הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנין ותלאתין [הוסר]

• פותח/ת השרשור MR.DA
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

MR.DA

משתמש מתחיל
72
45
נק' מוניטין:
45
72
45
נתונים:
גובה:182 ס"מ
משקל:77.5 ק"ג
אחוזי שומן:18 - 20

המטרה:
לשרוד חיטוב

נערך לאחרונה:
יאללה מברוק

תן יותר פרטים מיסטר
משקלים או איזה תמונה להמחשה ;)

• פותח/ת השרשור
יאללה מברוק

תן יותר פרטים מיסטר
משקלים או איזה תמונה להמחשה ;)

תודה תודה:s85:🤩

אני מתנצל מראש על הלוג המשעמם, המטרה של הלוג היא תכלס שיהיה לי מקום מסודר לרשום הכול.
לא הולך להיות משהו מעניין בלוג הזה.

בהצלחה חביבי
למה דווקא 12 שבועות? כמה גרעון?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה חביבי
למה דווקא 12 שבועות? כמה גרעון?

תודה רבה, אחרי 12 שבועות אני אבצע "הערכת מצב" כדי להחליט האם לחזור לנייטרלי או להמשיך בחיטוב.
גרעון קטן 300 קלוריות, על מנת לשמור על החשק שלי לחיות.

נערך לאחרונה:
תודה רבה, אחרי 12 שבועות אני אבצע "הערכת מצב" כדי להחליט האם לחזור לנייטרלי או להמשיך בחיטוב.

קטן עליך אחי.
לפי דעתי הערכת מצב תעשה בעזרת המשקל והמַרְאֶה, הזמן הקצוב הוא מיותר ולא נותן כלום, אתה לא מתעורר יום אחד אחרי 12 שבועות ועושה הערכת מצב כי אתה עד לתהליך ברמה היום יומית.

קטן עליך אחי.
לפי דעתי הערכת מצב תעשה בעזרת המשקל והמַרְאֶה, הזמן הקצוב הוא מיותר ולא נותן כלום, אתה לא מתעורר יום אחד אחרי 12 שבועות ועושה הערכת מצב כי אתה עד לתהליך ברמה היום יומית.
מחזק את בנצ'וק

רק ש..לפי המראה לדעתי עדיף,כי המשקל לפעמים רק מספר
מניסיון

• פותח/ת השרשור
קטן עליך אחי.

מחזק את בנצ'וק

מניסיון
שאני חושב על זה עוד פעם אתם צודקים. אני יחסית על אחוז שומן גבוה (18 - 20+) התכנון שלי הוא להגיע ל-10 עד 12 אחוזי שומן.
וסביר להניח להיות ש-12 שבועות לא יספיקו. ותכלס זמן לא משנה כול עוד אני לא מרוצה מהתוצאה של החיטוב.

מחזק את בנצ'וק

מניסיון

מחזק את יצחק (יצחקצ'וק)

רק המראה קובע.
המשקל יכול לעזור להשוואות בין תקופות מסה/חיטוב. "מסה שעברה עליתי X, חיטוב ירדתי Y". סתם לסטטיסטיקה בוא נאמר
ותכלס זמן לא משנה כול עוד אני לא מרוצה מהתוצאה של החיטוב.

👑

שאני חושב על זה עוד פעם אתם צודקים. אני יחסית על אחוז שומן גבוה (18 - 20+) התכנון שלי הוא להגיע ל-10 עד 12 אחוזי שומן.
וסביר להניח להיות ש-12 שבועות לא יספיקו. ותכלס זמן לא משנה כול עוד אני לא מרוצה מהתוצאה של החיטוב.
קח את זה כתהליך,בסבבה
התחלתי במרץ 'חיטוב' (עלק חיטוב-יש שבועות שלא ירדתי בכלל)
אבל עד כה זה מצליח..

רק המראה קובע.
😘

קח, עשיתי לך חשבון:
אם אתה 20% שומן על 77.5 קילו ובהנחה שבתהליך תוריד רק שומן ולא שריר אז כדי להיות 12% תצטרך להיפטר מ-6.5 קילו של שומן (ולשקול 71 בסוף החיטוב), בגרעון יומי של 300 קלוריות זה יקח (בקירוב) 170 יום שזה 24 שבועות.
בשביל להיות 10% שומן תצטרך לרדת ל-69 קילו ולשרוף 8.5 קילו של שומן, מה שיקח בערך 220 יום שזה 31 שבועות.
*זה בתנאים אופטימליים - אם לא נשברת בדרך, לא איבדת בכלל שריר והיית עקבי עם הגרעון.

מחזק את זה, המספרים הם קווים מנחים טובים אבל בתכלס מבחן התוצאה הוא שקובע.

אני חושב שגרעון של 300 הוא קטן מדי ויש מצב שהקצב האיטי בירידה יהיה לך מתיש יותר מאשר התופעות השליליות של גרעון גדול יותר (אני ממליץ על 500). מעבר לזה אני חושב שלגובה שלך 70 קילו יתן מראה קצת שחיפי (אולי זה מה שאתה מחפש, לא כתבת..)

בהצלחה!

קח, עשיתי לך חשבון:
אם אתה 20% שומן על 77.5 קילו ובהנחה שבתהליך תוריד רק שומן ולא שריר אז כדי להיות 12% תצטרך להיפטר מ-6.5 קילו של שומן (ולשקול 71 בסוף החיטוב), בגרעון יומי של 300 קלוריות זה יקח (בקירוב) 170 יום שזה 24 שבועות.
בשביל להיות 10% שומן תצטרך לרדת ל-69 קילו ולשרוף 8.5 קילו של שומן, מה שיקח בערך 220 יום שזה 31 שבועות.
*זה בתנאים אופטימליים - אם לא נשברת בדרך, לא איבדת בכלל שריר והיית עקבי עם הגרעון.

אני חושב שגרעון של 300 הוא קטן מדי ויש מצב שהקצב האיטי בירידה יהיה לך מתיש יותר מאשר התופעות השליליות של גרעון גדול יותר (אני ממליץ על 500). מעבר לזה אני חושב שלגובה שלך 70 קילו יתן מראה קצת שחיפי (אולי זה מה שאתה מחפש, לא כתבת..)

בהצלחה!
חתיכת חישוב
עכשיו למדרסה יא שאב

• פותח/ת השרשור

בהצלחה!

תודה רבה על העזרה!!
אני אבדוק את קצב ירידה שלי בשבועות הקרובים, ולפי זה אני אחליט האם להגדיל את הגרעון.

ציוד ביתי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית