הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יותר מידי שרירים

ofir135

משתמש פעיל
728
371
נק' מוניטין:
661
728
371
שלום אני מטר 73 ומתאמן בודיבילדינג. לא שאני קרוב לזה עדיין, אבל הייתי שמח לדעת מה המקסימום משקל שעדיין בריא לגובה שלי בשביל לכוון לשם ולדעת מתי להפסיק לגדול (ראיתי סרטון של דני קגנוביץ שהוא אומר שם שהגודל שלו כבר לא בריא (הוא שוקל איזה 130 קילו)). כל זה בהנחה שיהיה לי אחוז שומן סבבה. תודה רבה מראש.

אל תדאג גם אם תרצה אתה כנראה לא תגיע לגודל של דני קגנוביץ, ואין דבר כזה משקל שהוא כבר לא בריא אתה יכול לשקול 70 קילו ולהיראות יותר גדול ממישהו ששוקל 80.

• פותח/ת השרשור
אל תדאג גם אם תרצה אתה כנראה לא תגיע לגודל של דני קגנוביץ, ואין דבר כזה משקל שהוא כבר לא בריא אתה יכול לשקול 70 קילו ולהיראות יותר גדול ממישהו ששוקל 80.
אבל משקל גדול מידי יעשה עומסים על מפרקים ואולי עוד בעיות שאני לא יודע... בלי קשר לא חושב שכדאי לכתוב בפורום של מתאמנים שלא תגיע לגודל מסויים זה יכול להוריד מוטיבציה.
חוץ מזה דיברת גדול על הנראות אני דיברתי על הבריאות. מה המשקל שאני צריך לשאוף אליו בשביל להגיע למקסימום שרירים אבל להיות עדיין בריא?

אבל משקל גדול מידי יעשה עומסים על מפרקים ואולי עוד בעיות שאני לא יודע... בלי קשר לא חושב שכדאי לכתוב בפורום של מתאמנים שלא תגיע לגודל מסויים זה יכול להוריד מוטיבציה.
חוץ מזה דיברת גדול על הנראות אני דיברתי על הבריאות. מה המשקל שאני צריך לשאוף אליו בשביל להגיע למקסימום שרירים אבל להיות עדיין בריא?
אמרתי לך שלא תגיע לגודל שלו גם כי כנראה שהגנטיקה שלך לא טובה כמו שלו, כי לא מדובר פה בגנטיקה של אדם ממוצע, וגם כי אם אתה לא מתכוון לגעת בחומרים אז אתה לא תגיע לזה פשוט.

אמרתי לך שלא תגיע לגודל שלו גם כי כנראה שהגנטיקה שלך לא טובה כמו שלו, כי לא מדובר פה בגנטיקה של אדם ממוצע, וגם כי אם אתה לא מתכוון לגעת בחומרים אז אתה לא תגיע לזה פשוט.
וגם אז,לא בטוח שיתקרב לרמה שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית