הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בטיחות מוטות ביטחון בראק

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, קניתי ראק יד 2 מבחור שלא זכר את השם של הדגם המדוייק, הראק די מסיבי אבל אני רוצה לוודא שהמוטות ביטחון באמת יעמדו בכשל של סקוואט (לא יותר מידי כבד, סביבות ה140-150 קג)
חוץ מלהגיע לכשל בסט ולקוות לטוב, יש דרך לבדוק את זה לפני כדי שיהיה לי ביטחון בהם?
זה הראק

120756159_10158618592529491_5866199597823165540_o.jpg

נ.ב, מישהו יודע מה אורך ממוצע של מוטות ביטחון, מרגיש לי קצת קצר מידי..

לפי הפלדה זה מקביל לsquat stand 2X2" שבארה"ב

הם יכולים לשאת 300 קילו לכאורה.

אמור להיות לך יצרן שאמור לתת לך משקל שהמוצר מדורג לו.... אמור.

יש לי אישית squat stand שתפס 200 קילו בלי מאמץ. אבל הוא הרבה יותר מסיבי מזה

איך שהוא נראה אבל מבחינת עובי הברגים, וכמות הברזל שיש לא הייתי סומך בעיניים עצומות. ממליץ לך לשים על מוט כמה שיותר משקל ולראות אם הוא נשבר או לא. עדיף שישבר שאתה לא משתמש בו מאשר שכן.

אהלן, קניתי ראק יד 2 מבחור שלא זכר את השם של הדגם המדוייק, הראק די מסיבי אבל אני רוצה לוודא שהמוטות ביטחון באמת יעמדו בכשל של סקוואט (לא יותר מידי כבד, סביבות ה140-150 קג)
חוץ מלהגיע לכשל בסט ולקוות לטוב, יש דרך לבדוק את זה לפני כדי שיהיה לי ביטחון בהם?
זה הראק

צפה בקובץ המצורף 59437

נ.ב, מישהו יודע מה אורך ממוצע של מוטות ביטחון, מרגיש לי קצת קצר מידי..
תטען את המוט כשהוא על המוטות בטחון, ואז יש שתי אפשרויות, אם הם קורסים אז הם לא יחזיקו לך במקרה של כשל, אם הם מחזיקים אז אתה מתכופף מתחת למוט ומרים אות שני סנטימטר ואז עוזב והמוט צונח מגובה שני סנטימטר על המוטות, ואז יש שני אפשרויות הראשונה היא שמ=המוטות קורסים ואז במקרה של כשל הוא לא יחזיקו, והאפשרות השנייה היא שהמוטות יחזיקו ואז אתה עושה אותו דבר רק לארבע סנטימטר ואז יש שני אפשרויות....🥰🥰🥰

לדעתי הסכנה הכי גדולה שלך זה להיכשל על המוטות ביטחון ושאז הראק יתהפך. אם אתה יכול תקבע את הראק לרצפה. אם לא - שים עליו הכי הרבה משקל שאתה יכול בצד השני כדי לייצב אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית