא רעה. מכינים אותם ברש״פ נכון?
לא יודע..
את המשפט הזה שמעתי על 90% מהחברות שרצות פה בארץ...
אז יכול להיות אולי שבאמת הרש"פ היא הסיליקון וואלי של עולם הבילדינג בארץ הקודש..
או שזה סתם בקטע להגיד..
לא חסרים מטבחים גם בגבולות הקו הירוק
רק שתדע לך שברמת האסתטיקה...לא רק של החומר גם של האריזה הם היו (במידה והם מקומיים)דווקא מהטופ של מה שנתקלתי פה..חח

נערך לאחרונה:
פרולקטין גבוה כלכך?
מי יודע אולי קיבלת טסט מדולל ביחד עם ננדרולון מדולל שהקפיץ לך את הפרולקטין
אף אחד לא יתן לו ננדרולון במקום טסט כי זה חומר גלם יקר יותר.

אבל שוב כיוון שמדןבר על חברות מחתרתיות תמיד יכולה להיות איזה טעות אנוש באחד משלבי הייצור..חח
אולי בשלב סימון הבקבוקונים

אני מאוד הייתי שמח לראות בדיקת מעבדה של הויאל שלו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פרולקטין גבוה כלכך?

יש לי פר
פרולקטין גבוה כלכך?

הפרולוקטין שלי כזה גבוה מאוד כבר שנתיים רצוף, וגם כשלא הייתי בכלל על סייקל
אף אחד לא יתן לו ננדרולון במקום טסט כי זה חומר גלם יקר יותר.

אבל שוב כיוון שמדןבר על חברות מחתרתיות תמיד יכולה להיות איזה טעות אנוש באחד משלבי הייצור..חח
אולי בשלב סימון הבקבוקונים

אני מאוד הייתי שמח לראות בדיקת מעבדה של הויאל שלו

הלוואי, הבעיה שבדיקת מעבדה זה יקר מאוד

עשית כבר 4 סייקלים אז אני מניח שלקחת דברים קצת יותר חזקים מ500 מג טסט בשבוע ,

״לא מרגיש״ זה אינדיבידואלי

זה כמו שתגיד לי האוטו שלי עושה מ0למאה ב3 שניות ואני לא מרגיש שהוא מהיר מספיק. ( לא יודע מאיזה אוטו אתה מגיע)

יש לך מעל 50 טסט זאת עובדה זה לא נתון לדיון.

לדעתי בלבד:

1. 99 אחוז שהבעיה שלך של הפרולקטין היא בכלל כתוצאה משימוש לא נכון מסייקלים קודמים או פיסיטי לא נכון .

יש לך בדיקות דם עדכניות מלפני שהתחלת סייקל?

אין שום סיבה שפרולקטין יעלה מטסט.

2. אין שום סיבה שמישהו ישים לך חומר אחר ולא טסט כי שאר החומרים יקרים יותר אז איזה אינטרס יש למישהו עם קצת חוש עסקי לעשות את זה בכלל?

ובוא נגיד בכל זאת שהחברה הזאת זבל והם דיללו את החומר עדיין לא אמור לעלות לך הפרולקטין .

3. קח דוסטינקס חצי כדור ראשון ורביעי למשך שבועיים לאזן

דבר אחרון באופן כללי לפני הבדיקות של פרולקטין

צריך לעשות עם צום מסודר ורק אחרי כמה שעות 4+ שהתעוררת , זאת בדיקה רגישה ויכולה להשתנות,

הדיון זז מהנושא לטובת קידום חברות או רמיזה על כאלה ואחרות במקום תשובות ענייניות.

החברה היא לא הבעיה שלך
בזמן שכתבתי את התגובה למעלה הספקת לרשום בעצמך שהוא גבוה בלי קשר

לכן רושמים מראש את כל המידע הרלוונטי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן צודקים, אבל עדיין מניסיוני מסייקלים קודמים גם רק על חומר או שניים ,הייתי אף לירח בתוצאות ובטח שמרגעש, עכשיו אני כבר חודש וחצי ומרגיש טבעי
שמרגיש
לא מרגיש שאני בכלל על חומר, הסייקל הקודם שלי היה לפני שנתיים וחצי בערך
אז הבעיה אצלי בגוף או בחומר? Shbg כמעט לא קיים אצלי גם

כן צודקים, אבל עדיין מניסיוני מסייקלים קודמים גם רק על חומר או שניים ,הייתי אף לירח בתוצאות ובטח שמרגעש, עכשיו אני כבר חודש וחצי ומרגיש טבעי
שמרגיש
לא מרגיש שאני בכלל על חומר, הסייקל הקודם שלי היה לפני שנתיים וחצי בערך
אז הבעיה אצלי בגוף או בחומר? Shbg כמעט לא קיים אצלי גם
לא ברור למה במשך 3 ימים שהפוסט הזה מתנהל אתה נותן פה לאנשים לשבור את הראש ומסתיר את העובדה שאין קשר בין הפרולקטין הגבוהה לסייקל הנ"ל ומציין את זה רק עכשיו כבדרך אגב..
קצת קשה להתייחס ברצינות לשאלות שלך כרגע..
אבל עדיין הפוסט שלך מעורר תהיה מסויימת לגבי הברנד אם כי פחות ממקודם

מחבר הפוסט :
מה אתה שובר את הראש.
קיבלת חומר חרא וזהו.
קורה לכולם.
גם למקושרים ביותר.
מאז ומעולם כשקונים חומרים אסורים מסוחרים למינהם מסתכנים בקבלת סחורה חרא

מחבר הפוסט :
מה אתה שובר את הראש.
קיבלת חומר חרא וזהו.
קורה לכולם.
גם למקושרים ביותר.
מאז ומעולם כשקונים חומרים אסורים מסוחרים למינהם מסתכנים בקבלת סחורה חרא

מה קשור חומר חרא? זה לא קשור בכלל הפרולקטין שלו גבוה כבר שנתיים בלי סייקלים.

הטסט שלו בבדיקות דם זה מעל 50 אין ויכוח אם החומר עובד זאת עובדה!!

שינסה כל ברנד אחר זה לא מעניין אבל אתם מסיטים אותו בלי קשר לחומר שזה לא מקור הבעיה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הפרולקטין שנתיים גבוה ולא בדקת למה? או לפחות לא הורדת אותו עם קברגולין?
אין לך ג׳ינו?

אין ג'ינו ואין כלום
מה קשור חומר חרא? זה לא קשור בכלל הפרולקטין שלו גבוה כבר שנתיים בלי סייקלים.

הטסט שלו בבדיקות דם זה מעל 50 אין ויכוח אם החומר עובד זאת עובדה!!

שינסה כל ברנד אחר זה לא מעניין אבל אתם מסיטים אותו בלי קשר לחומר שזה לא מקור הבעיה

בסדר אולי המינון מדולל בחצי ואז 2 מ"ל זה כמו מ"ל 1 ובכל מקרה יראה גבוה בבדיקה
יכול להיות שהפרולוקטין הגבוה מאוד או shbg הכמעט לא קיים, הם אלה שבגללם אני לא מרגיש את הסוסטנון?

• פותח/ת השרשור
זה ברכה, ככל שגלובולין יותר נמוך כך הטסט החופשי יותר גבוה.

כן אבל אם לא היה זה הורמון הכרחי ה shbg אז לגבר לא היה אותו, יש סיבה טובה למה הוא נמצא ולמה הוא צריך להיות לפחות בסקאלה ולא מתחת לה כמו אצלי נכון?

כן אבל אם לא היה זה הורמון הכרחי ה shbg אז לגבר לא היה אותו, יש סיבה טובה למה הוא נמצא ולמה הוא צריך להיות לפחות בסקאלה ולא מתחת לה כמו אצלי נכון?
זה לא הורמון, זה חלבון שתפקידו לתפוס הורמוני מין דם ולנטרל אותם מפעילות. זה אחד מהמנגנונים שבעזרתם גוף יכול לשלוט ברמות של אסטרוגן וטסטוסטרון. אין סכנה מרמה נמוכה שלו, חוץ מעליה ברמות של הורמוני מין ועליה כזאת לפעמים מועילה ולפעמים מזיקה. במצב שלך זה בטוח לא מוריד את ה״היי״ של סייקל

מה קשור חומר חרא? זה לא קשור בכלל הפרולקטין שלו גבוה כבר שנתיים בלי
קשור קשור - כל אחד פה מנסה לתת הבחנה רפואית על סמך צילום מסך של בדיקות דם כאלו הוא פרופסור שלמד מינימום 7 שנים אנדוקרינולוגיה בבר אילן.
כאשר בנאדם מזריק 500 מג סוסטנון במשך חודש וחצי ולא מרגיש שום שינוי בגוף זה מעיד על זה שהחומר שהוא מזריק זה לא חומר טוב. נקודה.....
זה כמו שתריח קוק ולא תרגיש סטלה ותתחיל לבדוק מה לא בסדר בגוף שלך ולמה אתה לא מרגיש כלום... לא אדוני אתה בסדר - זה בגלל שזה אבקת אפיה ולא קוק.
אותו הדבר עם הסוסטנון הזה.. לא חסר נוכלים שמוכרים חומרים מסוימים כל יום משהו פה מעלה איזה סיפור שהוא נעקץ.
בבקשה שינסה ואז יבין מה הבעיה

קשור קשור - כל אחד פה מנסה לתת הבחנה רפואית על סמך צילום מסך של בדיקות דם כאלו הוא פרופסור שלמד מינימום 7 שנים אנדוקרינולוגיה בבר אילן.
כאשר בנאדם מזריק 500 מג סוסטנון במשך חודש וחצי ולא מרגיש שום שינוי בגוף זה מעיד על זה שהחומר שהוא מזריק זה לא חומר טוב. נקודה.....
זה כמו שתריח קוק ולא תרגיש סטלה ותתחיל לבדוק מה לא בסדר בגוף שלך ולמה אתה לא מרגיש כלום... לא אדוני אתה בסדר - זה בגלל שזה אבקת אפיה ולא קוק.
אותו הדבר עם הסוסטנון הזה.. לא חסר נוכלים שמוכרים חומרים מסוימים כל יום משהו פה מעלה איזה סיפור שהוא נעקץ.

בבקשה שינסה ואז יבין מה הבעיה

איזה שטויות אתה מדבר ,כמה שאתה מציג כאילו אתה מדבר לעניין, שיהיה לך ברור לא מזיז לי איזה חברה הוא יקח , החומר שיש לו עובד ואתה מבלבל את המוח שהוא מעורבב מדולל וסיפורים, אתה זה שנותן אבחנות כאילו בדקת במעבדה את החומר .

העובדות:
1. הטסט מעל 50 לא משנה מה תגיד יש לו חומר שעובד
2. אין קשר לפרולקטין !! זאת אומרת שאתה שולח אותו לחשוב שהחומר מעורבב כאשר אין קשר בכלל וזאת לא הבעיה.

ולגבי הדוגמה של הקוק שנתת זאת בדיוק הנקודה אם אתה מריח גרם ביום ואחכ יורד לחצי ברור שלא תרגיש כלום או פחות
לכן הכן מרגיש לא מרגיש זה לא מעניין

שבוע טוב ד״ר

נערך לאחרונה:
אם נשים לרגע את עניין הפרולקטין בצד..
אז לטעמי 500mg סוס בשבוע למשך חודש צריך להרגיש באימונים גם אחרי סייקלים חזקים יותר..ואומר את זה מניסיון...בטח אחרי שנתיים וחצי שאתה נקי כמו הבחור הזה.

זה שיצא לו טסט גבוהה בבדיקה מוכיח שיש חומר פעיל..אבל גם אם יש בכל ויאל 120mg/ml במקום 250 זה היה מביא לאותה תוצאה.

כמו שאתה מבין לי לא היתה שום בעיה עם החברה וגם לפני שהשתמשתי קיבלתי חוות דעץ מעולות מחברים לאימונים לגביה...אבל אתה לא יכול להגיד שאחרי סייקל כבד מרגישים נקיים על סייקל טסט.

אם זה נכון מה שהבחור אומר (ואני מדגיש.. אם) אז יש פה בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית