הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל עם שימוש בקלן?

Daniel557

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
קודם כל אני לא מתכוון להשתמש כי לא רוצה לסכן את הגוף שלי,שואל רק כי זה מעניין אותי לדעת איך זה עובד
1. קודם כל האם זה סטרואיד?
2. מה יהיה ההבדל אם אותו בן אדם יעשה חיטוב עם קלן לבין זה שהוא לא יקח כלום?בהנחה שהוא אוכל מתאמן וישן טוב.
3. שאלה פחות קשורה: נניח בן אדם סיים מסה במשקל 80 ועל בערך 18-19% שומן ,אם הוא עושה הכל נכון בחיטוב כמה הוא יצטרך לרדת כדי להגיע ל10-11% שומן והאם זה ריאלי בכלל מבלי לאבד כמות שריר עצומה ללא חומרים?
יכול להיות מתאים לפורום סטרואידים ותרופות חח

אענה על 3:
אם יורדים במשקל בצורה מבוקרת ואיטית אפשר לרדת כמעט נקי לחלוטין. ירידה של 0.5-1 קילו בחודש תהיה אופטימלית, ו1.5 קילו בחודש זה נסבל.
לגבי כמה לרדת. אדם במשקל 80 קילו עם 18 אחוז שומן סוחב 14.5 קילו שומן. אם ירד 8.5 קילו ומתוכם 7.5 שומן יהיה 71.5 קילו עם 7 קילו שומן שהם בערך 10% שומן

• פותח/ת השרשור
אענה על 3:
אם יורדים במשקל בצורה מבוקרת ואיטית אפשר לרדת כמעט נקי לחלוטין. ירידה של 0.5-1 קילו בחודש תהיה אופטימלית, ו1.5 קילו בחודש זה נסבל.
לגבי כמה לרדת. אדם במשקל 80 קילו עם 18 אחוז שומן סוחב 14.5 קילו שומן. אם ירד 8.5 קילו ומתוכם 7.5 שומן יהיה 71.5 קילו עם 7 קילו שומן שהם בערך 10% שומן
כן אני יודע לחשב השאלה אם זה אפשרי לרדת 8.5 קילו שמתוכם 7.5 של שומן ללא חומרים רק על ידי תזונה טובה ואימונים? אני יודע לחשב כמה שומן יש בגוף אבל הבעיה שאתה לא מאבד נטו שומן אלא גם שריר השאלה אם אתה יכול לאבד 7.5 קילו שומן ורק קילו שריר(אפילו פחול מקילו שריר כי יש גם נוזלים)

כן אני יודע לחשב השאלה אם זה אפשרי לרדת 8.5 קילו שמתוכם 7.5 של שומן ללא חומרים רק על ידי תזונה טובה ואימונים? אני יודע לחשב כמה שומן יש בגוף אבל הבעיה שאתה לא מאבד נטו שומן אלא גם שריר השאלה אם אתה יכול לאבד 7.5 קילו שומן ורק קילו שריר(אפילו פחול מקילו שריר כי יש גם נוזלים)
כן. אם תסתכל בלוג שלי ב2015 כשחיטבתי ירדתי מ89 ל81 ועל פי היקפים ירדתי בערך 10 אחוז שומן (כמובן שהחישובים האלה הם הערכות גסות, אבל ההערכות יצאו שירדתי יותר שומן מסך המשקל שירדתי סך הכל, ועל פי ההיקפים והכל לא ניכר שהייתה אצלי בכלל ירידה במסת השריר)

אענה על 3:
איך החישוב מתבצע?

• פותח/ת השרשור
כן. אם תסתכל בלוג שלי ב2015 כשחיטבתי ירדתי מ89 ל81 ועל פי היקפים ירדתי בערך 10 אחוז שומן (כמובן שהחישובים האלה הם הערכות גסות, אבל ההערכות יצאו שירדתי יותר שומן מסך המשקל שירדתי סך הכל, ועל פי ההיקפים והכל לא ניכר שהייתה אצלי בכלל ירידה במסת השריר)
טבעי לגמרי נכון? לא לקחת כלום?

איך החישוב מתבצע?
אגב חושב לעשות חישוב מסלול מחדש
עקב זה שאני בעל אחוז שומן גבוהה
לגבי צריכת החלבון הגבוה שבעקיפין סתם מעלה לי את הקלוריות.
לפי חישוב משוערך של מחשבוני מסה רזה,יצא לי 67 נכפיל ב1.7 יוצא לי 113 גרם חלבון.
מה דעתך?

איך החישוב מתבצע?
משקל*אחוז שומן שווה משקל השומן בגוף.
אתה באמת יכול לעמוד מאחורי משפט כזה?
כן? אין לי שום בעיה עם חומרים, פשוט אני לא חושב שיש טעם להשתמש בהם לפני שמגיעים למילוי הפוטנציאל הטבעי, וגם שאין סיבה להשתמש בהם אם אתה לא יכול להיות באמת בטופ העולמי. תסתכל על ג'ון האק למשל. היה טבעי בipf ותראה איזה אבקתהוא משאיר לכל המתחרים מאז שעזב והתחיל לקחת חומרים. בכל מצב אחר לדעתי זה לא שווה את זה. אני תמיד אמרתי לעצמי שכשאגיע ל300 סקוואט טבעי אני אתחיל לחשוב האם לקחת חומרים.

• פותח/ת השרשור
משקל*אחוז שומן שווה משקל השומן בגוף.

כן? אין לי שום בעיה עם חומרים, פשוט אני לא חושב שיש טעם להשתמש בהם לפני שמגיעים למילוי הפוטנציאל הטבעי, וגם שאין סיבה להשתמש בהם אם אתה לא יכול להיות באמת בטופ העולמי. תסתכל על ג'ון האק למשל. היה טבעי בipf ותראה איזה אבקתהוא משאיר לכל המתחרים מאז שעזב והתחיל לקחת חומרים. בכל מצב אחר לדעתי זה לא שווה את זה. אני תמיד אמרתי לעצמי שכשאגיע ל300 סקוואט טבעי אני אתחיל לחשוב האם לקחת חומרים.
האם אפשרי לשקול בערך כמו הגובה(לדוגמא 75 קילו על 1.75) ועל 10% שומן בערך טבעית?

האם אפשרי לשקול בערך כמו הגובה(לדוגמא 75 קילו על 1.75) ועל 10% שומן בערך טבעית?

קשה אבל כן. יש כאלה שגם חורגים מזה לטובה אבל נדיר מאוד לראות.
שהייתי במסה הגעתי למשקל 84 על גובה 1.83 בערך עם 11 א.ש.

כן, זה גם לא כזה תוצאה פסיכית, אתה יכול להגיע גם ליותר מזה טבעי

אין לך מושג כמה זה פסיכי.

מחכה לראות אנשים שהמשקל גוף שלהם מעל הגובה עם א.ש מתחת ל-10 וכמובן טבעיים ולא "טוענים לטבעיות".

אין לך מושג כמה זה פסיכי.

מחכה לראות אנשים שהמשקל גוף שלהם מעל הגובה עם א.ש מתחת ל-10 וכמובן טבעיים ולא "טוענים לטבעיות".
אני בערך במצב הזה ואני לא קרוב למצב פסיכי,לדעתי אני די ממוצע
יש לי חברים (טבעיים בוודאות) שבמצב יותר טוב, אתה משום מה בתגובות שלך קצת חושב שאתה יודע יותר מכולם וחוץ ממך אנשים לא יודעים כי אתה בהכנה לתחרות ואתה באחלה שייפ, אבל זה לא ככה

ברור שזה כרוך באימונים ובשמירה על התזונה אבל עדיין זה לא משהו כזה משוגע

אני בערך במצב הזה ואני לא קרוב למצב פסיכי,לדעתי אני די ממוצע
יש לי חברים (טבעיים בוודאות) שבמצב יותר טוב, אתה משום מה בתגובות שלך קצת חושב שאתה יודע יותר מכולם וחוץ ממך אנשים לא יודעים כי אתה בהכנה לתחרות ואתה באחלה שייפ, אבל זה לא ככה

ברור שזה כרוך באימונים ובשמירה על התזונה אבל עדיין זה לא משהו כזה משוגע

גבר מי שהמשקל שלו מעל הגובה שלו על א.ש חד ספרתי הוא חצי דרך לנצח בכל תחרות לפיתוח גוף, לא נתקלים במקרים כאלה הרבה.

תעלה תמונה שלך סתם שאקבל פרופורציה אולי אנחנו מדברים על מבנה גוף שונה.

ואיפה ראיתי שאמרתי שאני יודע יותר מאחרים? על 90% מהתגובות אני רושם בסוף התגובה "לדעתי".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית