הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בנץ פרס(יש סרטונים)

-המשקולות אמורות לרדת לחלק התחתון של החזה. קצת קשה לראות בסרטון אבל תשים לב שאתה מוריד לקו של הסרעפת.

-בחלק העליון אני מציע להביא את המשקולות עד מגע, זה עוזר לסחוט עוד קצת טווח תנועה.

-אני חושב שה 5-10 שניות שבזבזת כדי לעגל את הגב מיותרות. זה נושא נתון למחלוקת, אבל לדעתי (במיוחד במשקלים כאלה) אין שום צורך לעגל את הגב כמה שאתה יכול.

וסתם טיפ, תשלב גם סטים בהם אתה מבצע את החלק השלילי של החזרה מאוד לאט. הרבה מזניחים eccentrics למרות שמחקרים הראו שחזרות שליליות יותר אפקטיביות בבניית מסת שריר מהחלק הקונצנטרי של התנועה.

מה המשקל של הפלטות על המוט אגב? מאוד דומה לסט שלי.

• פותח/ת השרשור
בחלק העליון אני מציע להביא את המשקולות עד מגע, זה עוזר לסחוט עוד קצת טווח תנועה.
אני מנסה לעבוד על להשאיר שכמות כמו שצריך על הספה ואתה אומר לי לעשות משהו שיגרום להפך הגמור.
-המשקולות אמורות לרדת לחלק התחתון של החזה. קצת קשה לראות בסרטון אבל תשים לב שאתה מוריד לקו של הסרעפת.
בהתחלה שמתי דגש על להוריד את המוט נמוך יותר ממה שעשיתי עכשיו אבל אני חושב שזה לא וואו בהתחשב בעובדה שאני עושה בנץ צר+דווקא ככה מרגיש שאני שומר על טכניקה טובה יותר.
-אני חושב שה 5-10 שניות שבזבזת כדי לעגל את הגב מיותרות. זה נושא נתון למחלוקת, אבל לדעתי (במיוחד במשקלים כאלה) אין שום צורך לעגל את הגב כמה שאתה יכול.
במשקלים כאלה לא? כלומר לחכות שאני אפצע בשביל להבין שאני אמור להתחיל להשקיע בטכניקה ו/לא לתרגל מההתחלה טכניקה טובה ופתאום כשצריך להיזכר?
מאידך גיסא, איני מבין הרבה ואולי אני טועה לחלוטין(:
וסתם טיפ, תשלב גם סטים בהם אתה מבצע את החלק השלילי של החזרה מאוד לאט. הרבה מזניחים eccentrics למרות שמחקרים הראו שחזרות שליליות יותר אפקטיביות בבניית מסת שריר מהחלק הקונצנטרי של התנועה.
נראה לי בתרגילים המרכזיים ברמה שלי אני אוותר כרגע אם כי עצה טובה י'אלוף.
מה המשקל של הפלטות על המוט אגב? מאוד דומה לסט שלי
32.5 קילו ביד, 3 סטים, 8 חזרות.

אני מנסה לעבוד על להשאיר שכמות כמו שצריך על הספה ואתה אומר לי לעשות משהו שיגרום להפך הגמור.

בהתחלה שמתי דגש על להוריד את המוט נמוך יותר ממה שעשיתי עכשיו אבל אני חושב שזה לא וואו בהתחשב בעובדה שאני עושה בנץ צר+דווקא ככה מרגיש שאני שומר על טכניקה טובה יותר.

במשקלים כאלה לא? כלומר לחכות שאני אפצע בשביל להבין שאני אמור להתחיל להשקיע בטכניקה ו/לא לתרגל מההתחלה טכניקה טובה ופתאום כשצריך להיזכר?
מאידך גיסא, איני מבין הרבה ואולי אני טועה לחלוטין:)

נראה לי בתרגילים המרכזיים ברמה שלי אני אוותר כרגע אם כי עצה טובה י'אלוף.

32.5 קילו ביד, 3 סטים, 8 חזרות.

אני לא מבין איך כיווץ של עוד כמה סנטימטרים עד למגע של הדאמבלים ינתק לך שכמות מהספה, אבל אולי זה עניין של גמישות.

אני חושב שהעצה לעגל גב כמה שיותר שגויה מהיסוד, לדעתי אין צורך לעגל מעבר לקשת הטבעית +עוד קצת, אבל זה נושא נתון למחלוקת אז לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך כיווץ של עוד כמה סנטימטרים עד למגע של הדאמבלים ינתק לך שכמות מהספה, אבל אולי זה עניין של גמישות.

אני חושב שהעצה לעגל גב כמה שיותר שגויה מהיסוד, לדעתי אין צורך לעגל מעבר לקשת הטבעית +עוד קצת, אבל זה נושא נתון למחלוקת אז לשיקולך.
אבל אני עובד עם דאמבלס לטווח מלא, זה לא שמנעתי מעצמי משהו.
נושא מעניין.

אבל אני עובד עם דאמבלס לטווח מלא, זה לא שמנעתי מעצמי משהו.
נושא מעניין.

זה לא ממש מלא, הדחיפה האופקית עד למגע של הדאמבלים סוחטת עוד קצת עבודה (אפילו שהידיים ישרות לגמרי).

• פותח/ת השרשור
זה לא ממש מלא, הדחיפה האופקית עד למגע של הדאמבלים סוחטת עוד קצת עבודה (אפילו שהידיים ישרות לגמרי).
התכוונתי בירידה.
לקטע למעלה אין קשר לגב.
אני לא זוכר מי מהם מכור להיפטרופיה, אז אתייג את שניהם והם יאמרו מה והאם יש יתרון בלגעת עם הדאמבלס אחד בשני בבנץ פרס.
@OA @oriya2

התכוונתי בירידה.
לקטע למעלה אין קשר לגב.
אני לא זוכר מי מהם מכור להיפטרופיה, אז אתייג את שניהם והם יאמרו מה והאם יש יתרון בלגעת עם הדאמבלס אחד בשני בבנץ פרס.
@OA @oriya2

זה הרי יתרון של שימוש בדאמבלים על מוט. היכולת להגדיל את טווח התנועה, גם בחלק התחתון על ידי הורדה של המשקל מתחת לחזה וגם בחלק העליון על ידי הבאת הדאמבלים אחד לשני עד מגע.

• פותח/ת השרשור
זה הרי יתרון של שימוש בדאמבלים על מוט. היכולת להגדיל את טווח התנועה, גם בחלק התחתון על ידי הורדה של המשקל מתחת לחזה וגם בחלק העליון על ידי הבאת הדאמבלים אחד לשני עד מגע.
אין לי מוט וזה לא בנוסף;
אני עובד יחסית כבד בדאמבלס.
לא אוהב את הרעיון של טווח רציני בלמטה.
לפחות כרגע.
שוב, אלו רק דעותיי, אולי אני לא עובד ביעילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית