הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת מסת שריר

מאור-123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שבוע טוב, אני התחלתי תהליך העלאת מסת שריר (אחרי תקופה ארוכה שבה הייתי בחיטוב עד שזה פגע גם במסה עצמה...) .
השאלה שלי האם תהליך של שבועיים העלאת מסת שריר ושבועיים חיטוב הוא נכון?
בגלל שהייתי רזה אני מרגיש בצורה משמעותית כאילו אני נהיה שמן יותר ובוא נגיד שזה לא הכי כיף.
יש תועלת לעשות שבועיים ככה שבועיים ככה ?

ממש לא, שבועיים לא ייתן לך כלום, ככה לא תתקדם לשום מקום.
בנוסף, לעשות חיטוב בגיל 16 אם אתה לא שמן זה בכלל לא מומלץ.

שבוע טוב, אני התחלתי תהליך העלאת מסת שריר (אחרי תקופה ארוכה שבה הייתי בחיטוב עד שזה פגע גם במסה עצמה...) .
השאלה שלי האם תהליך של שבועיים העלאת מסת שריר ושבועיים חיטוב הוא נכון?
בגלל שהייתי רזה אני מרגיש בצורה משמעותית כאילו אני נהיה שמן יותר ובוא נגיד שזה לא הכי כיף.
יש תועלת לעשות שבועיים ככה שבועיים ככה ?
לא

אולי הולך נגד הזרם אבל ממליץ לך לא לעבוד מסה ולא חיטוב. אפילו אם תעלה קילו במהלך השבועיים האלו זה כנראה ולא יהיה קילו שריר, אלא נוזלים/שומן/שריר.

פשוט תתאמן, שמור על תזונה טובה, ותתקדם במשקלי עבודה ונפחים.

אם אתה עושה לחיצת חזה היום 40 קילו ל10 חזרות ובעוד שלוש חודש 100 קילו 10 חזרות כנראה שבניתה שריר.

• פותח/ת השרשור
לתת פעם בשלושה שבועות פוש קטן של חיטוב של שבוע עד כדי כך ידפוק את התהליך? אין לי בעיה שייקח יותר זמן פשוט מעדיף להישאר מאוזן

לתת פעם בשלושה שבועות פוש קטן של חיטוב של שבוע עד כדי כך ידפוק את התהליך? אין לי בעיה שייקח יותר זמן פשוט מעדיף להישאר מאוזן

למה לא להיות בפלוס קטן וזהו? זה באמת לא כזה מסובך

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שעליתי בשבוע האחרון 0.8 קילו, הגיוני בשביל שבועות ראשונים? או שכנראה אני עושה משהו לא נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית