הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט קאמפ

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
היי, רציתי לשתף על סקוואט קאמפ שני שמתקרב אוטוטו שיתבצע ע''י זוהר ירמיהו (זוהר הוא מאמן מוסמך של STARTING STRENGTH).
לכל הפרטים על הקאמפ ורישום אליו ניתן להיכנס ללינק הזה:The Squat – November 21, 2020 Tel Aviv, Israel – The Aasgaard Company

סיפור קצר שלי: אני תמיד חשבתי שהטכניקה שלי נכונה ולא משנה כמה סרטוני טכניקה העלתי של הסקוואט, היא עדיין הייתה על הפנים. כשראיתי שעומד להתקיים סקוואט קאמפ הראשון מסוגו בתל אביב ( הוא נדחה לאחרי הסגר הראשון שהיה), החלטתי להירשם אליו. אחרי הקאמפ הזה הסקוואט שלי לא נראה כמו שהיה נראה לפני כן. זוהר תיקן את הטכניקה שלי בכמה דקות.
לכל מי שמתקשה עם טכניקה בעייתית ולא יודע מה לעשות, אני אישית הייתי ממליץ לכם להירשם. החוויה של לעלות סרטון טכניקה ולחכות לבדיקה מול החוויה של מאמן שעומד לידכם ובזמן חי יכול לתת לכם CUES שיתקנו את הטכניקה שלכם, זה שמיים וארץ.

היי, רציתי לשתף על סקוואט קאמפ שני שמתקרב אוטוטו שיתבצע ע''י זוהר ירמיהו (זוהר הוא מאמן מוסמך של STARTING STRENGTH).
לכל הפרטים על הקאמפ ורישום אליו ניתן להיכנס ללינק הזה:The Squat – November 21, 2020 Tel Aviv, Israel – The Aasgaard Company

סיפור קצר שלי: אני תמיד חשבתי שהטכניקה שלי נכונה ולא משנה כמה סרטוני טכניקה העלתי של הסקוואט, היא עדיין הייתה על הפנים. כשראיתי שעומד להתקיים סקוואט קאמפ הראשון מסוגו בתל אביב ( הוא נדחה לאחרי הסגר הראשון שהיה), החלטתי להירשם אליו. אחרי הקאמפ הזה הסקוואט שלי לא נראה כמו שהיה נראה לפני כן. זוהר תיקן את הטכניקה שלי בכמה דקות.
לכל מי שמתקשה עם טכניקה בעייתית ולא יודע מה לעשות, אני אישית הייתי ממליץ לכם להירשם. החוויה של לעלות סרטון טכניקה ולחכות לבדיקה מול החוויה של מאמן שעומד לידכם ובזמן חי יכול לתת לכם CUES שיתקנו את הטכניקה שלכם, זה שמיים וארץ.
כמה עולה?

מהקישור שהבחור צירף:
upload_2020-10-14_14-35-24.png

כן, העלות לא כזו נוראה..
זה יוצא 450...במחיר כזה אני מעדיף ללכת פעמיים למאמן נורמלי כדוגמת @MikeRozner, אני אצא עם סקוואט יותר טוב...
יש לו מספיק סמינרים בארה"ב לנהל.😉
אם הוא יבוא תהיה הפגנה יותר גדולה מאשר בבלפור:sarcastic:😆😆
בראשותו של @StarDust

150 דולר לכמה דקות? פשששש אני במקצוע הלא נכון! רגע בעצם....
אתה מבין אתה בחרת להעביר ביקורת על מארק ריפטו ועכשיו אתה תקוע בתור מאמן, בעוד שהוא החליט להלל את מר ריפטו ועכשיו הוא טוחן כסף...
תחזור אחרי מייק: "קלין זה דדליפט ושראגס" "קלין זה דדליפט ושראגס"🤣
@Dissonant Harmony אתה מוזמן להצטרף

אתה מבין אתה בחרת להעביר ביקורת על מארק ריפטו ועכשיו אתה תקוע בתור מאמן, בעוד שהוא החליט להלל את מר ריפטו ועכשיו הוא טוחן כסף...
תחזור אחרי מייק: "קלין זה דדליפט ושראגס" "קלין זה דדליפט ושראגס"🤣
@Dissonant Harmony אתה מוזמן להצטרף
למה אתה מזלזל? קלין זה דדליפט, *קפיצה* ושראגס!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית