הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השוואה בין ספות לחיצה

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
ספה אחת:
ספת כושר מתכווננת חברת Marbo sport דגם MH-L114

ספה שנייה:
ספת כושר מתקפלת

אני מניח שהחסרון של הספה השנייה שהיא יכולה להיות צרה מדיי, אין לי מושג עד כמה זה ישפיע, החלק של הראש הוא רק 2.3סמ' לעומת 4.1סמ' של הראשונה., הייתרון שלה זה שהיא זולה יותר ויכולה לשאת עד 300 משקל לעומת 250.

שניהם צרות מדי לדעתי, ספה סטנדרטית צריכה להיות 30 ס"מ רוחב.

אפשר אבל לעשות ריפוד חדש אם זה מפריע לך. זה מה שאני עשיתי.

אגב הייתה לי ספה עם ריפוד דומה לMACH ואפשר להסתדר עם קשת גדולה, אבל זה ממש לא נוח.

הייתי הולך על הראשונה אם זה היה אני.

אגב הייתה לי ספה עם ריפוד דומה לMACH ואפשר להסתדר עם קשת גדולה, אבל זה ממש לא נוח.

שניהן 40 סמ רוחב

• פותח/ת השרשור

יש המלצות במקרה? תקציב 800 שח

• פותח/ת השרשור
ואללה לא. אני קניתי יד 2 powertec wb ub ב900. מה שכן אני חושב שאם לקנות ספה עדיף לקנות קודם שטוחה
האמת שאני רוצה ספציפית מתכווננת כי זה יתאים לי לתרגילים שארצה לעשות אז טיפה בעייתי
ספת כושר מתכווננת 909027 מבית CITYSPORT יש את זה שכביכול נראת טובה אבל אין הרבה מידע

תבין שאני לא התנסתי עם הספות האלו, מה שכן היא נראת הכי סבירה. נטו כי יש יותר חומר. ככל שתהיה יותר כבדה כך היא תהיה יציבה יותר וחזקה יותר.

יש לי ספה דומה מאוד לראשונה, היא בסדר גמור והרוחב שלה בסדר, אם אתה שוקל 100+ הייתי מציע שתלך לבדוק שהיא מספיק יציבה לך.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יש לי את הספה הראשונה. היא לא אידיאלית אבל עושה את העבודה. לחצתי עליה 157.5
מעולה:)
הזמנת אותה מהאתר הזה? כביכול הזמנתי אותה כבר מהאתר הזה אתמול בערב אבל לא קיבלתי שום הודעה/מספר הזמנה עדיין

מעולה:)
הזמנת אותה מהאתר הזה? כביכול הזמנתי אותה כבר מהאתר הזה אתמול בערב אבל לא קיבלתי שום הודעה/מספר הזמנה עדיין
כן, רק שבתחילת הקורונה כשהזמנתי אותה היא עלתה 470 שקל חח.
תנסה להתקשר אליהם ביום ראשון פשוט

• פותח/ת השרשור
כן, רק שבתחילת הקורונה כשהזמנתי אותה היא עלתה 470 שקל חח.
תנסה להתקשר אליהם ביום ראשון פשוט
אתה חושבת שתיהיה בעייה להשאיר אותה בחוץ? מבחינת אסתטיקה אני מניח אבל מדבר מבחינת ביצועים

• פותח/ת השרשור
.
לחות תצטבר לך מהר יותר פשוט
איזה חרא, גיליתי עכשיו שאין שיפוע ישר של זה.
גם לך אין שיפוע ישר?
יש רק שיפוע שלילי של איזה -10
וואו איזה עצבים. באתר רשום שיש מצב שטוח ואין יש רק של שיפוע שלילי קטן והרבה שיפועים חיוביים.

.

איזה חרא, גיליתי עכשיו שאין שיפוע ישר של זה.
גם לך אין שיפוע ישר?
יש רק שיפוע שלילי של איזה -10
וואו איזה עצבים. באתר רשום שיש מצב שטוח ואין יש רק של שיפוע שלילי קטן והרבה שיפועים חיוביים.
גם אצלי ה"שטוח" יותר קצת שיפוע שלילי. שמתי בורג מתחת לאיפה שאתה שם את הידית של הגובה של הבנץ' ואז יוצא לי פלס. שים לב גם אם המשטח שאתה נמצא עליו שטוח באמת או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית