הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת HD

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
1. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על חברת HD
אם יש מישהו שניסה (טורינבול כדורים)או שמע ביקורת ממשתמשים - לא מדילרים.

2. מה המינון המומלץ לטורינבול וזמן שימוש.

3. מה הסבירות שטורינבול זה בעצם אותו דיאנבול רק עם אריזה אחרת ?

לדעתי הוא מתכוון לזה
אגב אני לא יודע אם רובכם יודעים שגם מהHD "החדש"(לא זה שרץ פה לפני כמה שנים) יש כ 3 גרסאות..
השמנים שמופיעים באתר שחדי העין וודאי מבינים שהם לא אלה שנמכרים פה
והאורליים שחלקם נמכרים ב"קופסאות של אורביט" וחלקם בשקיק דומה לזה בתמונה..

1. ואם איזה דילר סמוי יגיב פה אז מה בדיוק נראה לך...שהוא יגיד לך..שלום קוראים לי איציק ואני דילר..חומר טוב?? חחח
  2. אני הרצתי טיבול בסולואים...של 8-10 שבועות
  3. מה בדיוק הקשר לדיאנבול? הם מאוד שונים
בכללי..
אני רואה את החברה הזו הרבה לאחרונה...הם רצים חזק עכשיו..
ייצור מקומי...חומרים בדוז...טרם נתקלתי במישהו שנפל על אנדר דוז..למרות שבחברות ug..בטח מקומיות תמיד צריך להיות עם היד על הדופק, חלק מהאוראליים שלהם מאוד אגרסיביים לכבד וגורמים לחוסר תיאבון וצרבות גם במינונים נמוכים

סולואים 8-10 שבועות בלי בסיס טסט??

נשמע מעניין, לא גרם לבעיות ?!
יצאת לפיסיטי אחרי? הצלחת לשמר מסת שריר או שהייתה נפילה?

• פותח/ת השרשור
לא מזמן היה על זה פוסט. נתתי עצה שאם מישהו מעלה שאלה לגבי חברת HD צריך להוסיף תמונות כי יש HD שקיים כבר כמה שנים טובות בשוק ויש HD שהתחילו לפזר אותו בחצי שנה האחרונה שזה לא אותה סחורה בכלל.
הטיבול שלי לא מגיע בשקית כמו באתר אלא בקופסאות של מסטיק כמו שאמר @Mr. Gent
ולכן השאלה שלי היתה שאולי בכלל זה דיאנבול שנארז תחת השם טורינבול כדי למקסם רווחים - אבל זה רק השארה.
@Dr Diesel*
מצרף תמונה תן חוות דעת עם ידוע לך על משהו על הנושא

קבצים מצורפים

• 1602571968322924480453397769985.jpg
    1602571968322924480453397769985.jpg
    KB 151.8 · צפיות: 94
  • 16025719889627691139667869984047.jpg
    16025719889627691139667869984047.jpg
    KB 133.7 · צפיות: 87
ולכן השאלה שלי היתה שאולי בכלל זה דיאנבול שנארז תחת השם טורינבול כדי למקסם רווחים - אבל זה רק השארה.
@Dr Diesel*
האמת שזו החברה כמו שהעליתי מהאתר
מכיר 2 מפתחי גוף ידועים בארץ שמוכרים חומרים. של החברה הזו

• פותח/ת השרשור
2 מפתחי גוף ידועים בארץ
זה ברור שהשיווק של כל הסטרואידים בארץ זה שילוב של אנשים מפוקפקים + בודיבילדרים מהעבר/הווה...
לא יכולה להתקיים מציאות שסוחר של קוק שמרוויח 5000 שח יומית פתאום יחליט למכור טסט בחדרי הכושר 🤣

זה ברור שהשיווק של כל הסטרואידים בארץ זה שילוב של אנשים מפוקפקים + בודיבילדרים מהעבר/הווה...
לא יכולה להתקיים מציאות שסוחר של קוק שמרוויח 5000 שח יומית פתאום יחליט למכור טסט בחדרי הכושר 🤣
פשוט מצחיק אותי הויכוחים: הם טוענים זה מליטא
כולנו יודעים זה ייצור פה בארץ
והמותג הזה לפי האינטרנט מקורו בדרום אפריקה

• פותח/ת השרשור
לא מומחה לסחר בחומרים אסורים. אבל לעניות דעתי ובכלל לפי הגיון בריא לא חושב שיש רווחיות בהברחת כמויות אדירות של סטרואידים לארץ
ז"א סיכון / תועלת

@Dr Diesel*
אני ראיתי גם גרסה אחת עם השקיות וגם של הקופסאות...
שניהם זה יצור מקומי לטעמי כנראה לא אותו המקור....
לא ליטא..לא דרום אפריקה ולא באטיח...חח
מקסימום דרום ת"א
הhd שנמכר פה זה ייצור מקומי

1. ואם איזה דילר סמוי יגיב פה אז מה בדיוק נראה לך...שהוא יגיד לך..שלום קוראים לי איציק ואני דילר..חומר טוב?? חחח
  2. אני הרצתי טיבול בסולואים...של 8-10 שבועות
  3. מה בדיוק הקשר לדיאנבול? הם מאוד שונים
בכללי..
אני רואה את החברה הזו הרבה לאחרונה...הם רצים חזק עכשיו..
ייצור מקומי...חומרים בדוז...טרם נתקלתי במישהו שנפל על אנדר דוז..למרות שבחברות ug..בטח מקומיות תמיד צריך להיות עם היד על הדופק, חלק מהאוראליים שלהם מאוד אגרסיביים לכבד וגורמים לחוסר תיאבון וצרבות גם במינונים נמוכים
הופה יש לנו פרזנטור חדש...
לגבי טורינבול זה נושא מאוד רגיש קשה ליפול על אחד טוב לעידכונך... לגבי השאר אנלי מושג שמעתי דברים לפה ולשם.

• פותח/ת השרשור
טורינבול זה נושא מאוד רגיש קשה ליפול על אחד טוב לעידכונך... לגבי השאר אנלי מושג שמעתי דברים לפה ולשם.
אז מה זה אומר, בוא נצא מנקודה שלא נפלתי על אחד טוב- מה זה בעצם דיאנבול באריזה של טיבול

מה זה בעצם דיאנבול באריזה של טיבול
זה נגמר רק ביצירתיות של מי שהכין את הכדורים.
אם הסינים שסינטזו לא היו מסודרים, אפשר בהחלט לקבל אחוז מסוים של דיבול בפנים. במצב כזה הדילר\בראנד יכולים להיות סופר אמינים ולא לדעת על הבעיה (זה קורה גם במפעלי תרופות מהגדולים).
יכול להיות שמי שהכין את הקפסולות רצה לחסוך ופשוט שם לך פחות טיבול ממה שמוצהר (והוסיף קמח, דיבול,גלולות למניעת הריון או מה שזמין לו). מצב כזה פחות קורה כאשר מדובר בבראנד ודילר אמינים.

אז מה זה אומר, בוא נצא מנקודה שלא נפלתי על אחד טוב- מה זה בעצם דיאנבול באריזה של טיבול
טורינביל מדולל במקרה הטוב במקרה הפחות נעים זה היה דיבול או וינסטרול במינון נמוך

• פותח/ת השרשור
כך או אחרת התחלתי עם זה כבר אתמול.
נראה מה יהיה
אין לי בעיה עם יתברר שזה דיבול, מעדיף טיבול אבל אין מה לעשות כמו שאומרים אצל הצרפתים
סה לה ווי

כך או אחרת התחלתי עם זה כבר אתמול.
נראה מה יהיה
אין לי בעיה עם יתברר שזה דיבול, מעדיף טיבול אבל אין מה לעשות כמו שאומרים אצל הצרפתים
סה לה ווי
אני עוד בסדר

ברגע שאתה מריץ מחוץ לזמן הסייקל או בpct עצמי משהו שאתה חושב שהוא לא אנבולי כמו mk677 או קרדרין וזה מעורבב עם משהו אנבולי כדי שיהיה יותר תוצאות אז זה טררם גדול, בזמן סייקל לקבל חומר אחר זה פחות תאקל כי במילא הציר בהשבתה..

• פותח/ת השרשור
אני עוד בסדר

ברגע שאתה מריץ מחוץ לזמן הסייקל או בpct עצמי משהו שאתה חושב שהוא לא אנבולי כמו mk677 או קרדרין וזה מעורבב עם משהו אנבולי כדי שיהיה יותר תוצאות אז זה טררם גדול, בזמן סייקל לקבל חומר אחר זה פחות תאקל כי במילא הציר בהשבתה..
לא לוקח חומרים שאני לא בסייקל .
כרגע התחלתי טסט מסטרון עם טיבול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית