הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת HD

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
1. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על חברת HD
אם יש מישהו שניסה (טורינבול כדורים)או שמע ביקורת ממשתמשים - לא מדילרים.

2. מה המינון המומלץ לטורינבול וזמן שימוש.

3. מה הסבירות שטורינבול זה בעצם אותו דיאנבול רק עם אריזה אחרת ?

כך או אחרת התחלתי עם זה כבר אתמול.
נראה מה יהיה
אין לי בעיה עם יתברר שזה דיבול, מעדיף טיבול אבל אין מה לעשות כמו שאומרים אצל הצרפתים
סה לה ווי
רק שאם זה לא יהיה טיבול אז זה בעייתי לשימוש סולו
אני עושה סולואים של אנאבר רק בבראנדים שסיכויי הנפילה בהם קטנים מאוד

• פותח/ת השרשור
סייקל של 5 שבועות? כאילו זמן הרצה לטיבול?
איזה מינון? מה לגבי השאר?
סייקל ראשון בשנה החדשה כן...
מתחילים ב12 שבועות פרופ + מסטרון
ואז נראה כבר אולי נסיים 15 או 18 שבועות.
לא משלב gh לצערי מסיבות כאלו ואחרות.
אה... ו6 שבועות ראשונים נותן קיק של טיבול/דיבול
רק שאם זה לא יהיה טיבול אז זה בעייתי לשימוש סולו
אני עושה סולואים של אנאבר רק בבראנדים שסיכויי הנפילה בהם קטנים מאוד
הסולו היחיד שאני עושה זה סולו ירוק ללא אלכוהול

סייקל ראשון בשנה החדשה כן...
מתחילים ב12 שבועות פרופ + מסטרון
ואז נראה כבר אולי נסיים 15 או 18 שבועות.
לא משלב gh לצערי מסיבות כאלו ואחרות.
אה... ו6 שבועות ראשונים נותן קיק של טיבול/דיבול

הסולו היחיד שאני עושה זה סולו ירוק ללא אלכוהול
אחי, בשביל מה קיק דיבול אם אתה מתחיל עם טסט ומסטרון פרופ? מתחיל לתת אפקט מהר מאוד..

בוא נקרא לזה חלק מהסייקל ולא קיק
אז חוץ מהקטע שאם זה דיבול אז יש אח"כ נפילה של נוזלים וזה לא כיף, עדיף תכלס אם אתה עובד עם קצרים והכבד נשאר כשיר לסוף הסייקל, אז עדיף לתת את ה'קיק' הזה בסוף הסייקל מתי שהרצפטורים כבר פחות מתלהבים ככה תישאר מוטיבציה ותתגבר על הקטע של ה down regulation שיש בר פורום גם אם תעשה סייקל ארוך של נגיד 15-18 שבועות.... נקודה למחשבה..

• פותח/ת השרשור
אז חוץ מהקטע שאם זה דיבול אז יש אח"כ נפילה של נוזלים וזה לא כיף, עדיף תכלס אם אתה עובד עם קצרים והכבד נשאר כשיר לסוף הסייקל, אז עדיף לתת את ה'קיק' הזה בסוף הסייקל מתי שהרצפטורים כבר פחות מתלהבים ככה תישאר מוטיבציה ותתגבר על הקטע של ה down regulation שיש בר פורום גם אם תעשה סייקל ארוך של נגיד 15-18 שבועות.... נקודה למחשבה..
בסוף הסייקל אני בד"כ עייף מנטלית ולא אוהב לקחת כדורים זה אחד.
שנית במידה וזה הכן די-בול ויש סבירות שכן מעדיף לסיים 6 שבועות איתו ואז לעבור לחיטוב.
הסייקל בנוי כרגע על תפריט ניטרלי/גרעון קל עם 3גר חלבון לקילו גוף. ככל הנראה לקראת סוף הסייקל יהיה גרעון קלורי גבוהה יותר
ואם ארגיש שחסר משהו אפשר לצרף טרן קצר לכמה שבועות
סתם יקפיץ לך את המיוסטטין על ההתחלה, עדיף תשמור לסוף.
בסדר
אם אתה לא עובד עם חומרים ארוכים, אין כ"כ סיבה טובה לתת 'קיק'/גשר בהתחלה...
זה לא קיק ולא גשר זה חומר נוסף בתוך הסייקל

זה לא קיק ולא גשר זה חומר נוסף בתוך הסייקל
אתה עובד עם קצרים
אתה כאילו רוצה להיות עם רמה אנבולית יותר גבוהה בתחילת הסייקל ואז דעיכה על לסוף הסייקל, אני פחות מתחבר לרעיון, אגב 'מנסיון' שהרמה האנבולית יותר גבוהה אז חיטוב יותר קל לביצוע.. לכן טרן זה חומר 'מעולה' לחיטוב
אפשר להתחטב יופי טופי גם עם דקה תלוי בתפריט, פשוט יהיה צריך לחכות לסוף השימוש כדי לגלות את התוצאות של החיטוב היינו מתי שהנוזלים שהוא אוגר ייצאו..

בכלל אני בגישה של לצבור כמה שיותר שריר ולתת לו לעשות את העבודה מאשר סייקל מיוחד לחיטוב.. פאק איט, באופסיזון אני יותר חטוב ויבש מאשר שאני בסייקל כי אני מטבעי בא.ש יחסית נמוך ו בסייקל אתה נהיה מצופה בנוזלים..

אבל שוב, זה חומרים שלך ואתה בוחר איך להשתמש בהם, רק תנסה להבין את ההיגיון מאחורי, תוצאות יהיו לא משנה מה תעשה , איפה יהיו ייתר אופטימליות/תהנה יותר מהסייקל, זה נתון לשיקולך אם להקשיב או לא למה שאומרים לך כאן..

תקרא לזה קיק / גשר / חומר נוסף באותו סייקל, בסופו של דבר אתה מכניס חומר x בתקופת זמן y לא משנה איזה לייבל תיתן לזה

טרן קצר בסוף הסייקל יגרום לpct להיות סופר קשוח אבל אם באלך אותו כפינישר לתת עוד קצת דפינישן להרגיש טוב בחיטוב, זה יכול להיות אופציה..

• פותח/ת השרשור
אבל שוב, זה חומרים שלך ואתה בוחר איך להשתמש בהם, רק תנסה להבין את ההיגיון מאחורי, תוצאות יהיו לא משנה מה תעשה , איפה יהיו ייתר אופטימליות/תהנה יותר מהסייקל, זה נתון לשיקולך אם להקשיב או לא למה שאומרים לך כאן..
ומה אומרים כאן ???
לשלב את הטיבול בסוף ולא בהתחלה
"אומרים לך כאן" מי אומר ???
רופאי אנדוקרינולוגיה או מפתחי גוף עם ניסיון עשיר ?

הרי נושא הדיון זה האם מישהו ניסה טיבול של HD.
כל השאר זה קשקשת אחת גדולה , לא באתי להתייעץ לגבי הסייקל , אני יכול לייעץ בעצמי.
פשוט שאלו ואז אמרתי. אני מבין את ההלך הרוח פה שכל ילד בן 23 מנסה לדחוף פה את הניסיון הכשיר שלו בחומרים, לכן זה פחות רלוונטי מבחינתי לשאול האם השילוב של הסייקל נכון או לא נכון
כמובן לא בא לפגוע באיש רק אומר את דעתי

ולידיעתך סייקל של טסט פרופ וטיבול בהתחלה זה סייקל טיל בליסטי מכל ההביטים

אתה עובד עם קצרים
אתה כאילו רוצה להיות עם רמה אנבולית יותר גבוהה בתחילת הסייקל ואז דעיכה על לסוף הסייקל, אני פחות מתחבר לרעיון, אגב 'מנסיון' שהרמה האנבולית יותר גבוהה אז חיטוב יותר קל לביצוע.. לכן טרן זה חומר 'מעולה' לחיטוב
אפשר להתחטב יופי טופי גם עם דקה תלוי בתפריט, פשוט יהיה צריך לחכות לסוף השימוש כדי לגלות את התוצאות של החיטוב היינו מתי שהנוזלים שהוא אוגר ייצאו..

