הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השוואה בין ספות לחיצה

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
ספה אחת:
ספת כושר מתכווננת חברת Marbo sport דגם MH-L114

ספה שנייה:
ספת כושר מתקפלת

אני מניח שהחסרון של הספה השנייה שהיא יכולה להיות צרה מדיי, אין לי מושג עד כמה זה ישפיע, החלק של הראש הוא רק 2.3סמ' לעומת 4.1סמ' של הראשונה., הייתרון שלה זה שהיא זולה יותר ויכולה לשאת עד 300 משקל לעומת 250.

• פותח/ת השרשור
גם אצלי ה"שטוח" יותר קצת שיפוע שלילי. שמתי בורג מתחת לאיפה שאתה שם את הידית של הגובה של הבנץ' ואז יוצא לי פלס. שים לב גם אם המשטח שאתה נמצא עליו שטוח באמת או לא
כן גם אני חשבתי על לשים משהו שם, אבל לא קצת מסוכן?
אני מניח שהסיכוי שואף לאפס אם אתה עם המשקלים שלך עובד עליה חחחח

כן גם אני חשבתי על לשים משהו שם, אבל לא קצת מסוכן?
אני מניח שהסיכוי שואף לאפס אם אתה עם המשקלים שלך עובד עליה חחחח
מה מסוכן? בורג זה דבר חזק שנועד לעמוד בהרבה יותר עומס מזה שמופעל עליו. אני מעקם אותו עם הזמן אבל מחליף אותו כשהוא שוקע מדי פנימה. בינתיים (מאז מרץ) החלפתי אותו פעם אחת, ובקרוב אאלץ לעשות את זה בפעם השניה.

• פותח/ת השרשור
מה מסוכן? בורג זה דבר חזק שנועד לעמוד בהרבה יותר עומס מזה שמופעל עליו. אני מעקם אותו עם הזמן אבל מחליף אותו כשהוא שוקע מדי פנימה. בינתיים (מאז מרץ) החלפתי אותו פעם אחת, ובקרוב אאלץ לעשות את זה בפעם השניה.
סבבה, אנסה גם. בנית את הספה בעצמך?
אני בשלב האחרון בבניית הספה(רק לחבר את הספה עצמה אל הבסיס, ואני לא מבין איך לעשות את זה, כביכול נשאר לי רק 8 מסמרים, אני צריך לתקוע אותם בתוך הספה עצמה?(כי הרי הספה בנוייה מעץ וספוג שמכסה אותו)

סבבה, אנסה גם. בנית את הספה בעצמך?
אני בשלב האחרון בבניית הספה(רק לחבר את הספה עצמה אל הבסיס, ואני לא מבין איך לעשות את זה, כביכול נשאר לי רק 8 מסמרים, אני צריך לתקוע אותם בתוך הספה עצמה?(כי הרי הספה בנוייה מעץ וספוג שמכסה אותו)
כן, דרך החור שמתאים אליהן בבסיס הברזל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית