עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלןאיציק
אין הנחות לחברי פורום..תירגע!!אהלן
בוביאין הנחות לחברי פורום..תירגע!!
🤩
חחחבובי
HD יש רק בטלויזיה
לאו דווקא.😃?High Dose
תגובה תיפוסית של דילרבכללי..
- ואם איזה דילר סמוי יגיב פה אז מה בדיוק נראה לך...שהוא יגיד לך..שלום קוראים לי איציק ואני דילר..חומר טוב?? חחח
- אני הרצתי טיבול בסולואים...של 8-10 שבועות
- מה בדיוק הקשר לדיאנבול? הם מאוד שונים
אני רואה את החברה הזו הרבה לאחרונה...הם רצים חזק עכשיו..
ייצור מקומי...חומרים בדוז...טרם נתקלתי במישהו שנפל על אנדר דוז..למרות שבחברות ug..בטח מקומיות תמיד צריך להיות עם היד על הדופק, חלק מהאוראליים שלהם מאוד אגרסיביים לכבד וגורמים לחוסר תיאבון וצרבות גם במינונים נמוכים
זה היה ממש מתבקש.תגובה תיפוסית של דילר
לא אמרתי שהם דומים.מה בדיוק הקשר לדיאנבול? הם מאוד שונים
מה בלי טסטאני הרצתי טיבול בסולואים...של 8-10 שבועות
מה הקשר לטיבול? דיבול נוזלי וחזק בהרבה..טיבול עדין יותר..מעלה נקי ויפה ונותן קושיותלא אמרתי שהם דומים.
התכוונתי שאולי שמים שם דיאנבול שהוא הזול בחומרים ורושמים טיבול כדי למכור ביקר יותר
מה בלי טסט
טיבול נקי.
איזה מינון אגב
ואיזה חברה ? Hd
כמובן שתרגיש די מהר אם זה יהיה דיבול במקום טורינבול. מה שכן בגלל שטורינבול זאת נגזרת ישירה של דיבול, הרבה פעמים יש זיהומים של דיבול בכדורי טורינבול בגלל הסינטזה גרוע או טעמי חיסכון. מצב כזה ראיתי שבדקתי טיבול של ספק סיני אחד שאנשים עפים עליו פה בפורום.3. מה הסבירות שטורינבול זה בעצם אותו דיאנבול רק עם אריזה אחרת ?
אכן
אתה מרביץ סייקלים של 6 שבועות אורלי סולו?אכן
לא מצאתי סיבה לקחת אותו עם שמנים..למרות שגם שילוב שלו עם טסט אכן בא בחשבון
40-50mg/d
מי אמר שנהוג?אתה מרביץ סייקלים של 6 שבועות אורלי סולו?
מה התוצאות ?
למה לא סייקלים עם שמנים כמו שנהוג בכל העולם
לא מזמן היה על זה פוסט. נתתי עצה שאם מישהו מעלה שאלה לגבי חברת HD צריך להוסיף תמונות כי יש HD שקיים כבר כמה שנים טובות בשוק ויש HD שהתחילו לפזר אותו בחצי שנה האחרונה שזה לא אותה סחורה בכלל.1. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על חברת HD
אם יש מישהו שניסה (טורינבול כדורים)או שמע ביקורת ממשתמשים - לא מדילרים.
2. מה המינון המומלץ לטורינבול וזמן שימוש.
3. מה הסבירות שטורינבול זה בעצם אותו דיאנבול רק עם אריזה אחרת ?
הוא מדבר על החדש לדעתי...לא מזמן היה על זה פוסט. נתתי עצה שאם מישהו מעלה שאלה לגבי חברת HD צריך להוסיף תמונות כי יש HD שקיים כבר כמה שנים טובות בשוק ויש HD שהתחילו לפזר אותו בחצי שנה האחרונה שזה לא אותה סחורה בכלל.