הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל עם שימוש בקלן?

גבר מי שהמשקל שלו מעל הגובה שלו על א.ש חד ספרתי הוא חצי דרך לנצח בכל תחרות לפיתוח גוף, לא נתקלים במקרים כאלה הרבה.

תעלה תמונה שלך סתם שאקבל פרופורציה אולי אנחנו מדברים על מבנה גוף שונה.
בתחרות עולים על 6-7 אחוז שומן אם לא פחות
אנחנו דיברנו פה על 10 אחוז שומן

לא מצטלם כל כך, אם ממש מעניין אותך אשלח לך בפרטי כמה תמונות מהתקופה האחרונה

בתחרות עולים על 6-7 אחוז שומן אם לא פחות
אנחנו דיברנו פה על 10 אחוז שומן

לא מצטלם כל כך, אם ממש מעניין אותך אשלח לך בפרטי כמה תמונות מהתקופה האחרונה

אשמח שתשלח סתם להבין את הפרופורציה,
וכמו שצייני הייתי 85 ק"ג על 10-11 א.ש אז הבנתי על מה אתה מדבר, עדיין זה מטורף.

האם אפשרי לשקול בערך כמו הגובה(לדוגמא 75 קילו על 1.75) ועל 10% שומן בערך טבעית?
בוודאי.
האם אפשרי לשקול בערך כמו הגובה(לדוגמא 75 קילו על 1.75) ועל 10% שומן בערך טבעית?
בוודאי. אפשר גם הרבה יותר. בסוף החיטוב המדובר שקלתי 81 על 1.74 מטר על אחוז שומן של אזור ה10-12. את החיטוב הנוכחי שלי אני מתכנן לסיים על אחוז אומן דומה במ.ג 88-90 בערך.

• פותח/ת השרשור
גבר מי שהמשקל שלו מעל הגובה שלו על א.ש חד ספרתי הוא חצי דרך לנצח בכל תחרות לפיתוח גוף, לא נתקלים במקרים כאלה הרבה.

תעלה תמונה שלך סתם שאקבל פרופורציה אולי אנחנו מדברים על מבנה גוף שונה.

ואיפה ראיתי שאמרתי שאני יודע יותר מאחרים? על 90% מהתגובות אני רושם בסוף התגובה "לדעתי".
תגיד זה הגיוני ששני אנשים בול אותו גובה ומשקל ובול אותו אחוז שומן ואחד יהיה בהרבה יותר מסת שריר? כי זה נשמע לי סופר חטוב לשקול כמו הגובה על 10% שומן אני שוקל בערך 2 קילו מתחת לגובה על 15% ויש גוף סבבה ו5% שומן פחות זה הבדל עצום ובכל זאת אנשים אומרים שזה לא משהו פסיכי להגיע אליו

• פותח/ת השרשור
בוודאי.

בוודאי. אפשר גם הרבה יותר. בסוף החיטוב המדובר שקלתי 81 על 1.74 מטר על אחוז שומן של אזור ה10-12. את החיטוב הנוכחי שלי אני מתכנן לסיים על אחוז אומן דומה במ.ג 88-90 בערך.
אבל בכללי זה נתונים טובים נכון? אי אפשר להגיע לזה ללא תזונה ואימונים נכון? אם הכל ילך כמתוכנן עד סוף הקיץ(יש עוד זמן) אני רוצה להגיע לבערך 3 קילו מתחת לגובה על 11%

אבל בכללי זה נתונים טובים נכון? אי אפשר להגיע לזה ללא תזונה ואימונים נכון? אם הכל ילך כמתוכנן עד סוף הקיץ(יש עוד זמן) אני רוצה להגיע לבערך 3 קילו מתחת לגובה על 11%
התחלתי להתאמן לפני 11 שנים במ.ג 52. לא היה לי מעל 10 ימים בלי אימון מאז, וגם פרקי זמן כאלה הם דבר חריג. זה לא עבודה של שנה שנתיים, אבל מצד שני ברוב המוחלט של הזמן הזה הדבר הכי חשוב עבורי היה כח ולא פיתוח גוף ויש אנשים שמגיעים לגוף הרבה יותר מרשים משלי בהרבה פחות זמן. האם טבעיים? לא יודע. גם התחלתי מנקודת מוצא מאד נמוכה במ.ג 52.

• פותח/ת השרשור
התחלתי להתאמן לפני 11 שנים במ.ג 52. לא היה לי מעל 10 ימים בלי אימון מאז, וגם פרקי זמן כאלה הם דבר חריג. זה לא עבודה של שנה שנתיים, אבל מצד שני ברוב המוחלט של הזמן הזה הדבר הכי חשוב עבורי היה כח ולא פיתוח גוף ויש אנשים שמגיעים לגוף הרבה יותר מרשים משלי בהרבה פחות זמן. האם טבעיים? לא יודע. גם התחלתי מנקודת מוצא מאד נמוכה במ.ג 52.
שקלת 7 קילו מהעל הגובה על 10% שומן בפלוץ משנה?
זה נתונים ניראה לי של תחרות
אגב אולי אתה יודע אבל נגיד אני עולה 1-1.5 קילו בחודש במשך חצי שנה וכרגע אני 15% שומן בהנחה שאני עושה הכל כמו שצריך כמה אחוז שומן בן אדם ממוצע יעלה?

שקלת 7 קילו מהעל הגובה על 10% שומן בפלוץ משנה?
זה נתונים ניראה לי של תחרות

אגב אולי אתה יודע אבל נגיד אני עולה 1-1.5 קילו בחודש במשך חצי שנה וכרגע אני 15% שומן בהנחה שאני עושה הכל כמו שצריך כמה אחוז שומן בן אדם ממוצע יעלה?
לא הבנתי למה התכוונת בפלוץ משנה, מניח שזה תיקון אוטומטי או משהו כזה. זה לא נתונים של תחרות, בתחרות אתה צריך לרדת לאחוז שומן הרבה יותר נמוך שמצריך לרדת הרבה מסת שריר איתו ולכן לרדת מ10-12 אחוז שומן ל6-8 אחוז שומן יגרור ירידה של הרבה יותר מ4-5 קילו ואם הייתי צריך להתכונן לבמה כנראה הייתי צריך לרדת יותר לכיוון ה70 ולהקריב הרבה שריר, כח, ושמחת חיים.
אני לא יודע להגיד לך כמה אחוז שומן תעלה, יש הרבה יותר מדי משתנים פה. מה שכן אני יכול להגיד לך שכנראה שקצב העליה האידיאלי הוא חצי קילו בחודש ויותר מזה מצטבר לרוב בתור שומן, ככה שאם הייתי צריך להעריך הייתי מנחש ש1.5 קילו בחודש במשך חצי שנה יגרור עליה של לפחות 5-6 קילו שומן אז אתה יכול לעשות את החישוב של כמה אחוז שומן זה יוצא

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה התכוונת בפלוץ משנה, מניח שזה תיקון אוטומטי או משהו כזה. זה לא נתונים של תחרות, בתחרות אתה צריך לרדת לאחוז שומן הרבה יותר נמוך שמצריך לרדת הרבה מסת שריר איתו ולכן לרדת מ10-12 אחוז שומן ל6-8 אחוז שומן יגרור ירידה של הרבה יותר מ4-5 קילו ואם הייתי צריך להתכונן לבמה כנראה הייתי צריך לרדת יותר לכיוון ה70 ולהקריב הרבה שריר, כח, ושמחת חיים.
אני לא יודע להגיד לך כמה אחוז שומן תעלה, יש הרבה יותר מדי משתנים פה. מה שכן אני יכול להגיד לך שכנראה שקצב העליה האידיאלי הוא חצי קילו בחודש ויותר מזה מצטבר לרוב בתור שומן, ככה שאם הייתי צריך להעריך הייתי מנחש ש1.5 קילו בחודש במשך חצי שנה יגרור עליה של לפחות 5-6 קילו שומן אז אתה יכול לעשות את החישוב של כמה אחוז שומן זה יוצא
יש מצב אתה שולח תמונה בפרטי איך ניראית במצב הזה?

בעיה יש לי גלקסי אין לי תאימוגי הזה

מה אתה רוצה בתמורה?
😉
Send-Noods_800x800_SEPS-1000x1000.jpg

יש מצב אתה שולח תמונה בפרטי איך ניראית במצב הזה?
ניסיתי למצוא אבל אין לי יותר מדי תמונות מהגיל הזה כי הייתי בצבא. יש לי את התמונת שחרור שנה אחרי במשקל גוף 90
15326289_10209888485746945_5442224827014167498_o.jpg

האינסטגרם שלי מתחיל במרץ כשהייתי כבר איזה 82.5-83 עם הנוזלים שחזרו אחרי החיטוב. יכול לראות שם אולי מהסרטונים
Login • Instagram

• פותח/ת השרשור
Send-Noods_800x800_SEPS-1000x1000.jpg

ניסיתי למצוא אבל אין לי יותר מדי תמונות מהגיל הזה כי הייתי בצבא. יש לי את התמונת שחרור שנה אחרי במשקל גוף 90
15326289_10209888485746945_5442224827014167498_o.jpg

האינסטגרם שלי מתחיל במרץ כשהייתי כבר איזה 82.5-83 עם הנוזלים שחזרו אחרי החיטוב. יכול לראות שם אולי מהסרטונים
Login • Instagram
מרשים אבל אם זה 10-12% שומן אז אני הרבה פחות מ15

מרשים אבל אם זה 10-12% שומן אז אני הרבה פחות מ15
זה לא. כמו שאמרתי זאת תמונה שנה אחרי החיטוב אחרי שעליתי 9 קילו. באינסגרם הסרטונים הראשונים שלי הם חודשיים בערך אחרי החיטוב, אם תצליח לראות שם משהו אז אחלה.
הנה המדידות שלי מסוף החיטוב אם זה עוזר לך במשהו:
מ.ג בוקר 81.7
היקף בטן: 81 ס"מ
היקף ידיים: 37.5
ארבע ראשי: ימין 57 ס"מ, שמאל 58.5 ס"מ.
צוואר: 41 ס"מ

נערך לאחרונה:
זה לא. כמו שאמרתי זאת תמונה שנה אחרי החיטוב אחרי שעליתי 9 קילו. באינסגרם הסרטונים הראשונים שלי הם חודשיים בערך אחרי החיטוב, אם תצליח לראות שם משהו אז אחלה.
מ.ג בוקר 81.7

איך עולים חצי קילו בחודש? איך מדייקים דבר כזה.. זה לעלות 100 גר בערך בשבוע. זה בלתי אפשרי לדייק דבר כזה

• פותח/ת השרשור
מ.ג בוקר 81.7
בכל מקרה כל הסירטונים שלך זה של הרמות משקלים כך שאני לא באמת מצליח לראות איך ניראה הגוף שלך
דוקא בתמונה של השחרור נראית עם מסת שריר די גדולה

איך עולים חצי קילו בחודש? איך מדייקים דבר כזה.. זה לעלות 100 גר בערך בשבוע. זה בלתי אפשרי לדייק דבר כזה
זה קשה אבל אפשרי. פשוט במקום להסתכל שבועית תסתכל דו שבועית וחודשית. אם בשבועיים עלית בממוצע 200-300 גרם אתה בסדר. אם פחות תוסיף קלוריות, אם יותר תוריד קצת קלוריות. לא אמרתי שזה קל לעשות את זה במדוייק, פשוט זה הקצב האידיאלי.
בכל מקרה כל הסירטונים שלך זה של הרמות משקלים כך שאני לא באמת מצליח לראות איך ניראה הגוף שלך
דוקא בתמונה של השחרור נראית עם מסת שריר די גדולה
בגלל זה אמרתי לך בהצלחה להסתכל שם, אין לי משהו ממש להראות מעבר לזה. לא הצטלמתי הרבה בתקופת הצבא אז זה מה שיש חחח אתה יכול להסתכל במדידות שכתבתי ואולי לנסות להסיק מהן מידע.
הנה מדידות שעשיתי שבוע וחצי לפני השחרור כדי לעזור לך להשוות אולי:
יד ימין ויד שמאל 39.5 ס"מ
רגל שמאל 62.5 ס"מ
רגל ימין 61.5
בטן 90 ס"מ
מ.ג 90.6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית