הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל עם שימוש בקלן?

אגב שאלה מעניינת,אם כבר דברתם על אחוזי שומן
היה ואני עם אחוז שומן גבוה...

איך הייתם מחשיבים את מכסת החלבון היומית
1) על מי משקל הגוף(כללי) 148 גרם
2) על פי המסה ״הרזה 96 גרם
*כי יש הבדל גדול בין שניהם
*הכפלתי ב1.6 קילוגרם גוף
תודה 😃

אגב שאלה מעניינת,אם כבר דברתם על אחוזי שומן
היה ואני עם אחוז שומן גבוה...

איך הייתם מחשיבים את מכסת החלבון היומית
1) על מי משקל הגוף(כללי) 148 גרם
2) על פי המסה ״הרזה 96 גרם
*כי יש הבדל גדול בין שניהם
*הכפלתי ב1.6 קילוגרם גוף
תודה 😃

באופן כללי אני חושב שראיתי שצריך לחשב 2*מסה רזה. אבל תחכה לתשובות של המבינים יותר

חד משמעית לא אידיאלי, אך עם זאת בתהליך של 8 חודשים כולל חיטובים אגרסיביים מאוד וא.ש נמוכים ולא איבדתי אפילו חצי ס"מ בהיקפים ולהיפך.

מאוד תלוי בשיגרה שמסביב לאימונים גם כן... תזונה, שינה, צריכת חלבון, נפח אימון - אלו דברים שבדרך כלל ישמרו לך על המסת שריר הקיימת.
אם ככה נשמע שאתה כנראה מהיותר מבורכים גנטית שיכולים לרדת לא"ש כאלה בלי לעשות הקרבות גדולות מדי. ב10-12 של רוב האנשים כנראה נמצא אצלך ב7-8. בגלל זה אמרתי שזה המצב לרוב האנשים

אם ככה נשמע שאתה כנראה מהיותר מבורכים גנטית שיכולים לרדת לא"ש כאלה בלי לעשות הקרבות גדולות מדי. ב10-12 של רוב האנשים כנראה נמצא אצלך ב7-8. בגלל זה אמרתי שזה המצב לרוב האנשים

אין ספק שיש פה הרבה מעבר. למרות זאת אני יכול להבטיח לך שברוב המקרים של חיטובים לא.ש שומן נמוכים (תחרותי), במידה ויבוצעו בליווי צמוד של מאמן / תזונאי ברמה גבוהה כמעט ולא יאבד שריר.

אין ספק שיש פה הרבה מעבר. למרות זאת אני יכול להבטיח לך שברוב המקרים של חיטובים לא.ש שומן נמוכים (תחרותי), במידה ויבוצעו בליווי צמוד של מאמן / תזונאי ברמה גבוהה כמעט ולא יאבד שריר.
יכול להיות שאתה צודק בהיבט הזה, אבל אל תשכח שהרוב המוחלט של מי שיורד לאחוז שומן תחרותי משתמש בחומרים והשיחה פה הייתה על טבעיים ככה שאני לא בטוח כמה זה מייצג.

יכול להיות שאתה צודק בהיבט הזה, אבל אל תשכח שהרוב המוחלט של מי שיורד לאחוז שומן תחרותי משתמש בחומרים והשיחה פה הייתה על טבעיים ככה שאני לא בטוח כמה זה מייצג.

זה לא נכון אבל זה כבר ירידה לפסים אחרים.
הרוב יהיה לו קשה מאוד להגיע לזה וכנראה שהשייפ שלו גם לא יתאים לבמה אבל זה לא משהו שאי אפשר להגיע אליו בצורה טבעית.

יש תחרויות של טבעיים והנה השבוע כבר קיבלנו זימונים לפוליגרף 🙄

משקל*אחוז שומן שווה משקל השומן בגוף.

כן? אין לי שום בעיה עם חומרים, פשוט אני לא חושב שיש טעם להשתמש בהם לפני שמגיעים למילוי הפוטנציאל הטבעי, וגם שאין סיבה להשתמש בהם אם אתה לא יכול להיות באמת בטופ העולמי. תסתכל על ג'ון האק למשל. היה טבעי בipf ותראה איזה אבקתהוא משאיר לכל המתחרים מאז שעזב והתחיל לקחת חומרים. בכל מצב אחר לדעתי זה לא שווה את זה. אני תמיד אמרתי לעצמי שכשאגיע ל300 סקוואט טבעי אני אתחיל לחשוב האם לקחת חומרים.
הקטע שאם אתה מתחיל לקחת רק אחרי שאתה מגיע למיצוי הגבול הגנטי, תהיה חייב להישאר על חומרים כל החיים כנראה... אחרת ברגע שתפסיק אתה תחזור לגבול הגנטי שלך.

הקטע שאם אתה מתחיל לקחת רק אחרי שאתה מגיע למיצוי הגבול הגנטי, תהיה חייב להישאר על חומרים כל החיים כנראה... אחרת ברגע שתפסיק אתה תחזור לגבול הגנטי שלך.
אתה לא תהיה חייב להישאר עליהם כל החיים, פשוט כשתפסיק תחזור אחורה. זה נכון לשימוש בחומרים בכל שלב ואני לא חושב שזה דבר כזה רע.

ובכן, למה לקחת חומרים אז אם ברגע שתפסיק תפסיד את מה שהשגת?
כי אני מניח שאתה תפסיק כשאתה פורש מלהיות תחרותי ואז מה איכפת לך לאבד את זה? היית מאבד את זה גם בלי להיות על חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית