הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

4 סקופים ביום

• פותח/ת השרשור HH10
  • פורסם בתאריך

HH10

משתמש מתחיל
218
49
נק' מוניטין:
178
218
49
היי, אני משתמש באבקת חלבון שיש בה 120 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גרם bcaa (אין לי מושג מה זה) בכל סקופ.

לאחרונה יוצא לי לשתות 3-4 סקופים ביום.
הסיבה היא לא מצוקת חלבון ממקור אלא שזה פשוט טעים לי.
אני שותה את זה על בסיס מים אחרי אימון או על בסיס חלב בשאר היום.

יוצא שאני שותה ליטר וחצי חלב לעיתים (לא עושה לי כאבי בטן או בעיות ביציאות)

אדגיש שבסוף היום אני במסגרת הערכים שקבעתי לעצמי (מסה נקייה עם עודף של 300 קלוריות ביום).
למי שתוהה איך כמות החלב משתלבת אז אני שורף באירובי 700-800 קלוריות ביום, הRMR שלי 2000

מבחינת חלבון אני על 2-3 גרם לכל קילו

יש או עשויה להיות בעיה עם כמות האבקה, כמות החלב או כמות הbcaa?

לא אמורה להיות בעיה כלשהי,
אולי מבחינת חוסרים אבל זה דבר שתצטרך לבדוק בבדיקות דם / להיוועץ עם תזונאי.

תראה, מצד אחד זה לא הכי מומלץ,
מצד שני אין עם זה בעיה ממשית כל עוד אתה מקבל מספיק ערכים תזונתיים דוגמת סיבים, ויטמינים מינרלים וכו' ממקור טבעי.
ובכל זאת, אם זה יהפוך למטרד שתרצה לפתור, אני מציעה פיתרון פשוט:
תקנה אבקת חלבון מגעילה.
(שמעתי יש איזה משו בטעם ערמונים - יהיה לך פגז.)

תראה, מצד אחד זה לא הכי מומלץ,
מצד שני אין עם זה בעיה ממשית כל עוד אתה מקבל מספיק ערכים תזונתיים דוגמת סיבים, ויטמינים מינרלים וכו' ממקור טבעי.
ובכל זאת, אם זה יהפוך למטרד שתרצה לפתור, אני מציעה פיתרון פשוט:
תקנה אבקת חלבון מגעילה.
(שמעתי יש איזה משו בטעם ערמונים - יהיה לך פגז.)

לא הבנתי אם את טוענת שזה לא מומלץ או שאין עם זה בעיה ממשית, וגם לא את הסיבה שזה יהפוך למטרד

לא הבנתי אם את טוענת שזה לא מומלץ או שאין עם זה בעיה ממשית, וגם לא את הסיבה שזה יהפוך למטרד

לכתוב לאט יותר, שתבין?
סתם. תתעלם ממני.
אני במצברוח עוקצני.
חיים שכאלה.

שתה חלבון חופשי ...
BCAA זה חומצות אמינו יש כאלה ששותים אותם במשקה בנפרד באימון ,בדרך כלל כשמתאמנים אחרי צום.. אין לך מה לדאוג מזה למיטב ידיעתי.

יש הטוענים שצריכה מוגברת של אבקת חלבון יכולה להכביד על הכליות אבל אני חושב שכבר הפריחו את הטענה ובכל זאת פשוט תשתדל לשתות מספיק נוזלים ..

בשורה התחתונה אני מניח שזה עניין של תקופה, כרגע אתה מכור לאבקת חלבון אבל בסוף קצת ימאס לך ותחליף לתחליפים אחרים .. הכל בסדר בנאדם תהנה מהאבקה 😃
לפחות תשתף אותנו איזה חברה וטעם אתה שותה שאתה כל כך מכור

אם תכתבי דברים ברורים אני אבין.

לגבי העלבות במקום מענה לעניין, זה לא יוסיף לך מוניטין.

זה בסדר.
דרך לגיטימית לסגור את היום הכי מחורבן שהיה לי בתקופה האחרונה.

@nlr666 תכין לי עלי גפן. סיר שלם.

• פותח/ת השרשור
שתה חלבון חופשי ...
BCAA זה חומצות אמינו יש כאלה ששותים אותם במשקה בנפרד באימון ,בדרך כלל כשמתאמנים אחרי צום.. אין לך מה לדאוג מזה למיטב ידיעתי.

יש הטוענים שצריכה מוגברת של אבקת חלבון יכולה להכביד על הכליות אבל אני חושב שכבר הפריחו את הטענה ובכל זאת פשוט תשתדל לשתות מספיק נוזלים ..

בשורה התחתונה אני מניח שזה עניין של תקופה, כרגע אתה מכור לאבקת חלבון אבל בסוף קצת ימאס לך ותחליף לתחליפים אחרים .. הכל בסדר בנאדם תהנה מהאבקה 😃
לפחות תשתף אותנו איזה חברה וטעם אתה שותה שאתה כל כך מכור

תודה לכולם על העזרה!
האבקה נקראת אקסטנד פרו והיא בטעם גלידת וניל קניתי אותה בארץ ב289, ראיתי אותה בiherb ב200

היי
אהבתי את תגובתך.
אבל למי אכפת ממוניטין?
עשר אגורות לא יצא לי מזה.

תודה..
אני חושב שיש למוניטין איזשהו משקל (במיוחד לשלילי).
הרווח הוא האפשרות שבפעם הבאה תהיה פחות עוינות ויותר רצינות, או אפילו יותר חשוב, מחשבה לפני כתיבת תשובות גרועות לאנשים שמחפשים הכוונה ועזרה.

תודה..
אני חושב שיש למוניטין איזשהו משקל (במיוחד לשלילי).
הרווח הוא האפשרות שבפעם הבאה תהיה פחות עוינות ויותר רצינות, או אפילו יותר חשוב, מחשבה לפני כתיבת תשובות גרועות לאנשים שמחפשים הכוונה ועזרה.
ח, סליחה, מה?!
אני לא עויינת.
התגובה שכתבתי לו (שמשומה לא הבנת אותה) הייתה רצינית לחלוטין. אולי חוץ מהחלק הארון שלה, שהיה בדיחה מאשכול אחר שנפתח בפורום. אתה מוזמן לבדוק.
מלבד זאת, כתבתי ממש באותה תגובה "עוקצנית" שלא תתייחס לעוקצנות. אני לא ככה בדרך כלל. אתה ממש לא צריך להיעלב מזה. ואם ממש נעלבת אז אבקש סליחה.
אני לא חדשה פה בפורום, ואני רוצה להאמין שאני עוזרת כאן להרבה אנשים והכל ברוח טובה ובאנושיות. וגם נעזרת, כמובן.
ו-וואלה מודה שאתמול היה לי יום זוועתי באופן חריג, אז לא היה לי מצברוח להוסיף איזה אימוג'י ידידותי ל"עקיצה" כדי שתבין שהיא ברוח טובה (כל המעט שיכלתי לגייס במצברוח החרבנא שהיה לי אתמול.)
ממש חבל לי שהחלטת לפרש את זה בצורה כלכך שלילית, למרות שהסברתי את עצמי עוד באותה התגובה. (מה לא ברור ב"סתם. תתעלם ממני."?)
ועוד יותר חבל לי שאתה ממהר לשפוט אותי מבלי להכיר אותי.
לא יכולה להכריח את כולם להבין אותי, ואני מבינה שאם אכתוב לאט זה לא באמת יועיל.
גאד, קצת הומור.

ח, סליחה, מה?!
אני לא עויינת.
התגובה שכתבתי לו (שמשומה לא הבנת אותה) הייתה רצינית לחלוטין. אולי חוץ מהחלק הארון שלה, שהיה בדיחה מאשכול אחר שנפתח בפורום. אתה מוזמן לבדוק.
מלבד זאת, כתבתי ממש באותה תגובה "עוקצנית" שלא תתייחס לעוקצנות. אני לא ככה בדרך כלל. אתה ממש לא צריך להיעלב מזה. ואם ממש נעלבת אז אבקש סליחה.
אני לא חדשה פה בפורום, ואני רוצה להאמין שאני עוזרת כאן להרבה אנשים והכל ברוח טובה ובאנושיות. וגם נעזרת, כמובן.
ו-וואלה מודה שאתמול היה לי יום זוועתי באופן חריג, אז לא היה לי מצברוח להוסיף איזה אימוג'י ידידותי ל"עקיצה" כדי שתבין שהיא ברוח טובה (כל המעט שיכלתי לגייס במצברוח החרבנא שהיה לי אתמול.)
ממש חבל לי שהחלטת לפרש את זה בצורה כלכך שלילית, למרות שהסברתי את עצמי עוד באותה התגובה. (מה לא ברור ב"סתם. תתעלם ממני."?)
גאד, קצת הומור.
הענקתי לך מוניטין. חיובי . ישפר לך את היום משמעותית

ח, סליחה, מה?!
אני לא עויינת.
גאד, קצת הומור.

ביקשתי הסבר והשבת בעקיצה, זה סוג של עוינות לדעתי.
ולמרות שאין חובה, מה הייתה הבעיה להסביר? ככה פורום עובד, שאלות ותשובות.
אני לא אחראי או מודע למצב רוח שלך או של אנשים אחרים בפורום, אין לזה מקום בדיונים.
אם את לא מסוגלת לכתוב תגובה ראויה אז עדיף לא להגיב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית