עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק שאם זה לא יהיה טיבול אז זה בעייתי לשימוש סולוכך או אחרת התחלתי עם זה כבר אתמול.
נראה מה יהיה
אין לי בעיה עם יתברר שזה דיבול, מעדיף טיבול אבל אין מה לעשות כמו שאומרים אצל הצרפתים
סה לה ווי
סייקל ראשון בשנה החדשה כן...סייקל של 5 שבועות? כאילו זמן הרצה לטיבול?
איזה מינון? מה לגבי השאר?
הסולו היחיד שאני עושה זה סולו ירוק ללא אלכוהולרק שאם זה לא יהיה טיבול אז זה בעייתי לשימוש סולו
אני עושה סולואים של אנאבר רק בבראנדים שסיכויי הנפילה בהם קטנים מאוד
אחי, בשביל מה קיק דיבול אם אתה מתחיל עם טסט ומסטרון פרופ? מתחיל לתת אפקט מהר מאוד..סייקל ראשון בשנה החדשה כן...
מתחילים ב12 שבועות פרופ + מסטרון
ואז נראה כבר אולי נסיים 15 או 18 שבועות.
לא משלב gh לצערי מסיבות כאלו ואחרות.
אה... ו6 שבועות ראשונים נותן קיק של טיבול/דיבול
הסולו היחיד שאני עושה זה סולו ירוק ללא אלכוהול
בוא נקרא לזה חלק מהסייקל ולא קיקאחי, בשביל מה קיק דיבול אם אתה מתחיל עם טסט ומסטרון פרופ? מתחיל לתת אפקט מהר מאוד..
אז חוץ מהקטע שאם זה דיבול אז יש אח"כ נפילה של נוזלים וזה לא כיף, עדיף תכלס אם אתה עובד עם קצרים והכבד נשאר כשיר לסוף הסייקל, אז עדיף לתת את ה'קיק' הזה בסוף הסייקל מתי שהרצפטורים כבר פחות מתלהבים ככה תישאר מוטיבציה ותתגבר על הקטע של ה down regulation שיש בר פורום גם אם תעשה סייקל ארוך של נגיד 15-18 שבועות.... נקודה למחשבה..בוא נקרא לזה חלק מהסייקל ולא קיק
סתם יקפיץ לך את המיוסטטין על ההתחלה, עדיף תשמור לסוף.בוא נקרא לזה חלק מהסייקל ולא קיק
בסוף הסייקל אני בד"כ עייף מנטלית ולא אוהב לקחת כדורים זה אחד.אז חוץ מהקטע שאם זה דיבול אז יש אח"כ נפילה של נוזלים וזה לא כיף, עדיף תכלס אם אתה עובד עם קצרים והכבד נשאר כשיר לסוף הסייקל, אז עדיף לתת את ה'קיק' הזה בסוף הסייקל מתי שהרצפטורים כבר פחות מתלהבים ככה תישאר מוטיבציה ותתגבר על הקטע של ה down regulation שיש בר פורום גם אם תעשה סייקל ארוך של נגיד 15-18 שבועות.... נקודה למחשבה..
בסדרסתם יקפיץ לך את המיוסטטין על ההתחלה, עדיף תשמור לסוף.
זה לא קיק ולא גשר זה חומר נוסף בתוך הסייקלאם אתה לא עובד עם חומרים ארוכים, אין כ"כ סיבה טובה לתת 'קיק'/גשר בהתחלה...
אתה עובד עם קצריםזה לא קיק ולא גשר זה חומר נוסף בתוך הסייקל
ומה אומרים כאן ???אבל שוב, זה חומרים שלך ואתה בוחר איך להשתמש בהם, רק תנסה להבין את ההיגיון מאחורי, תוצאות יהיו לא משנה מה תעשה , איפה יהיו ייתר אופטימליות/תהנה יותר מהסייקל, זה נתון לשיקולך אם להקשיב או לא למה שאומרים לך כאן..
אתה עובד עם קצרים
אתה כאילו רוצה להיות עם רמה אנבולית יותר גבוהה בתחילת הסייקל ואז דעיכה על לסוף הסייקל, אני פחות מתחבר לרעיון, אגב 'מנסיון' שהרמה האנבולית יותר גבוהה אז חיטוב יותר קל לביצוע.. לכן טרן זה חומר 'מעולה' לחיטוב
אפשר להתחטב יופי טופי גם עם דקה תלוי בתפריט, פשוט יהיה צריך לחכות לסוף השימוש כדי לגלות את התוצאות של החיטוב היינו מתי שהנוזלים שהוא אוגר ייצאו..
בכלל אני בגישה של לצבור כמה שיותר שריר ולתת לו לעשות את העבודה מאשר סייקל מיוחד לחיטוב.. פאק איט, באופסיזון אני יותר חטוב ויבש מאשר שאני בסייקל כי אני מטבעי בא.ש יחסית נמוך ו בסייקל אתה נהיה מצופה בנוזלים..
אבל שוב, זה חומרים שלך ואתה בוחר איך להשתמש בהם, רק תנסה להבין את ההיגיון מאחורי, תוצאות יהיו לא משנה מה תעשה , איפה יהיו ייתר אופטימליות/תהנה יותר מהסייקל, זה נתון לשיקולך אם להקשיב או לא למה שאומרים לך כאן..
תקרא לזה קיק / גשר / חומר נוסף באותו סייקל, בסופו של דבר אתה מכניס חומר x בתקופת זמן y לא משנה איזה לייבל תיתן לזה
טרן קצר בסוף הסייקל יגרום לpct להיות סופר קשוח אבל אם באלך אותו כפינישר לתת עוד קצת דפינישן להרגיש טוב בחיטוב, זה יכול להיות אופציה..
ומה אומרים כאן ???
לשלב את הטיבול בסוף ולא בהתחלה
"אומרים לך כאן" מי אומר ???
רופאי אנדוקרינולוגיה או מפתחי גוף עם ניסיון עשיר ?
הרי נושא הדיון זה האם מישהו ניסה טיבול של HD.
כל השאר זה קשקשת אחת גדולה , לא באתי להתייעץ לגבי הסייקל , אני יכול לייעץ בעצמי.
פשוט שאלו ואז אמרתי. אני מבין את ההלך הרוח פה שכל ילד בן 23 מנסה לדחוף פה את הניסיון הכשיר שלו בחומרים, לכן זה פחות רלוונטי מבחינתי לשאול האם השילוב של הסייקל נכון או לא נכון
כמובן לא בא לפגוע באיש רק אומר את דעתי
ולידיעתך סייקל של טסט פרופ וטיבול בהתחלה זה סייקל טיל בליסטי מכל ההביטים
ומה אומרים כאן ???
כל השאר זה קשקשת אחת גדולה , לא באתי להתייעץ לגבי הסייקל , אני יכול לייעץ בעצמי.
פשוט שאלו ואז אמרתי. אני מבין את ההלך הרוח פה שכל ילד בן 23 מנסה לדחוף פה את הניסיון הכשיר שלו בחומרים, לכן זה פחות רלוונטי מבחינתי לשאול האם השילוב של הסייקל נכון או לא נכון
לא אהבתי את המחירים ותדירות ההזרקותלמה אתה פחות מתחבר לקצרים
השאלה אם אתה יכול לסמוך עליהם ברמה כזו שיתנו לך טיבול נקי או לא...ומה אומרים כאן ???
חלילה דווקא ההפך הוא הנכון. צמא לידע.אז אתה בעצם אומרת שאתה אטום לכל דעה, ולא מעוניין ללמוד
הוא הדגיש שזה הסייקל הראשון שלו השנה רק. נראה לי שהוא מנוסהוואלה לא הבנתי אותך, סייקל ראשון שלך, בא תלמד מטעויות של אחרים במקום לקפוץ ראש בקיר
בשנה היהודית כן .הוא הדגיש שזה הסייקל הראשון שלו השנה רק. נראה לי שהוא מנוסה
כל היודע דבר על מקום הימצאו של חברינו היקר תומר...
מהחברים היותר חביבים כאן שנעלם ומה סיבת ההשעיה מתבקש ליידע אותנו..
נצפה לאחרונה בפוסט זה
אישית..מתגעגע