בכלל אני בגישה של לצבור כמה שיותר שריר ולתת לו לעשות את העבודה מאשר סייקל מיוחד לחיטוב.. פאק איט, באופסיזון אני יותר חטוב ויבש מאשר שאני בסייקל כי אני מטבעי בא.ש יחסית נמוך ו בסייקל אתה נהיה מצופה בנוזלים..

תקרא לזה קיק / גשר / חומר נוסף באותו סייקל, בסופו של דבר אתה מכניס חומר x בתקופת זמן y לא משנה איזה לייבל תיתן לזה

טרן קצר בסוף הסייקל יגרום לpct להיות סופר קשוח אבל אם באלך אותו כפינישר לתת עוד קצת דפינישן להרגיש טוב בחיטוב, זה יכול להיות אופציה..

למה אתה פחות מתחבר לקצרים?
ומה אומרים כאן ???

כל השאר זה קשקשת אחת גדולה , לא באתי להתייעץ לגבי הסייקל , אני יכול לייעץ בעצמי.
פשוט שאלו ואז אמרתי. אני מבין את ההלך הרוח פה שכל ילד בן 23 מנסה לדחוף פה את הניסיון הכשיר שלו בחומרים, לכן זה פחות רלוונטי מבחינתי לשאול האם השילוב של הסייקל נכון או לא נכון

ומה אומרים כאן ???

אז אתה בעצם אומרת שאתה אטום לכל דעה, ולא מעוניין ללמוד כלום, כי אתה יודע הכל. תקן אותי אם אני טועה.
שיהיה בהצלחה אחי! מקווה שתשיג תוצאות מכובדות

ומה אומרים כאן ???

השאלה אם אתה יכול לסמוך עליהם ברמה כזו שיתנו לך טיבול נקי או לא...
אני לא קונה חומרים כמו טיבול או אנאבר בחברות שלא סומך עליהן בקרוב ל100% גם אם השמנים שלהם בדוז

• פותח/ת השרשור
אז אתה בעצם אומרת שאתה אטום לכל דעה, ולא מעוניין ללמוד
חלילה דווקא ההפך הוא הנכון. צמא לידע.
אבל בוחן את בקפידה את המייעצים.
אסביר לך למה הדבר דומה :
ילד בטול שמייעץ לגבר איך לזיין , תסכן את הזוגיות שלך מיועץ עם אחד כזה
או יועץ פיננסי שאין לו שקל על התחת ולא היה לו בחיים - תפקיד את הכסף שלך בידים כאלו ?

אז יבוא עכשיו "היוץ התפרן והילד הבטול " ויתחילו לרשום פה כל מיני ציטוטים מהרשת של איך וכמה עושים ועם מי עושים ומחקרים כאלו ואחרים ועצות אכיטופל למינהם ... אבל היי מה התכלאס ?
איפה הכסף שלך מותק ? איפה הבחורות ?

מקווה שהסברתי את עצמי
ובלי רצון לפגוע באיש

כל היודע דבר על מקום הימצאו של חברינו היקר תומר...
מהחברים היותר חביבים כאן שנעלם ומה סיבת ההשעיה מתבקש ליידע אותנו..
נצפה לאחרונה בפוסט זה
אישית..מתגעגע

נערך לאחרונה:
כל היודע דבר על מקום הימצאו של חברינו היקר תומר...
מהחברים היותר חביבים כאן שנעלם ומה סיבת ההשעיה מתבקש ליידע אותנו..
נצפה לאחרונה בפוסט זה
אישית..מתגעגע

יש שמועות שכל מי שקיבל טורינבול ואנאבר סולו בפורום זה ממנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית