עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האדה דילר ??יש שמועות שכל מי שקיבל טורינבול ואנאבר סולו בפורום זה ממנו
האדה סופר אכבר דילרהאדה דילר ??
תומר 0194??האדה סופר אכבר דילר
סתם אין לי מושג חביביתומר 0194??
לכלכת...אללהסתם אין לי מושג חביבי
לכלכת...אללה
אני מריח דילרים מקילומטרים
מה חזק אצלכם במגזר עכשיו?עזוב הכל בארץ חומר מדולל, צריך להוציא את כל הדילרים לחל״ת ולהזמין רק מחו״ל
במגזר אנשים גם קונים ויאלים בלי תוית של פארמה... צריך לקרוא את סורה אל פאתיחה לפני כל זריקה..מה חזק אצלכם במגזר עכשיו?
מזה סורה אל פאתיחה?במגזר אנשים גם קונים ויאלים בלי תוית של פארמה... צריך לקרוא את סורה אל פאתיחה לפני כל זריקה..
שאל את מרקוס מהפורום ישלי תחושה שהדילר שלו אלוף האלופים משם חחח 4 שנים בלי פיסיטי ... טרול רציני
כן אפשר להגיד חחחמזה סורה אל פאתיחה?
המקבילה של ברכת הגומל?
לאיפה נעלמת?בחזרה לשאלה שלך @Isravil
דוגמא 2 חברים שקנו טיבול של Pure Platinum שמציפה את הארץ עכשיו יצא להם הצקות כבד כמו של דיבול והחליטו להפסיק להשתמש כשבדקו ערכי כבד יצא פגיעה בכבד בשבוע כמו דיבול .
2/2 זה מה שאני מכיר 😛
Pure ו HD פורחים ומגיעים בערך מאותו סוג של דילרים .. תעשה את החשבון שלך
טורינבול איכותי זה נושא די רגיש אבל הרבה פחות מי 2016-2018 כל חברה שניה אפילו הלג'יט של ברנדים בטופ זה היה תמיד משהו מדולל או ויני במינון נמוך או דיבול עם עטיפה של טורינבול. יש כמה חברות שעל יד אחת אני יכול לספור שאני בטוח בהם שזה טורינבולבחזרה לשאלה שלך @Isravil
דוגמא 2 חברים שקנו טיבול של Pure Platinum שמציפה את הארץ עכשיו יצא להם הצקות כבד כמו של דיבול והחליטו להפסיק להשתמש כשבדקו ערכי כבד יצא פגיעה בכבד בשבוע כמו דיבול .
2/2 זה מה שאני מכיר 😛
Pure ו HD פורחים ומגיעים בערך מאותו סוג של דילרים .. תעשה את החשבון שלך
הסמיכות של השמן זה לא פרמטר לטיב החומר..אחרי התנסות עם החברה להלן הממצאים :
1. חברה ללא אתר אינטרנט פעיל
2. אורלים מתפרקים (קורה הרבה בug)
3. שמנים - בקושי זזים במזרק.
4. וואילים עם 9ומשהו cc .
שאלת השאלות האם החומר עובד ?
הסייקל שלי היה ועדיין מורכב מטסט פרופ + מסטרון 100 מג כל יומיים
חומרים - של חברת מגנום אגב זאת
חברה קטלנית , שמנים איכותיים , בכל אמפולה מעל 1 cc
הסייקל פצצה !!!
נחזור לנושא של HD , בתחלית הסייקל היה שילוב 6 שבועות ראשונים של טורינבול, בהתחלה פחדתי שיש שם דיבול ואתמלא בנוזלים , אז לא נוזלים ולא נעליים .
6 שבועות בלעתי גיר כחול שלא הזיז לי כלום. כשהפסקתי איתו אחרי 6 שבועות לא הרגשתי שום הבדל עם או בלי.
בשבוע 9 -11 ניסיתי מסטרון של HD עם הטסט שהיה לי של מגנום.
השמן שלהם צהוב עדין מזכיר בולדנון אגב המסטרון של מגנוב שקוף.
הזריקות היו יותר קשות, החומר עובד לדעתי , רק אני לא יודע עם זה מסטרון בתוך בקבוק של מסטרון אולי זה היה, פרופ או דקה קצר. משהו אחר אבל עבד.
בכל מקרה ממליץ לא לגעת בחברה הזאת בכלל.
להתרחק כמו מאש
1. לא אגע יותר באורליים אין לי עניין בזה יותר. יצא וקיבלתי באיזה דיל אז ניסיתי.הסמיכות של השמן זה לא פרמטר לטיב החומר..
תנסה פעם להזריק טסטווירון של באייר ותבין.
אבל hd זה לא מאגנום...זה ברור!
וזה לדעתי תוצר מקומי.
אני במקומך הייתי הולך גם על אוראליים של מאגנום.
לא ניסיתי עוד את האורליים שלהם אבל אני בהחלט מגלה עניין.
איך האמפ שלהם ביחס לאמפ של בלקן או אלפה אם ניסית...נשברות סימטרי? בקלות?
ניסיתי - להשוות באייר לhd זה כמו להשוואת סמגון לגריגוסתנסה פעם להזריק טסטווירון של באייר ותבין.
א
יש לך בעיה בהבנת הנקרא אם הבנת שאני משווה hd לבאייר..1. לא אגע יותר באורליים אין לי עניין בזה יותר. יצא וקיבלתי באיזה דיל אז ניסיתי.
לא אגע גם בHD יותר .
2. לא ניסיתי בלקן ולא ניסיתי אלפא.
בגזרה של ug שרץ כרגע בארץ ניסיתי מגנום, בלאק, מדיטק וhd.
שלושת החברות הראשונות עובדות טיל, איכותיים, האריזה והאמפולה נשברות חלק ברמה של רפואי , הדפסה קרמית וכו' - אני משווה לטסטווירון דיפו כמובן .
HD ממליץ לא לגעת- אין אתר אינטרנט, אין מקור אמין.
ניסיתי - להשוות באייר לhd זה כמו להשוואת סמגון לגריגוס
התחילו לייצר גם באמפולות..זו חברה תאילנדיתעכשיו איתם.
טסט פ - עובד מצוין